38% от гърците казаха ОХИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Re: 49% от гърците казаха ОХИ

Мнениеот Madonna » 05 юли 2015 20:25

Captain Stottlemeyer написа:
Yoda_ написа:...Жан Виденов беше най-честния и неподкупен премиер, който България е имала въобще някога, и точно това му изяде главата...

+1 :) Съгласен съм.
По темата: Резултатите са предварителни, ако се потвърдят наистина ще има ОХ. През 70-те години на миналия век гърците бяха по-зле от нас. За 30 и повече години в ЕС (Гърция е член на Съюза от 1981 година) ни настигнаха и задминаха. Сега май пак ще се изравним с тях... 8-)

след фалита им ,ние вече ги минахме.Нека благодарим на нашите приятели от ЕС и НАТО ,които направиха България отново номер 1 на Балканите .Няма Югославия/Сърбия-благодарим НАТО,няма Гърция-благодарим ЕС...Бългaрия отново е номер 1 на Балканите,благодаря ви :cool:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юли 2015 20:27

Madonna написа:след фалита им ,ние вече ги минахме.Нека благодарим на нашите приятели от ЕС и НАТО ,които направиха България отново номер 1 на Балканите .Няма Югославия/Сърбия-благодарим НАТО,няма Гърция-благодарим ЕС...Бългaрия отново е номер 1 на Балканите,благодаря ви :cool:

Вече си дърта и за свирки,така че,колкото и за се подмазваш няма да те огрее.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 юли 2015 20:30

moreni_max написа:Не разбирам нито каква е радоста ви, нито с какво евросъюза по някакъв начин бива засегнат? Пояснете моля? Не разбирам с какво Русия и Китай, които основно печелят от ЕС бенефицират от това, че 1% от Европейската икономика - Гърция си отива? :shock:

Ударът върху ЕС е изключително тежък. И утрешният курс на еврото ще го потвърди. Но такова решение, като на гърците днес, е непосилно за схващане и проумяване от роби.
Гърция няма да умре, спокойно! А Русия и Китай просто ще се възползват от ситуацията. За никого не е тайна, че именно към тях са насочени надеждите на голяма част от гърците. И с основание.
Сега тройката трябва спешно да преговаря с Гърция, и да предложи многократно по- изгодни условия. Инак е аут. Реномето на ЕС се сгромолясва, но това не е изненада. Този съю'з бе създаден с добра идея, но се изроди чудовищно в последните 10 години. Днешното НЕ ще даде огромен тласък на центробежните сили в ЕС.
Което няма как да не ме радва!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 05 юли 2015 20:32

В съзвучие със заветите на Апостола на свободата Васил Левски, който ни е завещал:" да не плачем на чужди гробища и да не служим на чужди интереси"!

Ще кажа, че народи, като турци, гърци и сърби, , както и руската имперска политика, които вековно и систематично са унищожавали по всякакъв начин българския народ, аз няма да обичам! Пишете ме както искате, ксенофоб или антиевропеист! Не съм ревал на югославския, няма да рева и на гръцкия гроб! Каквото са си надробили, да си сърбат!Като дигат ръка срещу България, един ден ще им се върне, от Господ!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 юли 2015 20:32

moreni_max написа:
Yoda_ написа:
aleksandrov77 написа:
Демба_Ба написа:Гърците казаха "НЕ" на тройката терористи-кредитори.Поклон пред този достоен народ! В България преди 18 години си имахме наш,български Алексис Ципрас,който не искаше да приватизира,който не искаше да допусне кръвопийците от МВФ и Брюксел да поробят и колонизират България,и целия национален ресурс да попадне в ръцете на чужди компании и корпорации...помните ли българският Ципрас?-казваше се ЖАН ВИДЕНОВ! Българите обаче,понеже сме тъпо племе го прогонихме и очернихме.А виждаме гърците сега как застанаха зад своя премиер-ето това е достоен НАРОД,а не МЪРША!

Жан Виденов беше неудобен както на Световните Господари от Вашингтон и Тел Авив , така и на другарите от БСП, защото той искаше да върне държавността!
В резултат на това хамериканците обезцениха долара и го докараха до 3000 лв с цел да си сложат Марионетното правителство на Иван Костов!

Жан Виденов беше най-честния и неподкупен премиер, който България е имала въобще някога, и точно това му изяде главата...

Приятелю, чувал ли си термина "Виденова зима" ? Говориш за същия премиер, който доведе хиперинфлация и изтърбушване на банките? Че заплатите бяха 3, а пенсиите - 2 долара!

Виденов не им игра по свирката и си измиха ръцете с него.Унищожиха го.Факт.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 05 юли 2015 20:34

Синьо сърце написа: Ударът върху ЕС е изключително тежък. И утрешният курс на еврото ще го потвърди. Но такова решение, като на гърците днес, е непосилно за схващане и проумяване от роби.
Гърция няма да умре, спокойно! А Русия и Китай просто ще се възползват от ситуацията. За никого не е тайна, че именно към тях са насочени надеждите на голяма част от гърците. И с основание.
Сега тройката трябва спешно да преговаря с Гърция, и да предложи многократно по- изгодни условия. Инак е аут. Реномето на ЕС се сгромолясва, но това не е изненада. Този съю'з бе създаден с добра идея, но се изроди чудовищно в последните 10 години. Днешното НЕ ще даде огромен тласък на центробежните сили в ЕС.
Което няма как да не ме радва!

Подкрепям!
Гърция заема важно стратегическо положение и Русия, и Китай ще се възползват от това и ще налеят пари в Гърция при нужда!
А това ще е краят на Еврогейския Съюз , защото и други държави ще искат да последват примера й!
Ние както винаги сме на губещата страна!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 юли 2015 20:35

Е ся вече ще си ебе.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 юли 2015 20:36

Синьо сърце написа:Наздраве с по едно Узо! Евросъюзакис да го пампуракис!
Баси кефа... :)

Аз от 18 юли съм на Халкидики.Ще ме пуснат ли? :mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 05 юли 2015 20:37

DANS написа:В съзвучие със заветите на Апостола на свободата Васил Левски, който ни е завещал:" да не плачем на чужди гробища и да не служим на чужди интереси"!

Ще кажа, че народи, като турци, гърци и сърби, , както и руската имперска политика, които вековно и систематично са унищожавали по всякакъв начин българския народ, аз няма да обичам! Пишете ме както искате, ксенофоб или антиевропеист! Не съм ревал на югославския, няма да рева и на гръцкия гроб! Каквото са си надробили, да си сърбат!Като дигат ръка срещу България, един ден ще им се върне, от Господ!

Прекалено много дървени глави, комплексари и побъркани има в България. Но след всичко извършено от Сърбите и Гърците, ние имаме историческия шанс да бъдем водещи на Балканите. Запада цял век се опитва да направи от Сърбите и Гърците хора и не успя. Руснаците вечно поддържаха Сърбите и техните мегаломански интереси, създадоха Македония.

Ако ние получим и половината от тяхната икономическа и политическа подкрепа, ще бъдем невероятно силна държава.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 05 юли 2015 20:40

От тези дето защитават гърците разбрах , че да взимаш кредити е добре, да не ги връщаш е още по- добре.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Върни се в “Свободна зона”