Captain Stottlemeyer написа:jusi написа:Captain Stottlemeyer написа:
П.П. Като Вестфалия (бивша пруска провинция) днес се обозначава източната част на федералната провинция Северен Рейн - Вестфалия. Цялото население на тази област възлиза на около 8,5 - 9,0 милиона души.
Кви глупости дрънкаш ?!?!?!
"Nach Einschaetzung privater Organisationen"![]()
![]()
Die Fortschreibung des Bevölkerungsstandes erfolgt nach der Hauptwohnung der Einwohner/-innen (§ 12 Melderechtsrahmengesetz).
Methodische Erläuterung Rechtsgrundlage Begriffsdefinition
Bevölkerung am 31.12. nach GeschlechtJahr Insgesamt Männlich Weiblich
Bevölkerungsfortschreibung auf Basis des Zensus vom 9. Mai 2011
2013 17 571 856 8 559 6071) 9 012 2491)
2012 17 554 329 8 540 6981) 9 013 6311)
2011 17 544 938 8 526 0171) 9 018 9211)
Само хората с турски корени са около 6-7 милиона (ако не и повече) 90+% от тях са мюслюмани.
И да знаете, уикипедия НЕ е официален източник на информация !
Май ти дрънкаш глупостите, отворко!...Ето ти информация, която не е от уикипедия:
http://de.statista.com/statistik/daten/ ... srichtung/
П.П. Разбира се, миейки някой кьолнски кенеф ти няма как да знаеш, колко много частни организации в Германия се занимават със статистика, проучвания на общественото мнение и други подобни дейности.Иначе числата, които си цитирал, сами по себе си не казват нищо.
П.П.П. И още нещо: С турски произход в Германия са около 3 милиона души. Повече от половината от тях са германски граждани...
Не съм аз този, които писа че NRW е със 8 милиона популация, а този линк се отнася за съвсем различни неща ... Според нея има ТОЧНО 4 милиона мюслюмани в Германия... (през 2010)
Пожелавам ти някога да посетиш Германия, да обиколиш няколко града, за да видиш истината. (най- вече NRW, защото не съм се застоявал много в други Бундесщати и нямам наблюдения)
поне 60 % от учениците в повечето Хауптшуле-тата и поне 35% от Реалшуле-тата ( 2 от 4-те вида училища за средно образование) са мюслюмани
Ах тези частни организации, чиито имена дори не биват споменати...

Значи има само 1.5 милиона турци с немски паспорти ? Ти направо ме изумяваш