Alexx написа:Добре бе мама му стара, Синчец ви обясни на най-прост български как работи атмосферната циркулация в Европа.Защо продължавате да философствате? И аз също дълго време хранех комунягите,че са премълчавали за случилото се ала фактите са,че това са рутинни действия и за най-демократичните страни и също така хора като Синчец хубава обясняват,че нещата не са били сериозни колкото някои ги изкарват. И аз не съм фен на комунистите ама пък не мога да отричам фактите и обективната истина.
Ти някога гледал ли си дете? Имаш ли дете - твое? Случвало ли ти се е да стоиш до него, да го гледаш болно, да мислиш за здравето му, да трябва да го пазиш да не му се случи нещо?
Щото иначе на сметки в спортен форум всички сме много смели, знаеш ли колко ми пука на мен дали утре ще вали нормален или отровен дъжд, живот и с него и без него... (ама обясни на една майка, че ако преди 3 дни е гръмнала ядрена централа в Украйна, тя трябва да си пусне детето да манифестира в името на комунистическата партия и тогава и мен ще си ме убедил, че сте прави и че сметките Ви са точно и няма рискове

)
Ти имал ли си близък болен от рак (не ти го пожелавам)? Защото аз съм виждал няколко човек и няма никакво значение какво се пише по разни форуми от хората там, между радиацията от Чернобил и нивата на заболяваемост от рак в България има зависимост. Факт. Можете да си пишете каквото си искате, ама радиацията убива хора, не веднага, никой няма да падне след 3 минути мъртъв, но ги убива и влошава сериозно здравето на още много други.
p.s. И не философствам, ако ти не разбираш какъв е проблемът в цялата ситуация с манифестацията на първи май и медийното затъмнение тогава, значи проблемът си е изцяло в теб (и не политизирам нищо, имало е диктатура, управлявали са някакви изроди, толкоз... само че това надменно и пренебрежително отношение към събитията от тогава е неадекватно).