Кашчей написа:aleksandrov77 написа:Кашчей написа:Относно Александров 77-аз вчера ясно заявих подозренията си, че е антируски трол, защото с писанията си само провокира неодобрение и (понякога) откровена омраза. Имам позната от Варна, която е завършила в Москва, в Ломоносов, и знае отлично руски, а е учила там преди Александров. Освен, че знае руски, знае и да пише и то много добре и аргументирано, без да повтаря едно и също почти постоянно. Че на тоя в подписа му имаше две грешки в руския текст, има и една в българския текст, но не му пука явно, че и български не знае достатъчно добре
За твое сведение - никой не ми плаща!
Като видях САЩ и техните подгласници от ЕС какви неща свършиха с България ги мразя силно признавам си!
Че ги мразя от дъното на душата си - не отричам! Не отричам , че от време на време се паля и вживявам в коментарите си, особено когато става въпрос за САЩ и техните клакьори от ЕС!
А ти търсиш да се заядеш за най-малкото нещо с мен!
[offtopic]Къде ми е грешката според теб в подписа! Айде кажи я като си токова умен! За най-малкото гледаш да се заядеш с мен![/offtopic]СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРА НА САЩ!
КошмарЪТ на САЩ!
Тук ме победи! Допуснах една граматическа грешка!
Безгрешни хора няма , включително и aleksandrov77!
Все пак сме хора, а не машини нали?
Когато греши , Александров си признава грешките! Факт!
Все пак си по-възрастен от мен , човек винаги има какво ново и интересно да научи от по-възрастните хора, а аз както казах имам елементарно уважение към тях!