Търсят 10 млн., свалили "Непобедимите 3", да си да си платят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Търсят 10 млн., свалили "Непобедимите 3", да си да си платят

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 сеп 2014 06:18

Val3ncia написа:
Red_Pride написа:Аз като съм дал акаунта си от замунда на 10 човека дали ще трябва да дам 3000 долара ако всички са го сваляли :shock: :mrgreen:

Акаунта ми също се ползва от 10-15 човека и не съм много навътре в тия работи, но съм с динамичен IP адрес, което според моите разбирания означава, че и да искат не могат да ме проследят (не че се притеснявам от това де) .Моля някой да ме поправи ако греша.

Ако засичат адреса, от който е теглен филма.. подобна компания би могла да се сдобие с информацията в Х time кой абонат го е ползвал (поименно). При това ако си издействат съдействието на официални власти доставчика ще бъде длъжен да съдейства.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 сеп 2014 06:20

Der Führer написа:Според българското законодателство , могат да ме хванат за чепа ( от мен да мине , няма да им искам пари за това ;) ) ... след като не печеля пари от употребата на продукта на интелектуалната собственост , не съм закононарушител . Единствената санкция която могат да ми наложат , е да изтрия филма от харда си ( ако въобще го изтегля ) 8-)

Ти щото и без това ако не те накарат да го изтриеш ще го пазиш доживот нали (rofl)
Ще хванат на муру куру, ама ще си изрекламират филма, барем тоя път го изгледа някой, дето си плаща.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 сеп 2014 06:21

sunscres92 написа:
CTAHKO написа:Това ми напомня, че трябва да си го дръпна и гледам :) И аз ще стана част от будните люде 8-) Теглете братя, нека сме повече. Колкото повече, толкова по-объркани ще са зачервените бургери. До утре трябва да сме станали 20 милиона, до края на месеца-200 8-) Пък те да си търсят 8-) Аман от мръсни капиталисти и експлоататори 8-) Готови са да вземат и последния залък от устата на сиромаха. Крайно време е да организираме масови протести с елементи на въоръжена съпротива срещу американските поробители 8-)

Какво ти стана??? Много Counter Strike ли си играл днес? Карай го по-спокойно.

Хах Станко играе CS? Я виж ти..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 23 сеп 2014 09:09

Ще имат да взимат,а някои ще имат да дават.Свободният достъп до информация е закон за демократичните държави.Да се свържат с КНДР,от там може и да не падне някой долар,но поне ще оберат всички компютри на севернокорейците.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 сеп 2014 18:38

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Да се свържат с КНДР,от там може и да не падне някой долар,но поне ще оберат всички компютри на севернокорейците.

По принцип в Северна Корея се ползва нещо като локална мрежа, в която има филтрирани данни от глобалната. Филтрирането (демек цензурата) се поддържа от местни специалисти, а в тази област те имат хора на световно равнище и пробив може да стане само ако с това се заеме друга държава или мега корпорация (и целта няма да е .. филм). Демек за да си изтегли някой пхенянски студент филма трябва цензурата да го е пуснала през филтрите.. което не знам дали е факт, ама ме съмнява. До глобалната мрежа имат достъп само разни лица, за които и без това не е проблем да метнат 300 долара.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
COVINI

Глоба за кинолюбителите, свалили незаконно „Непобедимите 3"

Мнениеот COVINI » 23 сеп 2014 19:35

Продуцентите на третата част на холивудския блокбастър "Непобедимите" обявиха, че възнамеряват да поискат компенсация от всеки от 10-те милиона души, които незаконно са свалили филма от мрежата, предаде Лента.ру.

Недобросъвестните кинолюбители ще бъдат открити по IP-адресите им, след което всеки от тях ще получи писмо от компанията Millenium Films с искането да компенсират част от щетите, нанесени на създателите на лентата. В противен случай от компанията ще подадат жалби в съда.

Вече са изпратени 50 000 такива писма.

Заснетият в България филм "Непобедимите 3" с популярни екшън герои от миналото и настоящето се появи в интернет преди премиерата му, припомня Torrentfreak. Само за първите 12 часа чрез тракера BitTorrent.com бяха свалени повече от 100 000 копия на лентата с "почти великолепно качество".

Премиерата на "Непобедимите 3" се състоя на 15 август тази година. В лентата участват Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Мел Гибсън, Харисън Форд, Уесли Снайпс, Джейсън Стейтъм и др.

"Непобедимите 3" донесе на създателите си приходи от 190 милиона долара. Според продуцентите филмът е можел да спечели 250 милиона долара. Причината за слабия резултат те виждат именно в появата на лентата в интернет преди премиерата.

Компанията Lionsgate, дистрибутор на екшъна, е спечелила няколко дела срещу собственици на торент сайтове, разпространявали филма със Сталоун. От Millenium Films обаче са решили да накажат всеки, който е гледал "Непобедимите 3" незаконно.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Re: Глоба за кинолюбителите, свалили незаконно „Непобедимите 3"

Мнениеот Cicero » 23 сеп 2014 19:38

Ей, как пада бройката на писмата. Вчера бяха 550 000 :)
А обикновено е обратното :lol:
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Глоба за кинолюбителите, свалили незаконно „Непобедимите 3"

Мнениеот modor » 23 сеп 2014 19:39

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 сеп 2014 19:44

stefani написа:Въпросът е защо10 милиона умници :lol: свалили "Непобедимите 3", вместо жени :)

Щото жените ни ги качват по торентите. Поне не хубавите. :)
[offtopic]Ся се замислям каква ли компесация трябва да търсят женените мъже, че жените им ги свалят наляво- надясно като "Непобедимите 3". 300 долара ми се вижда малко за вредни. :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]В такива дни се радвам, че съм нямал интернет. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Свободна зона”