Истината освобождава!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Истината освобождава!
Ако не е нещо за евреите, Станко няма да е СТАНКО
!

- Безкомпромисен
- Контакти:
За мен за срива на икономиката в българия са виновни комунистите - без значение дали са от еврейски,български, турски или цигански произход!, които ни управляват 70 години под съветско-болшевишко-кърваво комунистическо робство!Не всички евреи са комунисти!Комунистите гледайки да насочат вниманието ни към евреите , тяхната цел е да забрави за комунистическите престъпления!За това смятам, че нашият народ трябва да насочи вниманието и гнева си към комунистическите престъпници!Те донесоха всички злини и заробиха независимо и демократично Царство България и изтрепаха 300 000 абсолютно невинни българи!Комунистите са престъпници, независимо дали са от еврейски, турски,български, цигански и какъвто си щете произход!Те служат на чуждата и враждебна на България страна - СССР!Докато не се извърши радикална и безкомпромисна декомунизия , България никога няма да излезе от съветско-болшевишкото блато, под което се намира вече 70 години!
Бог да пази България от комунисти!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
Jürgen написа:Ако не е нещо за евреите, Станко няма да е СТАНКО!
Що

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Всичко е вярно на 100%.Тези които машинално изричат думите 'фашист' , 'расист' и други подобни първо да се поограмотят малко по темата и да мислят преди да напишат нещо.Също така ви препоръчвам филма 'Der evige jude' който е правен 1941 г . ако не се лъжа,
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!
CTAHKO написа:Кашчей написа:Eminem написа:Кашчей написа:Само евреите ли са семити?
Не, и ?
Ами... фен на отбор, чийто собственик е е руски евреин да кълне евреите е доста любопитно.
Иначе сигурно много се радваш, когато приравняват българите с всичко най-лошо на земята?!
А и авторът на темата е фен на Челси, чийто собственик, с фамилията Абрамович, нищо общо няма с евреите
Аз съм фен на Челси още преди да се появи АбрамаА това, че руски евреин ни е купил...ще го преживея някак си
Важното е че не е тръгнал да преименува стадиона от "Стамфорд бридж" на "Моше", примерно
Както това направиха Арсенал и Сити с арабите
Опааа, тука нещо ми се струва леко лицемерно това изказване. Да има рубли, пък били те еврейски или цигански няма значение, ония са виновни и лоши, те си наименуваха стадиона на авиокомпании

Леевски, оле

CTAHKO написа:Eminem написа:Кашчей написа:Само евреите ли са семити?
Не, и ?
Значи обвиненията в антисемитизъм са пълен фалш.
Но присъдите за антисемизъм не са фалш.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
CTAHKO написа:Jürgen написа:Ако не е нещо за евреите, Станко няма да е СТАНКО !
ЩоДай ми област, която не е свързана с евреите и те не са ключов фактор
А би ли ми обяснил как се става ключов фактор, в която и да е област, след като си бил репресиран в продължение на над 2 000 години
![]()
Аре моля ти се. Ако имаш да казваш нещо по темата, давай с факти и аргументи, а не с квалификации
Аз поне представям нещо, в което вярвам, а ти какво даваш насреща...нищо
Кръгла нула
Това са Ви възможностите
И пак да поясня...Талмуда не съм го писал аз
Не знам защо се засягаш като всяка втора тема ти е против евреите. Аз не отричам, че е имало и има лоши евреи, които вършат лоши неща. Но евреите първо са хора, и като всички хора, има и добри, и лоши. А ти слагаш всички под общ знаменател - няма как......
Иначе евреите са много умен народ. Средната им интелигентност е по-висока от колкото на всеки друг народ ! Едно от нещата, заради което ги уважавам, всъщност основното, е, че се занимават много с наука и така са допринесли много за прогреса на човечеството. Много велики хора са били евреи - Айнщайн, Нилс Бор, Джонас Солк, Ейбрахам Линкълн, Боби Фишер, Гари Каспаров и тн....
Можеш ли да отречеш?
Юдаизмът, като всяка друга религия е повлиял на мисленето на вярващите в нея. Ето ти един пример как религията може да влияе на хората.
Хубаво е като се представя едната страна на проблема, да се представя и другата. Иначе става точно това, което правиш ти - жалък хейт.....