Стопански кът: Дискусия за предприемачи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стопански кът: Дискусия за предприемачи
И защо английски, а не руски, да попитам аз? Да не усещам наченки на вливане в капиталистическото блато и обръщане гръб на СИВ? 
Winter is coming!
- shumkar_44
- Контакти:
Това са част от въпросите, които могат да се паднат и аз, като работодател, не съм длъжен да ги разяснявам, а само съвестно да оценявам.
Иначе, сме вече четирима в новата ни канцелария. Сутринта дойде едно момче от Смолян, но все още нямам впечатления от него, защото все още не е държал изпита. По-любопитното е, че дойде и някакъв драматург от Русе, който сподели, че се нуждаел от пари, за реализирането на една "много по-зряла" постановка по романа "Ян Бибиян" на Елин Пелин. Концепцията дъбоко ме заинтригува, така че сериозно обмислям в свободното ни време със служителите да се захванем дейно с тази постановка с цел да помогнем на артиста, а и да сплотим колектива.
В същото време, няма да можем да си позволим месечната такса за интернет, така че на този етап ще се наложи да преустановя участитето си в настоящата дискусия. До скоро!
Иначе, сме вече четирима в новата ни канцелария. Сутринта дойде едно момче от Смолян, но все още нямам впечатления от него, защото все още не е държал изпита. По-любопитното е, че дойде и някакъв драматург от Русе, който сподели, че се нуждаел от пари, за реализирането на една "много по-зряла" постановка по романа "Ян Бибиян" на Елин Пелин. Концепцията дъбоко ме заинтригува, така че сериозно обмислям в свободното ни време със служителите да се захванем дейно с тази постановка с цел да помогнем на артиста, а и да сплотим колектива.
В същото време, няма да можем да си позволим месечната такса за интернет, така че на този етап ще се наложи да преустановя участитето си в настоящата дискусия. До скоро!
Толстолоб, на теб съм роб.
shumkar_44 написа:Това са част от въпросите, които могат да се паднат и аз, като работодател, не съм длъжен да ги разяснявам, а само съвестно да оценявам.
Това е Кашчей, бе
Леевски, оле
Желая да участвам в схемата. Към кого трябва да се обърна? 
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Стопански кът: Дискусия за предприемачи
Ни моъ. Шумкарят е велик. Дайте да му съберем пари да си направи някаква постановка в театъра.