800 000 на антикарикатурен митинг в Чечня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: 800 000 на антикарикатурен митинг в Чечня

Мнениеот Player » 19 яну 2015 22:21

Само пълен идиот може да не мрази това нещо наречено ислям. Без да броим така наречените терористи, достатъчно ми е това как се държат с жените си. Всички забулени, без право на глас и мисъл, само с право да се съгласява с дивака до нея който може да я пребива когато си поиска защото жената не я броят за човешко същество. Само заради това всеки е длъжен да мрази исляма, без значение всичко друго. Колкото до Корана има някои неща, които съм виждал из нета написани там и могат и звучат много двусмислено, дотолкова доколкото им позволява да убият всеки който не е мюслюлманин и че целия свят трябва да бъде завладян от исляма. Аз не искам човека на 22-ри век да бъде брадат забулен и носещ чаршафи, а жената да бъде облечена като нинджа и красивото женско тяло да можеш да го видиш едва когато ти продадат нещо забулено, което може да се окаже 100кг крокодил с мустаци. Не благодаря, по добре още един метеорит да удари земята и да се почва всичко наново отколкото тези диваци да владеят света!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 19 яну 2015 22:26

Player написа:Само пълен идиот може да не мрази това нещо наречено ислям. Без да броим така наречените терористи, достатъчно ми е това как се държат с жените си. Всички забулени, без право на глас и мисъл, само с право да се съгласява с дивака до нея който може да я пребива когато си поиска защото жената не я броят за човешко същество. Само заради това всеки е длъжен да мрази исляма, без значение всичко друго. Колкото до Корана има някои неща, които съм виждал из нета написани там и могат и звучат много двусмислено, дотолкова доколкото им позволява да убият всеки който не е мюслюлманин и че целия свят трябва да бъде завладян от исляма. Аз не искам човека на 22-ри век да бъде брадат забулен и носещ чаршафи, а жената да бъде облечена като нинджа и красивото женско тяло да можеш да го видиш едва когато ти продадат нещо забулено, което може да се окаже 100кг крокодил с мустаци. Не благодаря, по добре още един метеорит да удари земята и да се почва всичко наново отколкото тези диваци да владеят света!

Мюсюлманите трябва да преживеят един т.нар. комунизъм, като европейците и ще се изчистят от религията. Жената на Мохамед го е издържала. Това е някакво изкривяване от разни проповедници, както жените е трябвало да си стоят вкъщи през средновековна Европа.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 яну 2015 22:26

Player написа:Само пълен идиот може да не мрази това нещо наречено ислям. Без да броим така наречените терористи, достатъчно ми е това как се държат с жените си. Всички забулени, без право на глас и мисъл, само с право да се съгласява с дивака до нея който може да я пребива когато си поиска защото жената не я броят за човешко същество. Само заради това всеки е длъжен да мрази исляма, без значение всичко друго. Колкото до Корана има някои неща, които съм виждал из нета написани там и могат и звучат много двусмислено, дотолкова доколкото им позволява да убият всеки който не е мюслюлманин и че целия свят трябва да бъде завладян от исляма. Аз не искам човека на 22-ри век да бъде брадат забулен и носещ чаршафи, а жената да бъде облечена като нинджа и красивото женско тяло да можеш да го видиш едва когато ти продадат нещо забулено, което може да се окаже 100кг крокодил с мустаци. Не благодаря, по добре още един метеорит да удари земята и да се почва всичко наново отколкото тези диваци да владеят света!

Има ислям и ислям. Радикалният ислям, няма как някой нормален човек да го обича, но и радикалното християнство също. Умереният ислям е приемлив, въпреки, че има много неща, които и на мен са ми странни, но такива има и в християнството.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 яну 2015 22:29

Естествено путин е пратил руската православна църка да подкрепи ислямистите. Браво! Личи си кой подкрепя къде що има бандит и терорист по света.
Аман от тия мюсюлмани! Всички вестници по света трябваше да излязат с тая карикатура и да го духат тия ако не им харесва.
Да си вървят там от където са дошли и да си живеят в пещерите в каменната ера. Барабар с тях може и Путин и "православните" да вземат.

Изображение
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 19 яну 2015 22:29

Ако следвате християнските догми не трябва да ядете месо и да правите секс почти през цялата година. Има там няколко дни в годината, които се събират на пръстите на двете ръце, които са за изброените грехове.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 19 яну 2015 22:30

dunavfc написа:

Има ислям и ислям. Радикалният ислям, няма как някой нормален човек да го обича, но и радикалното християнство също. Умереният ислям е приемлив, въпреки, че има много неща, които и на мен са ми странни, но такива има и в християнството.

Не е важен в случая характера на исляма или на християнството. Тук въпроса е дали вярващите имат повече привилегии от невярващите. В едно нормално общество не може да има групи с привилегии. Както в свещените книги има текстове, които са обидни и заплашителни за атеистите. Религиозните редовно критикуват атеистите, но ако някой атеист иска да критикува религиозен и ауууууу настава рев.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 яну 2015 22:35

cska-632 написа: Мюсюлманите трябва да преживеят един т.нар. комунизъм, като европейците и ще се изчистят от религията. Жената на Мохамед го е издържала. Това е някакво изкривяване от разни проповедници, както жените е трябвало да си стоят вкъщи през средновековна Европа.

В СССР е имало и мюсюлмански територии, но са си същите диваци днес. Това е нелечимо. Няма по-опасно нещо от глупостта на света, а те точно такива трябва да бъдат за да са достойни за рая, където нещо не се споменава да ходят жените им. Само уж девици които от къде се взимат не е ясно, но глупака няма нужда нещо да му бъде ясно. Ясно му е да се кланя и да върши насилие.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 яну 2015 22:35

Player написа:
dunavfc написа: Има ислям и ислям. Радикалният ислям, няма как някой нормален човек да го обича, но и радикалното християнство също. Умереният ислям е приемлив, въпреки, че има много неща, които и на мен са ми странни, но такива има и в християнството.

Къде са тези радикални християни и какво правят, че ги наричаш радикални?

Много от републиканците в САЩ са точно такива, да не говорим колко различни видове секти се пръкнаха там.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 яну 2015 22:37

Logical person написа:
dunavfc написа:

Не е важен в случая характера на исляма или на християнството. Тук въпроса е дали вярващите имат повече привилегии от невярващите. В едно нормално общество не може да има групи с привилегии. Както в свещените книги има текстове, които са обидни и заплашителни за атеистите. Религиозните редовно критикуват атеистите, но ако някой атеист иска да критикува религиозен и ауууууу настава рев.

Абсолютно, а самото духовенство е нещо много хубаво, само че институциите са си за гаврене и критикуване, защото има много причини.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 яну 2015 22:37

dunavfc написа: Има ислям и ислям. Радикалният ислям, няма как някой нормален човек да го обича, но и радикалното християнство също. Умереният ислям е приемлив, въпреки, че има много неща, които и на мен са ми странни, но такива има и в християнството.

Къде са тези радикални християни и какво правят, че ги наричаш радикални?

Върни се в “Свободна зона”