diplomat написа:Иначе, един колега по-рано го каза, има картелно споразумение и най-силният играч определя правилата.
То това е ясно, ама ходи го обясни на трола, дето само и единствено Лукойл и Путин са му виновните

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
diplomat написа:Иначе, един колега по-рано го каза, има картелно споразумение и най-силният играч определя правилата.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Logical person написа:CTAHKO написа:И това по какъв начин оправдава поддържането на високи цени на техните обекти![]()
Що се отнася до пазарния дял, пак си написал един тон глупости
Лукойл държи около 45% пазарен дял при бензиностанциите с около 200 бензиностанции в страната. ОМВ и Шел са по около 100 бензиностанции всяка от тях
Не са важни бензиностанциите а вноса на горива. Останалите бензиностанции пак зареждат от Лукойл. Лукойл определя цените в България. Еднолично.
Абе я се спри да пишеш глупости беШел с над 40 000 бензиностанции в цял свят и не знам колко си рафинерии, ще са зависими от Лукойл
Ти добре ли си
![]()
![]()
CTAHKO написа:Logical person написа:CTAHKO написа:И това по какъв начин оправдава поддържането на високи цени на техните обекти![]()
Що се отнася до пазарния дял, пак си написал един тон глупости
Лукойл държи около 45% пазарен дял при бензиностанциите с около 200 бензиностанции в страната. ОМВ и Шел са по около 100 бензиностанции всяка от тях
Не са важни бензиностанциите а вноса на горива. Останалите бензиностанции пак зареждат от Лукойл. Лукойл определя цените в България. Еднолично.
Абе я се спри да пишеш глупости беШел с над 40 000 бензиностанции в цял свят и не знам колко си рафинерии, ще са зависими от Лукойл
Ти добре ли си
![]()
![]()
dreben23 написа:diplomat написа:Иначе, един колега по-рано го каза, има картелно споразумение и най-силният играч определя правилата.
Трифон Иванов и сие.
CTAHKO написа:diplomat написа:Иначе, един колега по-рано го каза, има картелно споразумение и най-силният играч определя правилата.
То това е ясно, ама ходи го обясни на трола, дето само и единствено Лукойл и Путин са му виновнитеИ не заради друго, ами щото са руснаци
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Tatone написа:Logical person написа:
По-горе едно момче каза каква е схемата и ми прозвуча много достоверно. OMV-то внасяли от север а ЗЕЛ от Гързия. Газззззром от Србия. Аз знаех само за Румпетрол че си внасяха от Плоещ но ....
Иначе и аз цЕл един жЕвот съм си мислЕл, че Лукой е и майка и баща на безинджиите у нас.
Гледаш ли, форумът как може да те обогати със знания.
diplomat написа:dreben23 написа:diplomat написа:Иначе, един колега по-рано го каза, има картелно споразумение и най-силният играч определя правилата.
Трифон Иванов и сие.
Не знам дали ме взимаш на подбив, но това е положението, за жалост, а, и държавата слага едни от най-големите такси и акцизи върху горивото, почти 3 пъти повече от Франция, например. Де факто, държавата и един картел взимат много пари на гърба на българите.
hristo1306 написа:А защо в Бургас цената е по - голяма, отколкото тази в София ??? По - големи транспортни разходи ли имат ???? Или щото са по - бедни ???? Или по -малко тровят града ни ? Или защото плащат в София всичките си данъци, а в Бургас оставят ОТРОВИТЕ си ????
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 10 госта