Депутатите си гласуваха увеличение на заплатите с 354 лв.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Депутатите си гласуваха увеличение на заплатите с 354 лв.

Мнениеот Tommi » 31 яну 2014 16:53

galin56 написа:
bubka написа:
peliforewer написа:Тук нещата опират до морал,след като няма пари в държавата,след като за болни деца се събират пари със смс ,да си гласуваш по 354лв. на месец увеличение на заплатата,при положение че минималната пенсия е 123.25лв. е арогантно.

+10000000000000000000000000000000000000

Е това нещо го обясни на galin758958858 или там как му беше ник-а, според него това е напълно справедливо. :roll:

Ми вие що взимате заплати тогава, "арогантници" такива, давайте ги за СМС-и за болните деца и пенсии. Или и вие сте безморални. Много ли е морално да казваш на друг да си дава заплатата? Дайте си вашата!
Колкото и да не се иска на някои, да си депутат трябва да накараш хората да повярват в тебе и да гласуват за теб. В твои ръце после е да се гласуват закони и правителство. Навсякъде по света депутатите са лицето на нацията и са естествено много добре платени. 2000лв за депутатска заплата е нищо според мен.
Спред мен "длъжността" депутат трябва да е сред най-платените в страната. А това, че сегашните депутати са боклуци(с което съм напълно съгласен) е друга тема. За това сме виновни ние всички, че сме избрали точно тези личности, иначе длъжността си заслужава парите.

А не е ли по-добре заплатата да бъде обвързана с резултатите на всеки един народен представител? Все пак е редно заплата да се получава за извършена работа, а не за длъжност.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 31 яну 2014 18:14

Според мен тия почват да ходят по мачове.Това Овеличение си пари за семки.
Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 31 яну 2014 18:15

Не, как ще оцениш всеки по отделно? Може някой да е от малка партия със 15 места и каквото и да прави негово предложение трудно ще се приеме(а защо е така е сложно за обяснение) и фактически той все едно не е извършил никаква работа. Обвързана със средната заплата е доста добро решение. Няма какво само да се оплакваме и да вием вой за глупости.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 31 яну 2014 18:17

Нормално е комунистическите престъп нци да увеличат заплатите си, те знаят през челия си окаян комунистически животец само да крадат, убиват, издевателстват и развратничат!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 31 яну 2014 18:19

1982 написа:
Депутатите си гласуваха увеличение на заплатите с 354 лв.

Увеличението ще струва на данъкоплатците 1 019 520 лв. за 2014 г.

http://btvnews.bg/article/bulgaria/politika/deputatite-si-glasuvaha-uvelichenie-na-zaplatite-s-354-lv.html

Ашколсун,евала.Не може да се сравни с голяма надбавка на пенсионерите, която е близо 10 лева,но все пак си е холивудска горница.Особенно като се има предвид че пленарната зала винаги е полупразна,депутатските кИфтета най-евтини,а спящите на държавни разноски от провинцията използват лимита за бензин за среща с избирателите в Гърция и Турция.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2014 22:40

Виали, колко взимат журналистите в БТВ не ме вълнува, не вълнува и теб, техните пари не ги плащаме ние, те са частна медия.

Дупетатите обаче паразитират на наш гръб - и огромните партийни субсидии ние им ги плащаме, и заплатите, и хонорарите от безбройните комисии, в които участват .... така че опитът ти за сравнение на двете е безумен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”