Анкета: Колко пари изкарвате?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Колко пари изкарвате?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Анкета: Колко пари изкарвате?

Мнениеот fcb_bg » 20 дек 2014 21:25

-1914- написа:
galin56 написа:Не знам каква е целта на тази анкета, но съм установил нещо. Колкото и да взимаш все не стигат, защото всичко е скъпо. Това лято купувах шкафче за баня - 500 и кусур лева- ако щеш. Едно огледало и няколко боядисани пластмасови чекмеджета - една средна заплата в провинцията. Ремонта на цялата баня стъпи на 5 бона и то без гъзарии.
Снощи пък примерно ми се допи водка. Хайде в Кауфланда - едно шише водка, кола, мезе, салата - 40лв. С тия цени трябва да взимаме над 5-6 бона чисто на месец та да живеем нормално. Иначе просто оцеляваме.

Целта е, да видя дали реалната средна заплата е толкова колкото е по статистиките или, както аз си мисля, по-висока.
Иначе, мисля, че с 3 бона чисто може да живееш и спестяваш към 600-1000лв на месец.
Ако взимаш повече, още по-добре.

Ти си доста далече от реалността. Излез от София и пообиколи провинцията.В селата недей да ходиш, за да не ти се преобърне представата за света и да се чудиш къде си попаднал. "Тефтер с вересии" знаеш ли какво е? Нещо, което са ползвали онези от 15-те загинали в Горни Лом. Такива ползват и миньорите, които стачкуват.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 дек 2014 21:26

Честно казано - резултатите от анкетата ме озадачават. Очаквах точно обратните проценти.
Винаги съм твърдял в тоя форум, че футболните фенове са най-умната и най-кадърната част от народа. Оказва се, че е и паралия. Бравос!
Последна промяна от NOMER14 на 20 дек 2014 21:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 20 дек 2014 21:28

BRF написа:
-1914- написа:
galin56 написа:Не знам каква е целта на тази анкета, но съм установил нещо. Колкото и да взимаш все не стигат, защото всичко е скъпо. Това лято купувах шкафче за баня - 500 и кусур лева- ако щеш. Едно огледало и няколко боядисани пластмасови чекмеджета - една средна заплата в провинцията. Ремонта на цялата баня стъпи на 5 бона и то без гъзарии.
Снощи пък примерно ми се допи водка. Хайде в Кауфланда - едно шише водка, кола, мезе, салата - 40лв. С тия цени трябва да взимаме над 5-6 бона чисто на месец та да живеем нормално. Иначе просто оцеляваме.

Целта е, да видя дали реалната средна заплата е толкова колкото е по статистиките или, както аз си мисля, по-висока.
Иначе, мисля, че с 3 бона чисто може да живееш и спестяваш към 600-1000лв на месец.

Няма как да разбереш това!Аз живея в Бургас ,но имам досег с много населени места.Управлявам фирма(не съм собственик ,а мениджър продажби) и то една от големите в Бургас.При нас всичко се плаща по карта(няма скрити пари,с изключение на някой друг бонус през годината).Имам хора във Варна,София,Банско и Бургас разбира се!Средната годишна заплата преди данъците е около 850-900лв на месец!

900лв, без кредити и ако не трябва да помагаш на вашите предполагам е ок?
Иначе става трудно...

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 20 дек 2014 21:29

fcb_bg написа:
-1914- написа:

Ти си доста далече от реалността. Излез от София и пообиколи провинцията.В селата недей да ходиш, за да не ти се преобърне представата за света и да се чудиш къде си попаднал. "Тефтер с вересии" знаеш ли какво е? Нещо, което са ползвали онези от 15-те загинали в Горни Лом. Такива ползват и миньорите, които стачкуват.

Знам какво е в повечето села, но >75% от Българското население живее в градовете.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 дек 2014 21:30

Смъкнете първата графа да видите какво ще стане. Смъкнете я на до 450 лв.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 20 дек 2014 21:32

Аз взимам точно 550 лв. и то бачкам по 12 часа, на ден.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 дек 2014 21:33

Защо не я обедините анкетата с въпроса за кого е гласувано на последните избори.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 дек 2014 21:34

-1914- написа:900лв, без кредити и ако не трябва да помагаш на вашите предполагам е ок?
Иначе става трудно...

Що питаш мен дали са ОК?
Освен това тези 850-900лв след данъците(21.5%) остават700-750лв. Такива са и заплатите на хората ми в София.Наскоро човек работел при мен кандидатсва в същата фирма като нашата само че в София.Предложиха му 800лв заплата. За сам,млад човек са си ОК.Остават и за купони,мачове и някой друг парцал(дреха,жена :lol: ).За човек като мене решил да създаде семейство-не стигат!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 дек 2014 21:35

NOMER14 написа:Защо не я обедините анкетата с въпроса за кого е гласувано на последните избори.

Аз лично за СДС(Реформаторски блок)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 дек 2014 21:36

-1914- написа:Знам какво е в повечето села, но >75% от Българското население живее в градовете.

Пич,запомни едно "София е друга България ;)" !

Върни се в “Свободна зона”