Бойко от СИК съдружник с Пеевски в Lafka

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Бойко от СИК съдружник с Пеевски в Lafka

Мнениеот Serafim » 29 яну 2014 12:52

Ами, да. Аз винаги съм подкрепял идеята, че Атака е отроче на Меди Доган - с агресивната си политика си събира едни 7-8 % гласове, които ѝ гарантират 20-на места, също така консолидира етническия вот на ДПС, а в същото време работи за БСП/ДПС. То най-явно се видя със "златния пръст" на Волен.

Сега Волен е компрометиран, ще отиде в забвение, а новата подлога на БСП/ДПС ще е Барека. Той пак ще отцепва едни 7-8-10% от ГЕРБ или Реформаторите, или която и да е опозиция на БСП/ДПС.

Колкото до колегите-драскачи, с техните болшевишки идеи... Забравете ги тия, няма политически идеали вече, не и в България. Партийте се крият зад тях просто. Всеки гледа парата и тва е, никой не следва някакви неприложима вече идеология от преди 80-100 години.
Кой луд иска комунизъм? БСП ли? Нали им трябват отворени пазари и граници, както и бизнес партньори от други страни, за да има пара. Иначе парите няма да се въртят и ще останат само в едни 200-300 човека, а това на другите "новобогаташи" или с претенции да са такива, няма да се хареса и ще има погром.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 яну 2014 12:55

v.r.s. написа:
RedeviL написа:
v.r.s. написа:По-голяма глупост отдавна не бях чел.
Медиите на Пеевски били създали медиен комфорт на Борисов, автора на тази статия или не е с всичкият си или в безсилието си да оправдае топлата прегръдка между БСП и ДПС, се опитва да изкара, че Пеевски и Борисов са се прегърнали. Достатъчно е да отвори вестник Телеграф от последната една година насам и ще види, че няма ден в който да не се излива негативизъм към ГЕРБ и Борисов. Ето и днес на втора страница има статия със заглавие "Борисов бил виртуоз по политическо потребителство", на 15 страница има статия със заглавие "ГЕРБ и зеленият октопод яхнаха Странджа" и така е всики ден.
Колкото за Lafka, това си е търговско дружество, което ще плаща наем за поставянето на тези магазинчета и от там ще има приход за общините, друг е въпроса, че се все по-усилено се говори за законопроект, който забранява продажби на цигари в другите магазини и да се издаде разрешение за продажба единствено и само в Lafka, а за това ако наистина се случи няма да са виновни ГЕРБ и Борисов, а сега управляващите, които уж се борят с монополите.

Цигарите ще се продават само в определени павилиони, в които се продават алкохол и вестници, с цел ограничаване на контрабандата, е аргументът на законовата промяна. Снимка: БГНЕС

Айде да отворим вестник "Телеграф" в периода на същинското управление на кабинета Борисов! Май забравихте как "Тв7" четкаше близо 3.5 години бившите управляващи.. Че те се бяха превърнали в по-герберска телевизия и от "Европа". А дали това беше спонтанно отразяване? Едва ли!
А относно законопроекта, за който си споменал - ами това ми прилича малко като говоренето на шепата студенти от втората окупация, че видиш ли имали информация за евентуално нахлуване на полицията и как това щяло да бъде безпрецедентен случай в бългаската история. Само, че има една малка подробност - в историята не се използва "ако" и "щяло". Та по същия начин ми звучи и тази статия на вестник "Капитал", на които всички много добре знаем какви са им политическите наклонности. :)

Аз коментирам статията и в нея се говори за медиен комфорт в момента, а не за годините когато Бареков и пресата на Пеевски целуваха задника на Борисов.
Колкото за заканопроекта, заради това съм написал ако се случи, защото предложението за обособени места за продаване на цигари вече е имало от Йордан Цонев. Може да се случи, но може и да не си случи, защото отзвука от подобно решение ще бъде много силен и не е изключено да породи протести от страна на останалите търговци.

В крайна сметка е важно какво се приема. Доколкото си спомням имаше и законопроект за либерализиране на закона за тютюнопушенето, който си остана само в миналото. Що се отнася до въпросния законопроект от статията на Капитал - не мога да го коментирам без да съм го видял! Най-нормалното нещо преди приемането на даден законопроект е неговото дебатиране в парламента, а и честно казано поне аз не виждам какъв е проблема в това да се ограничат хора с нечисто данъчно, съдебно и кредитно минало да продават алкохол и цигари. Така че нека да изчакаме и да видим - има ли такъв законопроект, кой го предлага, какви са неговите мотиви, както и тези на неговите противници и чак тогава да си правим заключения по темата.

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 29 яну 2014 13:16

alexveselinov написа:
Andrew Eldritch написа:
alexveselinov написа:
Andrew Eldritch написа:
urkoto написа:Боли ме фаро за Тиквуня, Диди Пеевски и гнусната му верига.

Затова сме на това дередже. Всички са над нещата и ги боли фара.

