В Кърджали агитират за Реджеп Ердоган.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: В Кърджали агитират за Реджеп Ердоган.
Не знам какво Станко знае за неосманизма. ама ние нищо не сме научили от времето, когато сме били превзети от османците. Тактиката им е била проста - армията върви през големите селища, останалата земя се оставя на васали (местни велможи) и едва по-късно земите започват да се заселват или от тези, на които са им били дадени като вакъфи, или от преселници. Т.е. в най-едри линии най- напред се разрушава държавността в нейната представителност, после следва период на колаборация с останалия местен елит, докато раята си избере или да си кротува и да си плаща данъците, или да мине под ножа. Така че не Турция, а прогнилата българска държавност е причината за мрачните ни перспективи. А те с национализъм - в добрия смисъл на думата, е бил направен опит да се разведрят в епохата на Освобождението. Ама и тогава не сме успели като народ да се вдигнем, ами пак са ни освобождавали бъдещи поробители (парафраза на поборник, а не мои думи). И сега пак някои искат да месят пексимет и да дълбаят черешови топчета, а накрая да висне на бесилото само Колчо слепецът и на Огнянов главата да я разнасят за назидание ...
- anihilator
- Контакти:
CTAHKO написа:anihilator написа:Отново простотии престанете с тези сензации , агитирали хора с двойно гражданство да гласуват за еди си когоКакъв е проблемът тук ? Оставам с впечетлението , че аз въпреки демократ съм най големият националист тук поради причината че псевдонационалистите се занимават само с плюнчене
За 5 години откакто съм в този форум само простотии слушам и мрънкане
Е хайде някой да се похвали нещо какво е направил за държавата си или и вие като мангалите мрън , мрън ?
Теб те разбирам напълноЦиганската ви махала е в центъра на града
Нормално е да защитаваш циганите
Станко евентоално да ме затапиш и до там ти стига мисълта
anihilator написа:CTAHKO написа:anihilator написа:Отново простотии престанете с тези сензации , агитирали хора с двойно гражданство да гласуват за еди си когоКакъв е проблемът тук ? Оставам с впечетлението , че аз въпреки демократ съм най големият националист тук поради причината че псевдонационалистите се занимават само с плюнчене
За 5 години откакто съм в този форум само простотии слушам и мрънкане
Е хайде някой да се похвали нещо какво е направил за държавата си или и вие като мангалите мрън , мрън ?
Теб те разбирам напълноЦиганската ви махала е в центъра на града
Нормално е да защитаваш циганите
Станко евентоално да ме затапиш и до там ти стига мисълта! Супер направи го. Тука от години ми пропагандираш и докога така , докога тази омраза ? И обясни на хората как ще се справим с мангалите .
Никак
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- anihilator
- Контакти:
Не желая да се махам това е моята държава
За съжаление виждам , че промяната ще е много дълга и тежка но тя ще се случи някой ден
В много страни тя е факт /няма да ги изброявам знаеш ги / и там има цигани , и там има турци , с извинение и там има комунисти
Относно мангалите да ще трябва да се променят някои неща главно в социалната политика аз отскоро съм баща и отскоро разбрах , че явно съм богат понеже получавам над 300 и детски за моето дете няма да има
Но най належащото е образованието като създаваш прости хора и мангали ще плащаш 
anihilator написа:Не желая да се махам това е моята държаваЗа съжаление виждам , че промяната ще е много дълга и тежка но тя ще се случи някой ден
В много страни тя е факт /няма да ги изброявам знаеш ги / и там има цигани , и там има турци , с извинение и там има комунисти
Относно мангалите да ще трябва да се променят някои неща главно в социалната политика аз отскоро съм баща и отскоро разбрах , че явно съм богат понеже получавам над 300 и детски за моето дете няма да има
Но най належащото е образованието като създаваш прости хора и мангали ще плащаш
Промяната може и да не е толкова дълга и мъчителна. Стига да сме в правилния съюз с правилните съюзници ...
Ясно е, че Русия създава втори полюс. Вдигаме се, сваляме марионетното правителство назначено от Вашингтон, България излиза от ЕС и влиза в ЕАС и привилегиите за циганите свършват. Ислямизацията на България също !
Който помни времената, в които бяхме с руснаците, знае какво имам предвид ....

...
...
Боко нали е приятел с Ердоган,що се плашите? Гледам прегръщат се,па може и да се целуват? Само Ердоган да не изненада приятеля си изотзад?
viali69 написа:CTAHKO написа:Държавата ни е продадена отдавнаСпасявайте се, кой както може
Е, къде да се спасяват ? Да мият чинии на Запад ли ?
Ние сме единственият народ в света, който като му вдигнат парното сваля радиаторите, а не правителството си.
Стига с това спасяване поединично ! Време е да се сетим, че сме народ !
Това е много глупав аргумент, виали, много!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Винаги съм твърдял, че трябва да се освободим от съвецко присъствие! После ще се разправим с турция!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
-
THE G.A.M.E
viali69 написа:Промяната може и да не е толкова дълга и мъчителна. Стига да сме в правилния съюз с правилните съюзници ...
Ясно е, че Русия създава втори полюс. Вдигаме се, сваляме марионетното правителство назначено от Вашингтон, България излиза от ЕС и влиза в ЕАС и привилегиите за циганите свършват. Ислямизацията на България също !
Който помни времената, в които бяхме с руснаците, знае какво имам предвид ....
Руснаците са подготвили вазелина за България.
Пък ти им викай "братя" и им се кланяй колкото щеш.
Влизал ли си скоро в руски форуми, да видиш какво е мнението на масовката за България и българите ?
Дори най-катилните цигани и турци не са ни обиждали така.
Трябва да ти е ясно, че България и Русия от тук натам, ще са врагове.
И то от най-сериозните.
Изхода е един - или те, или ние.
Няма среден път.
Свърши "братството" ни с тях.
И то не по-наша вина.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]

Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]