Вегетарианството - за или против? АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вегетарианството - за или против? АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Вегетарианството - за или против?

Мнениеот Alonso_Massa » 29 яну 2014 20:23

Stahlgewitter написа:
galin56 написа:
гражданин от село написа:
galin56 написа:Но определено няма място за сравнение между растения и животни.

Защо?

Защото пич, растенията нямат мозък, нямат нервна система, нямат чувства, очи, уши, нос и т.н. Нямат семейства, навици и прочие. На луд ли се правиш та питаш толкова тъп въпрос?

Фасулът (Phaseolus vulgaris) е биологичен вид, растение от семейство Бобови (Fabaceae). Пренесен е в Европа по времето на Великите географски открития. Отглежда се като домашна култура за прехрана по целия свят

Ама вие как го е*авате човека, ама и той ви се пали. :lol:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 яну 2014 20:24

Stahlgewitter написа:
galin56 написа:Защото пич, растенията нямат мозък, нямат нервна система, нямат чувства, очи, уши, нос и т.н. Нямат семейства, навици и прочие. На луд ли се правиш та питаш толкова тъп въпрос?

Фасулът (Phaseolus vulgaris) е биологичен вид, растение от семейство Бобови (Fabaceae). Пренесен е в Европа по времето на Великите географски открития. Отглежда се като домашна култура за прехрана по целия свят

Ти изби рибата: :lol: :lol: :lol:
Значи според теб фасула и лещата са брат и сестра. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 29 яну 2014 20:25

galin56 написа:
Stahlgewitter написа:
galin56 написа:Защото пич, растенията нямат мозък, нямат нервна система, нямат чувства, очи, уши, нос и т.н. Нямат семейства, навици и прочие. На луд ли се правиш та питаш толкова тъп въпрос?

Ти изби рибата: :lol: :lol: :lol:
Значи според теб фасула и лещата са брат и сестра. :lol: :lol: :lol:

Може и да са мъж и жена,ти кажи :lol:
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 яну 2014 20:25

galin56 написа::lol: :lol: :lol:
Що хората, които ядат месо не ядат ли зеленчуци? И ти месото сурово ли го ядеш и без гарнитура?

Смей се не на мен,а на хората,които демагогстват с убийството на животни.Значи,който няма нос и ли уШо мое го тепаме? :lol: А то 80% от човешкият род нямат другите споменати от теб атрибути. ;)
Последна промяна от гражданин от село на 29 яну 2014 20:37, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 яну 2014 20:26

Alonso_Massa написа:
Stahlgewitter написа:
galin56 написа:
гражданин от село написа:
galin56 написа:Но определено няма място за сравнение между растения и животни.

Защо?

Защото пич, растенията нямат мозък, нямат нервна система, нямат чувства, очи, уши, нос и т.н. Нямат семейства, навици и прочие. На луд ли се правиш та питаш толкова тъп въпрос?

Ама вие как го е*авате човека, ама и той ви се пали. :lol:

Не бе коментираме си само, иначе аз си ям месо, просто ми е жал за животните по някой път. И ако всички се откажат и аз ще се откажа, иначе в момента е безсмислено да се отказвам при 99% ядящи месо.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 29 яну 2014 20:29

galin56 написа:Не бе коментираме си само, иначе аз си ям месо, просто ми е жал за животните по някой път. И ако всички се откажат и аз ще се откажа, иначе в момента е безсмислено да се отказвам при 99% ядящи месо.

E жал ти е... То нали се правят ферми и се развъждат животни само и само за да бъдат... изядени. Така че според мен е по-добре една животинка да живее 2 години, отколкото хич да не живее нали? :)

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 яну 2014 20:31

Alonso_Massa написа:
galin56 написа:Не бе коментираме си само, иначе аз си ям месо, просто ми е жал за животните по някой път. И ако всички се откажат и аз ще се откажа, иначе в момента е безсмислено да се отказвам при 99% ядящи месо.

E жал ти е... То нали се правят ферми и се развъждат животни само и само за да бъдат... изядени. Така че според мен е по-добре една животинка да живее 2 години, отколкото хич да не живее нали? :)

То па един живот.... Единствено къде поне Миро Найденов ощастливи кокошките.. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 29 яну 2014 20:33

galin56 написа:
Alonso_Massa написа:

То па един живот.... Единствено къде поне Миро Найденов ощастливи кокошките.. :lol: :lol: :lol:

Еми колкото толкова какво да се прави? :mrgreen: На теб лично ако ти предложат да живееш 15 години да речем или хич да не живееш какво ще избереш? ;)

Офтопик:

Офтопик:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 яну 2014 20:34

То верно,че освен хората всички други живи същества в природата са на фотосинтеза или поне вегетарианци.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 29 яну 2014 20:36

гражданин от село написа:То верно,че освен хората всички други живи същества в природата са на фотосинтеза или поне вегетарианци.

:shock: :shock: :shock:
Изображение

Върни се в “Свободна зона”