Християнски ли е българският народ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Християнски ли е българският народ?

Мнениеот Thsmith » 05 сеп 2014 15:52

obi4am_pirin написа:
Alexx написа:
Siegfried написа:Да, християнски е. Темата вече може да се архивира :arrow:

Извинявай, това че ти си християнин и ходиш на църква редовно, не означава,че другите го правят. За това смятам,че българите не сме християни в истинския смисъл на думата!

Не отговаряй за целия БЪЛГАРСКИ НАРОД!Опитваш се да си прокарваш религийката си и да приравниш Християнството с нея !Няма да стане!

Няма какво да приравнява. Всички религии са еднакво глупави и ненужни.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 сеп 2014 16:01

Всички религии са нищо повече от опиат за народите с цел да бъдат държани в подчинение от имащите властта :idea: В този смисъл те са ВРЕДНИ за човечеството и ни пречат да бъдем наистина СВОБОДНИ, а не част от матрицата :|
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 05 сеп 2014 16:04

По-голямата част от мислещите се за християни всъщност са агностици. Това е истината.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 сеп 2014 16:52

Ако говорими за съвременните българи (а и не само. Европейците като цяло) болшинството са атеисти 8-) Ето защо ислямът завладее светът :!: Най-лесно се завладява атеистично общество 8-) Българският народ го пишете бегал :!: Навремето християнството ни е запазило като народ през пет вековното робство, сега вече няма на какво да се опрем. Ценностите са тотално подменени, а онези ислямистите, за разлика от нас продажниците хич не си поплюват 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 сеп 2014 17:00

Естествено. Те живеят 5-10 века назад във времето. Просто не трябва да ги допускаме в Европа, а не да падаме на тяхното ниво и да почваме с глупавата религия.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 сеп 2014 17:12

CTAHKO написа:Ако говорими за съвременните българи (а и не само. Европейците като цяло) болшинството са атеисти 8-) .... хич не си поплюват 8-)

Станко, ти сериозно ли това за европейците - атеисти!? Особено в страните, където силно преобладава католицизмът (една Полша, например, Италия, Испания...)!?... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 сеп 2014 17:25

Thsmith написа:аха? Тъй ли било? Значи предполагам си или девствен или женен и смяташ да правиш секс само за да се плодиш? Презервативи за теб няма и смяташ да имаш 20 деца или да спреш да правиш секс след първото? Постиш предполагам и всеки ден ходиш на църква? Казваш си молитвата преди лягане, ядене и тн? Правиш ли всички тия измишльотини и останалите които не съм споменал?
Дълбоко се съмнявам.

"Вярващите" са останали в предишни векове.

Предполагам,че ти не си кръстен,заплюл си всичките християнски празници,начело с Коледа,Великден,Бъдни вечер и Гергьовден,така ли е,палячо? :roll:
Естествено,че сме християнски народ...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 сеп 2014 17:31

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:Ако говорими за съвременните българи (а и не само. Европейците като цяло) болшинството са атеисти 8-) .... хич не си поплюват 8-)

Станко, ти сериозно ли това за европейците - атеисти!? Особено в страните, където силно преобладава католицизмът (една Полша, например, Италия, Испания...)!?... :roll:

Абсолютно 8-) Спрете да робувате на старите норми ;) Това че стария папа е бил поляк и че Ватикана е в Италия не означава, че тези нации са много религиозни ;) Поляците са като нас, разбягали са се из целия свят, в Италия е пълно с негри и китайци, в Испания с араби. Къде го виждате този католицизъм, не знам 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 сеп 2014 17:51

HoUs4oOL написа:
Thsmith написа:аха? Тъй ли било? Значи предполагам си или девствен или женен и смяташ да правиш секс само за да се плодиш? Презервативи за теб няма и смяташ да имаш 20 деца или да спреш да правиш секс след първото? Постиш предполагам и всеки ден ходиш на църква? Казваш си молитвата преди лягане, ядене и тн? Правиш ли всички тия измишльотини и останалите които не съм споменал?
Дълбоко се съмнявам.

Предполагам,че ти не си кръстен,заплюл си всичките християнски празници,начело с Коледа,Великден,Бъдни вечер и Гергьовден,така ли е,палячо? :roll:

Не не съм кръстен. Майка ми е протестант, а баща ми не го интересува религията. Не съм влизал в църква през съзнателния си живот. Нямам нищо против нея. Просто я смятам за безсмислена и смешна. Всеки има право да избира в какво да вярва. Ако искаш можеш да вярваш в ходения по вода и тн "палячо".
В завършек...
Естествено, че не сме.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 сеп 2014 18:05

Thsmith написа:
HoUs4oOL написа:
Дълбоко се съмнявам.

Не не съм кръстен. Майка ми е протестант, а баща ми не го интересува религията. Не съм влизал в църква през съзнателния си живот. Нямам нищо против нея. Просто я смятам за безсмислена и смешна. Всеки има право да избира в какво да вярва. Ако искаш можеш да вярваш в ходения по вода и тн "палячо".
В завършек...
Естествено, че не сме.

Значи родителите ти не са ти оставили никакъв избор,какво ми се правиш на интересен? :roll:
При положение,че сигурно 90% от българския народ празнува християнските празници,е ясно,че сме християни.
Естествено няма как да се спазват традициите,които ти си изброил,поради простата причина,че времената са други.
Предполагам,че в Истанбул също вече не са мюсюлмани,защото по-голямата част от жените там не ходят със забрадки. :mrgreen:
Като цяло мислиш много наивно,но е нормално,при положение,че родителите ти са те възпитали така.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”