Волен Сидеров се гаври с ГЕРБ и окупиралите СУ "студенти"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Волен Сидеров се гаври с ГЕРБ и окупиралите СУ "студенти"

Мнениеот Странджата » 31 яну 2014 17:51

До онзи, който си пада по дръпнати очи:
Ако има къде да ги пишете. :lol:

Ти си много ограничен човек. През соца как можеше да пишем, след като интернет не съществуваше.

Как бе, братко, да ти се връзва човек, ако ти казват, че не е имало тогава това, което има сега и че не е могло да се пише така, както сега, пък ти отговаряш бодро, че другият е ограничен човек, понеже ти зле или с много труд четеш?
За админстраторите:
Вие поощрявате или подкрепяте тези, които нарушават конституцията:
Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 31 яну 2014 17:56

svence написа:Сидеров вместо да се занимава с глупости, да започне с изпълнението на "плана Сидеров". Или поне да национализира ЕРП-тата и да национализира златодобива за което толкова много говореше преди. Сега и гък не продумва за тия работи, а се занимава само с щуротии!

Чакай много бързаш, нали първо трябва да обиколи държавите които са се преборили с колониалното робство, ходи в Куба, в Китай, сега са наред Венецуела, КНДР и др. и когато придобие опита им тогава ще го направи. Разбира се ще трябва да пообиколи и колонизаторските държави както го направи с Франция, за да намери слабите им места.
То не става изведнъж хоп и почва да национализира, трябва време за да изгради тактика и да най-вече да получи подкрепата на държавите не допуснали да бъдат колонизирани.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 яну 2014 17:57

КНДР написа:Аз си ходя в КНДР, без никакъв проблем, за връзките които имам може само да си мечтаеш! Да не казвам голяма дума, но благодарение на мен северно корейците гледат с добро око на България, въпреки че сме капиталистическа държава. Всяка година съм в КНДР и със всяка година дърпат напред, докато ние затъваме, заради такива като теб.

Ами остани си там тогава, или те хваща страх, като се разлаят кучетата, щото при тоя глад знаеш ли как ще ти се израдват? :lol:
А за "заради такива, като мен" ти благодаря, не знаех, че съм толкоз важен фактор в държавата ни :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 31 яну 2014 18:03

damyanov1963 написа:
КНДР написа:Аз си ходя в КНДР, без никакъв проблем, за връзките които имам може само да си мечтаеш! Да не казвам голяма дума, но благодарение на мен северно корейците гледат с добро око на България, въпреки че сме капиталистическа държава. Всяка година съм в КНДР и със всяка година дърпат напред, докато ние затъваме, заради такива като теб.

Ами остани си там тогава, или те хваща страх, като се разлаят кучетата, щото при тоя глад знаеш ли как ще ти се израдват? :lol:
А за "заради такива, като мен" ти благодаря, не знаех, че съм толкоз важен фактор в държавата ни :lol:

Явно си хранил кучетата на чернилките и знаеш как е..!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 31 яну 2014 18:03

rebel написа:
Безкомпромисен написа:
nikita 333 написа:
Безкомпромисен написа:
P!nk fan написа:
milen.hristov написа:Много интересни неща те възбуждат. Не тели е срам от родителите ти които са се борили за свободата на държават от комунистическото робство.
И поздрави на моника

Предпочитам "комунистическо робство" пред "западна демокрация" и "евроатлантически ценности".

Ами ние вече сме 70 години под съветсо болшевишко кърваво комунистическо робство и секунда не сме били демократична държава неуважаеми комунистически престъпнико!

Пий си редовно хапчетата ДРУГАРЮ!!!

Вие комунистическите престъпници трябва да си пиете хапчетата и да отиде по затворите и конлагерите!Вие нне сте нормални хора!Вие сте човекоподобни създания , избиващи дойни хора, взривящаи църкви, изтезавайки невинни българи (тези неща нормален човек не може и да си го помисли даже)!Нормален човек няма да как на картинката си да сложи червен сърп и чук, който е донесъл страшно много злини на България!
Бог да пази България от комунисти!

Щото герб не са комунистическа партия. Няма такова лицемерие. герб=бсп=атака=комунистическа дивотия

Явно не сте чел моите мнения достатъчно!Естествено, че ГЕРБ са комунистически престъпници начело с другарката Бойка Борисова , комунистическа престъпничка, членка на терористичната бойна банда БКП, телоохранителка на масовият убиец Тодор Замфикьов Жиквов, участничка в Изродителния процес!
Всички партии до една са в техните кървави комунистически ръце!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 31 яну 2014 18:05

kanara1978 написа:
Безкомпромисен написа:Долен Сидеров е комунистически престъпник на когото мястото му е в затвора както на всички болшевишко комунистически престъпници!

Жеков да пикая на гроба на Майка ти УРУСПИЯТА

Виждате ли как комунистическите изроди се гаврят с паметта на мъртви и достойни хора!Ето затова казвам , че те не са хора , те са животни!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 31 яну 2014 18:11

viali69 написа:
P!nk fan написа:
milen.hristov написа:Много интересни неща те възбуждат. Не тели е срам от родителите ти които са се борили за свободата на държават от комунистическото робство.
И поздрави на моника

Предпочитам "комунистическо робство" пред "западна демокрация" и "евроатлантически ценности".

Всички, които го помнят го предпочитат. Само младите не го предпочитат, защото им промиха мозъците, че по време на "комунистическото робство" сме живели по-зле от днес ! ;)

Само че неуважаеми другарю съветско-комунистическо робство продължава и ден днешен!От най-черния и кървав ден в българската история 9 Септември 1944г. България престана да съществува и се превърна в един съветски концлагер!От тогава дои ден днешен България не е била никога демократична!Винаги под съветско болшевишко кърваво комунистическо робство!Което продължава вече 70 години!А вие сте комунистически престъпник, на когото бетонната му комунистическа тиква е пълна само с петолъчки, сърпове и чукове!Вие не преставате да пръскате отровните си антибългарски съветско-комунистически бацили!
Бог да пази България от комунисти!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 яну 2014 18:16

nikita 333 написа:
damyanov1963 написа:

Ама в КНДР чернилки ли са :o
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 яну 2014 18:19

Безкомпромисен написа:
kanara1978 написа:
Безкомпромисен написа:Долен Сидеров е комунистически престъпник на когото мястото му е в затвора както на всички болшевишко комунистически престъпници!

Жеков да пикая на гроба на Майка ти УРУСПИЯТА

Виждате ли как комунистическите изроди се гаврят с паметта на мъртви и достойни хора!Ето затова казвам , че те не са хора , те са животни!

По ниЗко падение на човек до животно е невъзможно!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 31 яну 2014 18:23

damyanov1963 написа:
nikita 333 написа:
damyanov1963 написа:

Ама в КНДР чернилки ли са :o[/quot Ти в КНДР само можеш да си мечтаеш някога да отидеш!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Върни се в “Свободна зона”