Thsmith написа:HoUs4oOL написа:Thsmith написа:аха? Тъй ли било? Значи предполагам си или девствен или женен и смяташ да правиш секс само за да се плодиш? Презервативи за теб няма и смяташ да имаш 20 деца или да спреш да правиш секс след първото? Постиш предполагам и всеки ден ходиш на църква? Казваш си молитвата преди лягане, ядене и тн? Правиш ли всички тия измишльотини и останалите които не съм споменал?
Дълбоко се съмнявам.
"Вярващите" са останали в предишни векове.
Предполагам,че ти не си кръстен,заплюл си всичките християнски празници,начело с Коледа,Великден,Бъдни вечер и Гергьовден,така ли е,палячо?
Естествено,че сме християнски народ...
Не не съм кръстен. Майка ми е протестант, а баща ми не го интересува религията. Не съм влизал в църква през съзнателния си живот. Нямам нищо против нея. Просто я смятам за безсмислена и смешна. Всеки има право да избира в какво да вярва. Ако искаш можеш да вярваш в ходения по вода и тн "палячо".
В завършек...
Естествено, че не сме.
Значи родителите ти не са ти оставили никакъв избор,какво ми се правиш на интересен?
При положение,че сигурно 90% от българския народ празнува християнските празници,е ясно,че сме християни.
Естествено няма как да се спазват традициите,които ти си изброил,поради простата причина,че времената са други.
Предполагам,че в Истанбул също вече не са мюсюлмани,защото по-голямата част от жените там не ходят със забрадки.
Като цяло мислиш много наивно,но е нормално,при положение,че родителите ти са те възпитали така.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]