RedeviL написа:А какво ще стане с 2-та милиарда, които отидоха за ПИБ или те няма да се връщат...
Нещо не си разбрал.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RedeviL написа:А какво ще стане с 2-та милиарда, които отидоха за ПИБ или те няма да се връщат...
Red_Neck написа:wannabe написа:CTAHKO написа:Red_Neck написа:Колеги, да ме извинявате, ама болшинството от вас са неспасяеми
Говорете си за коли, жени, футбол и строителство, а не за неща от които си нямате хал-хабер
Нима това са по-важни неща от екзистенциалните въпроси, определящи съдбата на нашите децаТя съдбата им е ясна де - Терминал 2
Направо се изкушавам да ти дам пари за билет на теб специално![]()
Недей, ще се загуби на някое летище ... освен ако не лети за Москва
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:g3_ev2 написа:Всеки има право да мисли както иска, ... Въпросните 16 млрд., отнесени към 7 млн. население, за три години, прави, с лихвата, не повече от 5000/човек или около 1700 евр. на година. Преразходваме много повече, дори само с това, че нямаме организация в никаква дейност!
Е, къде може да се сравни едно какво да е заробване със заробване от Путин, на този фон!!! Тези къде са тръгнали?!
Заприличали сме на онзи, когото вече давят, за да признае, че тревата е косена, но той, потъвайки в дълбокото, с пръсти показва над водата - стрижено!
Я пак се опитай да сметнеш и ни кажи дали сметките са ти верниТези 16 млрд. няма да се връщат за 3 години, а ще ни се отпуснат в рамките на три години!!! Такива кредити са с период на връщане от 10, 20, 30, 50 години. Естветсвено ако не се рефинансира отново заради уж по-добри условия
Хайде сега смятай, колко ще трябва да върнем при лихва до 10% (обикновено около 7%). Та то само комисионните на четирите банки обслужващи кредита е 1%. В случая важното е, не колко ще вземем, а колко ще върнем
Така че тези твои сметки са си чиста капиталистическа пропаганда и манипулация, целяща да заблуди необразованата младеж във форума. За твое нещастие обаче, намират се и умни и интелигентни люде, бдящи за такива платени герберски тролове като теб
![]()
П.П. И още нещо! 5 000 лева не са 1700 евро![]()
П.П. 2. Твърдо ПРОТИВ!
CTAHKO написа:wannabe написа:CTAHKO написа:Red_Neck написа:Колеги, да ме извинявате, ама болшинството от вас са неспасяеми
Говорете си за коли, жени, футбол и строителство, а не за неща от които си нямате хал-хабер
Нима това са по-важни неща от екзистенциалните въпроси, определящи съдбата на нашите децаТя съдбата им е ясна де - Терминал 2
Направо се изкушавам да ти дам пари за билет на теб специално![]()
Няма какво да чакаш, започвай да събираш2500 долара струва двупосочния билет, 1800 еднопосочният
За мен еднопосочен
Аз и от там мога да ви мачкам крехката психика
Red_Neck написа:RedeviL написа:А какво ще стане с 2-та милиарда, които отидоха за ПИБ или те няма да се връщат...
1 млрд и той ще се връща, когато ПИБ може да си го позволи без това да застрашава банковата стабилност.
Red_Neck написа:1 млрд и той ще се връща, когато ПИБ може да си го позволи без това да застрашава банковата стабилност.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Cicero написа:Red_Neck написа:1 млрд и той ще се връща, когато ПИБ може да си го позволи без това да застрашава банковата стабилност.
Тоест - никога
pupesh написа:Аз имах ипотеччен кредит от преди няколко години за 40 000лв със 9% лихва. Сега лихвите паднаха и изтеглих 50 000лв. със 6% лихва. Погасих стария заем и ми останаха 10 000 лева за харчалък. Месечните ми вноски не се промениха много.
Ако вземат заема с такава цел, аз съм за!
OT18 написа:Щом има мнозинство в парламента коте гласува "За" значи това е мнението на суверена. Така действа парламентарната република. Сега ако някой го е мързяло да гласува си е негов личностен проблем, ще плаща солидарно.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта