Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Мнениеот wannabe » 10 ное 2014 20:37

fcb_bg написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:
wannabe написа:
костенурк написа:на този ден САЩ смачка съветските клошари завинаги :) който е тръгнал срещу щатите добро не е видял,те са господарите на света.те решават кой ще има пари и кой ще яде бомби 8-) наздраве на всички демократи да живее България

Доживя да си прав и ти един път! А този Станко е доста заблудено парче щом вярва на това!
И да хората забравят що е туй комунизъм, защото човекът е така устроен, че да не помни несгодите! 8-) 8-)

По-голяма тъпотия от болднатата можеш ли да измислиш тази вечер?

Ти лошите неща спомняш ли си ги?

Да. Все пак не съм постоянно надрусан наркоман и да виждам всичко розово и да ми е винаги хепи.

Е значи си спомняш добре превратаджийския режим :lol: Аз не си го спомням...
Целият комунизъм е "ЦАЦА НО РИБА. РИБА НО ЦАЦА"
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 ное 2014 20:37

wannabe написа:
fcb_bg написа:
wannabe написа:
костенурк написа:на този ден САЩ смачка съветските клошари завинаги :) който е тръгнал срещу щатите добро не е видял,те са господарите на света.те решават кой ще има пари и кой ще яде бомби 8-) наздраве на всички демократи да живее България

Доживя да си прав и ти един път! А този Станко е доста заблудено парче щом вярва на това!
И да хората забравят що е туй комунизъм, защото човекът е така устроен, че да не помни несгодите! 8-) 8-)

Ти лошите неща спомняш ли си ги? Като на пример още от 85-та да няма стоки от първа необходимост :oops: Баща ми е бил в ГУМ ли е ЦУМ ли е в Москва и е имало празни рафтове... единствената причина да не ги снима е страх да не го задържат :evil:

Що не е снимал пълните-тогава нямаше да го задържат?
Точно за ГУМ в Москва и празни рафтове.... 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 ное 2014 20:38

wannabe написа:
CTAHKO написа:
BadBoy написа:Кой, какво, как и защо ми е все тая, зная, че днес живея по-добре, отколкото преди 1989, останалото е приказки за хора които си нямат работа.

1989-та година на колко годинки си бил ;) Какво се правиш ;) Нямаш един работен ден преди 89-та, ами бил живял по-добре сега ;) Хайде не на нас тия ;) Тия ги приказвай на желвата и другия пловдивски бастун. Те поне са елементарни и ще ти се вържат без да се замислят 8-)

Я пак? 15 години за Лада :lol: Салам кучешка радост :lol: :lol:

Да, тогава и кучешката радост беше салам, а сега и в луканката няма месо ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 10 ное 2014 20:38

CTAHKO написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:
wannabe написа:

Ти лошите неща спомняш ли си ги? Като на пример още от 85-та да няма стоки от първа необходимост :oops: Баща ми е бил в ГУМ ли е ЦУМ ли е в Москва и е имало празни рафтове... единствената причина да не ги снима е страх да не го задържат :evil:

Не ми говори за баща си и дядо си, говори ми за теб :!: Ако не, не се обаждай там, където не ти е работата 8-)

Е да ако изключим 99 % от населението... то за партията е имало всичко! Даже хората са знаели какво се случва в Чернобил и не са консумирали радиоктивни продукти - всичко е било 6... останалите...
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 10 ное 2014 20:40

Кашчей написа:
костенурк написа:
CTAHKO написа:
BadBoy написа:Кой, какво, как и защо ми е все тая, зная, че днес живея по-добре, отколкото преди 1989, останалото е приказки за хора които си нямат работа.

1989-та година на колко годинки си бил ;) Какво се правиш ;) Нямаш един работен ден преди 89-та, ами бил живял по-добре сега ;) Хайде не на нас тия ;) Тия ги приказвай на желвата и другия пловдивски бастун. Те поне са елементарни и ще ти се вържат без да се замислят 8-)

всеки свободомислещ живее по добре когато няма комунизъм ма станке,тука не става въпрос за пари :) ама ти си родена за платена робиня и ти са трудни за проумяване някой неща от живота 8-)

Ти ли говориш за пари, костенурке? Точно ти ли?
Вашият "строеж" без пари ли започнаха да го правят? Сега, като няма пари, какво правят?
Смешник!

