Кой е виновен за вчерашният хаос в София?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marco_bailey
Контакти:

Re: Кой е виновен за вчерашният хаос в София?

Мнениеот marco_bailey » 07 фев 2015 14:55

Както винаги - никой!!! :evil: :evil: :evil:
FlashScore.bg - най-бързият и точен livescore:
https://play.google.com/store/apps/deta ... e_bg&hl=bg

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 фев 2015 15:00

stefani написа:Кой да е виновен за вчерашният хаос освен идиотският климат на София и пренаселеността и ? Направило ми е впечатление, че и редовно тези природни стихии стават към 17 ч по време на Гонг :lol:

И какво му е на климатът ? Палми ли трябва да растат и да е постоянно 30+ градуса? Тогава ли ще е нормален?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 фев 2015 15:33

А бе вие софиянци не се наревахте.Как само при вас има неуредици а останалата част в България цъфти та се къса.Боли ме сайдера за вас ревлювци.Харчите 90 на 100 от бюджета на България имате наи-големият стандарт в страната и пак неуредени и недоволни от всичко.А ми ние провинцията какво да кажем.Но то е така като имате за оправници малоумници и диви селяни.То и цяла София стана селяния от собствените си жители.Трябва и акъл не само реване и пари.Елате в Пловдив ако искате да живеете в европейски град по европейски начин.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 07 фев 2015 15:34

Kris_men2000 написа:... цяла София стана селяния от собствените си жители...

УЕЕЕЕЕЕЕЕ! Соспри, коньо!
Изображение

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 07 фев 2015 15:35

Стига бе, дебилите по улиците и пътищата нямат край - ей са мръднах за 20-30 мин. по работа и веднага случка... :)

На бул. България, на Фонфон, неква тъпа крава с Корса и със 30 см. сняг по покрива набива спирачки, снега от покрива бавно и уверено се плъзна надолу и покри цялото предно стъкло на Корсата. Дебилката спря резко на средата на кръстовището и пусна аварийните, реших да заобиколя отляво, ама гледам, некъв мамул с едно изтърбушено А3 се набрал отзад, аз го пуснах, оня мина покрай мене, и тъкмо да мине и покрай Корсата, тъпата крава отвори вратата да чисти снега и оня отнесе вратата... всичко точно на кръстовището, спряха и двамата, а аз минах отдясно, некъв друг дебил щеше да отнесе мене, ама в крайна сметка минах и се спасих... :) :) :)
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 фев 2015 15:59

Че имаше хаос в София вчера - имаше, но то не е отсега. Докато следвах се придвижвах до СУ с автобус 94 само първата година. Правеше ми впечатление, че като падне малко сняг, или ДЪЖД се чака поне 40 минути и става панаир на спирките. После идват 3-4 автобуса един зад друг. Идвало ми е да ги удуша. Тъй като съм старо лозенчанче почнах да ходя до университета с кракомобила. С автобус е 20 минути заедно с чакането при нормално разписание, а пеш е 30 минути. Хем по-здравословно, хем нямаш ядове. Вече като шофьор никога не карам, ако имам работа само в центъра. Не мога да ги разбера "супер" важните дела на някои хора, че да са навсякъде с колата. От комплекси ли е, от какво е - не знам. Един съсед ходеше и до магазина с колата, дето е на 200 метра. И те така. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 07 фев 2015 16:36

Случайно на някой от даващите мнение за снега в София селянин да му направи впечатление интезивността на валежа,огромния трафик,часът пик,бездарниците зад волана и бездарнички също,масовите катастрофи в елементарни ситуаций? Не на никой не му е направило впечатление,важно е да се плюе за да се плюе. За 2 часа 170 снегорина не могат да изчистят 7000 софийски улици пълни с бездарни карачи и дърти талиги. Ама българина така обича да мрънка и да се оплаква. А го мързи собствената си тъпа физиономия да избръсне,да се приведе в приличен вид и да не смърди на пор. Интересно е и ,че в темата поне половината от мненията са на хора,които още на околовръстното на София започват да мигат на парцали и се стряскат. А в 21ч. ,три часа след започването на валежа всичко си беше изчистено,както е и днес!!!
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 фев 2015 16:52

След обилния снеговалеж ситуацията в София се нормализира. През изминалата нощ близо 170 машини са почиствали и обработвали пътищата, съобщи за ТВ "Европа" кметът Йорданка Фандъкова. Проблемът с градския транспорт, който настана вчера в пиковите вечерни часове е основно заради трафика, обясни тя. Снегорините не са имали възможност да стигнат до засегнатите места, но за 2 часа обстановката се е успокоила.

Изгледайте видеото от линка и може да заключите темата!
Линк:http://www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/106333
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 фев 2015 16:56

Никой не е виновен, просто се изсипа на парцали за много кратко време.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 фев 2015 17:15

Kris_men2000 написа:А бе вие софиянци не се наревахте.Как само при вас има неуредици а останалата част в България цъфти та се къса.Боли ме сайдера за вас ревлювци.Харчите 90 на 100 от бюджета на България имате наи-големият стандарт в страната и пак неуредени и недоволни от всичко.А ми ние провинцията какво да кажем.Но то е така като имате за оправници малоумници и диви селяни.То и цяла София стана селяния от собствените си жители.Трябва и акъл не само реване и пари.Елате в Пловдив ако искате да живеете в европейски град по европейски начин.

В европейския Пд оправиха ли тролейбусните жици, дето падаха в/у главите на хората? Даже и жертва имаше.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Свободна зона”