В Кърджали агитират за Реджеп Ердоган.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: В Кърджали агитират за Реджеп Ердоган.

Мнениеот Странджата » 29 юли 2014 00:54

Не знам какво Станко знае за неосманизма. ама ние нищо не сме научили от времето, когато сме били превзети от османците. Тактиката им е била проста - армията върви през големите селища, останалата земя се оставя на васали (местни велможи) и едва по-късно земите започват да се заселват или от тези, на които са им били дадени като вакъфи, или от преселници. Т.е. в най-едри линии най- напред се разрушава държавността в нейната представителност, после следва период на колаборация с останалия местен елит, докато раята си избере или да си кротува и да си плаща данъците, или да мине под ножа. Така че не Турция, а прогнилата българска държавност е причината за мрачните ни перспективи. А те с национализъм - в добрия смисъл на думата, е бил направен опит да се разведрят в епохата на Освобождението. Ама и тогава не сме успели като народ да се вдигнем, ами пак са ни освобождавали бъдещи поробители (парафраза на поборник, а не мои думи). И сега пак някои искат да месят пексимет и да дълбаят черешови топчета, а накрая да висне на бесилото само Колчо слепецът и на Огнянов главата да я разнасят за назидание ...

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 29 юли 2014 00:55

Затвор за всички!
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 29 юли 2014 01:04

CTAHKO написа:
anihilator написа:Отново простотии престанете с тези сензации , агитирали хора с двойно гражданство да гласуват за еди си кого :!: Какъв е проблемът тук ? Оставам с впечетлението , че аз въпреки демократ съм най големият националист тук поради причината че псевдонационалистите се занимават само с плюнчене :!: За 5 години откакто съм в този форум само простотии слушам и мрънкане :!: Е хайде някой да се похвали нещо какво е направил за държавата си или и вие като мангалите мрън , мрън ?

Теб те разбирам напълно 8-) Циганската ви махала е в центъра на града ;) Нормално е да защитаваш циганите 8-)

Станко евентоално да ме затапиш и до там ти стига мисълта :!: Супер направи го ;) Тука от години ми пропагандираш и докога така , докога тази омраза ? И обясни на хората как ще се справим с мангалите .

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юли 2014 01:12

anihilator написа:
CTAHKO написа:
anihilator написа:Отново простотии престанете с тези сензации , агитирали хора с двойно гражданство да гласуват за еди си кого :!: Какъв е проблемът тук ? Оставам с впечетлението , че аз въпреки демократ съм най големият националист тук поради причината че псевдонационалистите се занимават само с плюнчене :!: За 5 години откакто съм в този форум само простотии слушам и мрънкане :!: Е хайде някой да се похвали нещо какво е направил за държавата си или и вие като мангалите мрън , мрън ?

Теб те разбирам напълно 8-) Циганската ви махала е в центъра на града ;) Нормално е да защитаваш циганите 8-)

Станко евентоално да ме затапиш и до там ти стига мисълта! Супер направи го. Тука от години ми пропагандираш и докога така , докога тази омраза ? И обясни на хората как ще се справим с мангалите .

Никак :!: Хващаш си чукалата и да те няма 8-) Ако не ти, гледай поне за твоите деца да се погрижиш :!: Държава която стимулира мързеливите и необразованите да се множат, а в същия момент кара работоспособното си образовано население да ги издържа и носи на гърба си е обречена :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 29 юли 2014 01:48

Не желая да се махам това е моята държава :!: За съжаление виждам , че промяната ще е много дълга и тежка но тя ще се случи някой ден :!: В много страни тя е факт /няма да ги изброявам знаеш ги / и там има цигани , и там има турци , с извинение и там има комунисти :!: Относно мангалите да ще трябва да се променят някои неща главно в социалната политика аз отскоро съм баща и отскоро разбрах , че явно съм богат понеже получавам над 300 и детски за моето дете няма да има :!: Но най належащото е образованието като създаваш прости хора и мангали ще плащаш :!:

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 29 юли 2014 06:11

anihilator написа:Не желая да се махам това е моята държава :!: За съжаление виждам , че промяната ще е много дълга и тежка но тя ще се случи някой ден :!: В много страни тя е факт /няма да ги изброявам знаеш ги / и там има цигани , и там има турци , с извинение и там има комунисти :!: Относно мангалите да ще трябва да се променят някои неща главно в социалната политика аз отскоро съм баща и отскоро разбрах , че явно съм богат понеже получавам над 300 и детски за моето дете няма да има :!: Но най належащото е образованието като създаваш прости хора и мангали ще плащаш :!:

Промяната може и да не е толкова дълга и мъчителна. Стига да сме в правилния съюз с правилните съюзници ...
Ясно е, че Русия създава втори полюс. Вдигаме се, сваляме марионетното правителство назначено от Вашингтон, България излиза от ЕС и влиза в ЕАС и привилегиите за циганите свършват. Ислямизацията на България също !
Който помни времената, в които бяхме с руснаците, знае какво имам предвид ....
Изображение
Изображение...Изображение...Изображение

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 29 юли 2014 07:46

Боко нали е приятел с Ердоган,що се плашите? Гледам прегръщат се,па може и да се целуват? Само Ердоган да не изненада приятеля си изотзад?

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 29 юли 2014 10:22

viali69 написа:
CTAHKO написа:Държавата ни е продадена отдавна :!: Спасявайте се, кой както може 8-)

Е, къде да се спасяват ? Да мият чинии на Запад ли ?
Ние сме единственият народ в света, който като му вдигнат парното сваля радиаторите, а не правителството си.
Стига с това спасяване поединично ! Време е да се сетим, че сме народ !

Това е много глупав аргумент, виали, много!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 29 юли 2014 10:23

Винаги съм твърдял, че трябва да се освободим от съвецко присъствие! После ще се разправим с турция!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2014 10:42

viali69 написа:Промяната може и да не е толкова дълга и мъчителна. Стига да сме в правилния съюз с правилните съюзници ...
Ясно е, че Русия създава втори полюс. Вдигаме се, сваляме марионетното правителство назначено от Вашингтон, България излиза от ЕС и влиза в ЕАС и привилегиите за циганите свършват. Ислямизацията на България също !
Който помни времената, в които бяхме с руснаците, знае какво имам предвид ....

Руснаците са подготвили вазелина за България.

Пък ти им викай "братя" и им се кланяй колкото щеш.
Влизал ли си скоро в руски форуми, да видиш какво е мнението на масовката за България и българите ?
Дори най-катилните цигани и турци не са ни обиждали така.

Трябва да ти е ясно, че България и Русия от тук натам, ще са врагове.
И то от най-сериозните.

Изхода е един - или те, или ние.
Няма среден път.
Свърши "братството" ни с тях.
И то не по-наша вина.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

Върни се в “Свободна зона”