стадиона в момента се строи.всеки ден има по 30 човека бачкат 8-) нали знаеш-бързата работа срам за майстора.не се занимавай с Колежа,тва е работа на ботевистите 8-)
Последна промяна от костенурк на 10 ное 2014 20:40, променено общо 1 път.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 10 ное 2014 20:40

CTAHKO написа:
wannabe написа:
CTAHKO написа:

Я пак? 15 години за Лада :lol: Салам кучешка радост :lol: :lol:

Да, тогава и кучешката радост беше салам, а сега и в луканката няма месо ;)

Като ти гледам мисленето за теб това май е деликатес :lol:
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 10 ное 2014 20:41

Друго си беше рай :lol: само защо някакви хора са бягали от България, от целия СОЦ и защо се разпадна този рай? Да няма кисело мляко в магазина... скандаУ!
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 20:45

wannabe написа:
fcb_bg написа:
wannabe написа:

Какви стоки от първа необходимост е нямало, бе, момко? До 91-ва съм живял в Русия и не съм останал гладен. Правени са ми операции на сливиците и апандисит, жив и здрав съм. Имах си касетофон, магнетофон, плакати на Юръп, Мейдън вкъщи. Никой не е правил проблем, никакво ченге не е дошло да ми ги скъса. Имах колекция от снимки с нинджи, Рамбо и подобни, преди да дойда тук си ги продадох и изкарах 154 рубли. Знаеш ли колко пари са това за 11-годишно хлапе?
В много големи митове и заблуди за онова време сте се забулили.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 ное 2014 20:45

wannabe написа:
CTAHKO написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:
wannabe написа:

Не ми говори за баща си и дядо си, говори ми за теб :!: Ако не, не се обаждай там, където не ти е работата 8-)

Е да ако изключим 99 % от населението... то за партията е имало всичко! Даже хората са знаели какво се случва в Чернобил и не са консумирали радиоктивни продукти - всичко е било 6... останалите...

Е, друго са си бомбите с обеднен уран ей тук на 20 км от границата ни, че чат-пат и при нас пращаха. Но важното е, че е с нашето знание, съгласие и съдействие. Абе въобще американските бомби са най-полезните 8-)

[offtopic]ООН: НАТО е отровила Сърбия с обеднен уран, България внася фураж от там...

Обединените нации са скрили от обществеността доклад на директора на ООН за околната среда Бакари Канте. В доклада се казва, че през 1999 г. по време на бомбардировките над Косово НАТО хвърля 10 тона обеднен уран, съобщава сайтът "Газета Експрес". Документът обяснява, че бомбардировките на НАТО са повлияли на качеството на въздуха, почвата и водата, което води до последици по хранителната верига. Вследствие на това бъдещите поколения са изложени на голям риск от рак, левкемия, аборти, деформации на новородени бебета, посочва "Газетаекспрес".

Части от този доклад бяха разкрити от американския журналист Робърт Парсънс, който получи достъп до него и го публикува през юни 1999 г. в швейцарския вестник "Льо Куриер" със заглавие "Притеснителни тайни от доклада за последиците от бомбардировките над Югославия". В интервю за в. "Вести" Парсънс разкрива, че докладите за последиците от употребата на оръжия с обеднен уран за здравето на хората на Балканите са получили критики и са били променени в офиси на ООН. Докладът е бил категоричен в оценката си, че бъдещите поколения, които ще населяват местата, където са хвърляни бомби, ще имат заболявания от рак, левкемия и ще се увеличи броят на деформираните новородени деца. В доклада на Канте се казва, че заради бомбардировките, природата в Югославия е замърсена с опасни вещества. Най-опасното вещество сред тях е ПЦБ, което е силно канцерогенно и причинява заболявания на имунната система. Един литър ПЦБ е достатъчен, за да замърси милиарди литри вода, пише "Газетаекспрес".

Парсънс твърди, че е имал информация, че през юли 1999 г, група швейцарски учени са направили драматични заключения за ефекта на обеднения уран на Балканите повече отколкото се посочва в доклада на Канте. Изследването им е част от дипломатическата група ФОКУС, в която участват Швейцария, Австрия, Русия и Гърция. Тъй като Швейцария е заплатила разходите, всички останали членове е трябвало да мълчат, твърди Парсънс.

=========================================================================================================================================

Ако земята в Сърбия е отровена, а те се явяват единствения вносител в България на фураж, последно беше за "Пършевица", то тогава онкологичната болнична помощ, трябва да стане приоритетна здравна политика!!! Жертвите ще са десетки хиляди в България, близките 10 години!!!

А глупаците, писаха по вестниците, че основният фураж, който се внася изцяло от Сърбия за млекодайните животни, бил заразен с някаква плесен, която преминавала фуража през животните, в добиваните млечни продукти от тях, трансфрмирана в канцароген, който предизвиквал рак на белите дробове, а тя каква била работата: БПЦ от ХАМЕРА?!!![/offtopic]
Последна промяна от CTAHKO на 10 ное 2014 20:46, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 10 ное 2014 20:46

сега като няма работа и пари що е пълно с магазини и моловете никнат като гъби ма станке?и са пълни със стока не като шумкарските,тоалетна хартия само по празниците :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Свободна зона”