Надявам се на всички стана ясно, че гроб, бкп, дпс, юруш и бюрекоф са обвързани с олигарсите. Дали те ще продължат да си връткат далаверите зависи от това ще ходим ли пак за гъби на следващите избори.

Не забравяй и РБ ;)

Надявам се можеш да подкрепиш това си твърдение?

Разбира се, че мога 8-)
Зад РБ стои ''Глобална България", доказателството за това е присъствието на техни членове в Гражданския съвет на реформаторите. Финансистът Любомир Христов бе кандидат за вицепрезидент в двойка с Меглена Кунева през 2011 г. Трайчо Трайков е бивш ГЕРБ-ерски министър на икономиката, уволнен от премиера Борисов след злополучния икономически форум в Катар, на който българската бизнес делегация не можа да се срещне с никакви катарски предприемачи заради лоша организация. Един от най-интересните хора от неправителствения сектор е социологът Стефан Попов, изпълнителен директор на фондация „Риск Мониторинг“.Той е бил програмен директор в Центъра за либерални стратегии, председател на Настоятелството на Института „Отворено общество“ до 2006 г. Член е на управителното тяло на сдружение „Инициатива Глобална България“ на Цветелина Бориславова. Той и други двама членове на Гражданския съвет - Юлиана Николова и Харалан Александров, са в управителния съвет и на „Отворено общество“. Други двама съветници на десните - Георги Ганев и Деян Кюранов, са в управата на Центъра за либерални стратегии на политолога Иван Кръстев.

Какво можеш? Написал 5 реда глупости. Кажи ми с кой олигарх и по какъв начин са свързани? Колко закона са прокарани от тях в подкрепа на някого, за кого са лобирали или застанали в защита?

Или пак залагате на всички са маскари, затова няма смисъл да гласувате. Да гласуват само бетонните глави от бкп и феодалните крепостни на дпс.
Последна промяна от Andrew Eldritch на 29 яну 2014 13:29, променено общо 1 път.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 29 яну 2014 13:23

Аман от платени кретени :lol: :lol: :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 29 яну 2014 14:04

Andrew Eldritch написа:
alexveselinov написа:
Andrew Eldritch написа:
alexveselinov написа:
Andrew Eldritch написа:
urkoto написа:Боли ме фаро за Тиквуня, Диди Пеевски и гнусната му верига.

Затова сме на това дередже. Всички са над нещата и ги боли фара.

Надявам се на всички стана ясно, че гроб, бкп, дпс, юруш и бюрекоф са обвързани с олигарсите. Дали те ще продължат да си връткат далаверите зависи от това ще ходим ли пак за гъби на следващите избори.

Не забравяй и РБ ;)

Надявам се можеш да подкрепиш това си твърдение?

Разбира се, че мога 8-)
Зад РБ стои ''Глобална България", доказателството за това е присъствието на техни членове в Гражданския съвет на реформаторите. Финансистът Любомир Христов бе кандидат за вицепрезидент в двойка с Меглена Кунева през 2011 г. Трайчо Трайков е бивш ГЕРБ-ерски министър на икономиката, уволнен от премиера Борисов след злополучния икономически форум в Катар, на който българската бизнес делегация не можа да се срещне с никакви катарски предприемачи заради лоша организация. Един от най-интересните хора от неправителствения сектор е социологът Стефан Попов, изпълнителен директор на фондация „Риск Мониторинг“.Той е бил програмен директор в Центъра за либерални стратегии, председател на Настоятелството на Института „Отворено общество“ до 2006 г. Член е на управителното тяло на сдружение „Инициатива Глобална България“ на Цветелина Бориславова. Той и други двама членове на Гражданския съвет - Юлиана Николова и Харалан Александров, са в управителния съвет и на „Отворено общество“. Други двама съветници на десните - Георги Ганев и Деян Кюранов, са в управата на Центъра за либерални стратегии на политолога Иван Кръстев.

Какво можеш? Написал 5 реда глупости. Кажи ми с кой олигарх и по какъв начин са свързани? Колко закона са прокарани от тях в подкрепа на някого, за кого са лобирали или застанали в защита?

Или пак залагате на всички са маскари, затова няма смисъл да гласувате. Да гласуват само бетонните глави от бкп и феодалните крепостни на дпс.

Е много ясно, че така ще кажеш, аз и не съм очаквал друг отговор. Всъщност нещата, които съм написал са чиста истина и можеш много лесно да ги провериш. Ето ти списък с членовете на ''Глобална България'', така сам можеш да си извадиш изводи за какви хора става въпрос.[offtopic]"Глобална България" е сдружение с идеална цел, учредено на 13 ноември 2002 г. от представители на бизнеса, гражданския сектор и медиите.
Сред учредителите са:
- Сашо Дончев - шеф на "Овергаз".
- Валентин Златев - изпълнителен директор на "Лукойл България", един от акционерите в СИБанк чрез фирмата си „Агрохолд".
- Цветелина Бориславова - СИБанк. Банката, създадена през 1997г. след умишленото събаряне на българския лев и държавните банки, с цел подписването на договор с МВФ и Световната банка,
- Светослав Божилов - личен съветник на Бориславова и партньор в СИБанк. Член е на УС на финансираното от Джордж Сорос „Отворено общество”. Ето я връзката на Сорос и "общността на личности", наречена "Глобална България".
- Кресимир Гергов - собственик на рекламна агенция "Крес".
- Албърт Парсънс - шеф на bTV.
- Франк Бауер - Българо-американския инвестиционен фонд, основан през 1991 г. от Конгреса на САЩ за подпомагане на демокрацията в Източна Европа и доскоро директор на БАКБ. Фондът, който ръководи, респективно банката, са създадени със заповед на президента на САЩ, т.е. представляват в България икономическа резидентура на американски държавни служби.
- Левон Хампарцумян - изпълнителен директор на Булбанк, зам. министър на икономиката при Костов, председател на Агенцията за приватизация.
- Иво Прокопиев - един от издателите на в."Капитал" и в."Дневник".
- Иван Кръстев - директор на Центъра за либерални стратегии.
- Красен Станчев - шеф на Института за пазарна икономика .
- Венелина Гочева - главната редакторка на в. "24 часа".
- Стефан Попов - шеф на фондация „Отворено общество" - България. Накрая на списъка! Скромност, какво да се прави. В такива случаи винаги се сещам за един любим ред в една любима поема на един любим поет - „Последните станаха първи!"
- Структурите на Център за изследване на демокрацията.
- Предсавители на Институт за регионални и местни изследвания, Газпром и други.[/offtopic]
Пък ти си гласувай за който си искаш. Аз не мога да разбера какво се надяваш, че ще промени РБ, при положение, че там са Кунева, Касим Дал, Короман Исмаилов, Зеленогорски и Тр. Трайков. Това са все лица, които са доказали, че не стават -няма смисъл да ти изброявам грешките им.
Лично аз смятам, че е нужен силен катарзис и рязка промяна на правилата за да се случи някаква промяна, но това е тема на друг разговор.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 29 яну 2014 15:01

Дали Боко и Пеевски са съдружници не знам. Знам обаче, че когато Боко управляваше редовно ми триеха коментарите в сайтовете на Пеевски.
Както обича да казва Санди - ФАКТ ! 8-)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 29 яну 2014 15:48

Виали, такива драскачи /с платена или не цел, без значение/ като теб, ако беше соц време, по което толкова се прехласваш, първи щеше да си в кауша или на "острова", а кой знае, можеше и акта за раждане да ти затрият....

Като оставим шегичките и ироничните/саркастичните коментари от разни "комунисти" във форума, по оно време или трябва да си дупедавец и да живееш със 150-200лв на месец и да си кон с капаци, или ти удрят черен печат в паспорта и ти съсипват живота.

Говорите тука как капиталистите превръщат хората в консуматори, които не мислят, а само купуват, обаче звучи иронично, предвид ограниченията, налагани от БКП през ~50-те години влас.

Потребителски аватар
Живков
Контакти:

Мнениеот Живков » 29 яну 2014 17:18

Аз от lafka не пазаря по две причини: 1. Щото продават по-скъпо и 2. Щото като се наредя да чакам автобуса не виждам нищо от тъпите им хладилници за напитки и чудесиите им. А Пеевски и Боко не ме бъркат, да се спасяват.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 29 яну 2014 18:19

фифи перото написа:Ти наистина си много неумен.Особено като сподели ,че си от ЖК "Вълчо Иванов"/ако изобщо си от София де/ и обясни на всички , че София е модерен европейски град. :lol: Естествено, че за човек живеещ до захарната, в съседство с цветнокожи, Витошка ти се вижда така.
Та защо боко тиквата не спира да краде?Обяснявайбе. :lol:

Ей епитет, епитет, епитет......

между Захарна фабрика и Света Троица има голЕма разлика,

кино Арена
две метро станции

най много супер-маркети на глава от населението:
БИЛА
ЛИДЪЛ
345
Кауфланд
Фантастико
Европа
ПроМаркет
Т-Маркет
СВА
Кенар
и още поне 10тина, не толкова значими локални маркети, като ХранКомерс например!

По времето на ББ се реновираха и асфалтираха напълно, участъка на ул. Цар Симеон в квартала и целия бул. Константин Величков, целия парк Света Троица.
Стигам за 5 минути с кола до Медицинска академия или до Центъра, или до Централна гара, или до Илиянци, благодарение на добрата инфраструктура!

Кой ти гледа Витошка,
Витошка беше на мода по мремето на Людмила Живкова, сега хората "молуват" селяко :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 29 яну 2014 18:21

Днес БСП зрелищно се ЛЮСПИ, голям кеф, що не правите тема за това, червени тролчета, а? :lol:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Върни се в “Свободна зона”