profe написа:Сбъркани ни е системата. Не може работещо семейство (колкото и пари да изкарва няма никакво значение) да не получава детски, защото минавали с два или три лева някакъв невидим лимит, а циганите които НЕ работят, НЕ плащат данъци, ток, вода, винетки и т.н. те са много - да получават детски добавки... ЗАщо аз да не получавам, моите деца да не са прокажени или са по- малко деца от мръсните, необразовани, незнаещи да пишат дори циганчета?? Защо, като взимам заплата не заслужавам детски добавки или помощи?? Значи Вие сме стимулирате да НЕ работя и да чакам на помощи, което и правят мангалите...Но както знаем всички, нещата могат да се оправят много бързо, но явно управляващите нямат интерес - дали защото усвояват европари или циганите гласуват за тях - явно е , че има нещо. Може би нещата ще се променят, когато НИЕ Българите си изберем в парламента хора, които да НЕ зависят от циганските гласове, а само от нашите такива...Аз не искам да дискриминирам циганите, искам това което важи за мен, да важи и за тях - защо циганина с каруца с 4 гуми не плаща нищо, а аз с каруца( голф 2 от 84г.) с четири гуми плащам данък, винетка, пътен данък, гражданска отговорност и т.н. ТОВА е дискриминация...Ние освен с гражданска война и пушки, еднолично с циганите не можем да се бием, пък и няма да ни Го позволят, затова да си изберем политици или хора в парламента, които ДА НЕ ЗАВИСЯТ ОТ ЦИГАНСКИТЕ ГЛАСОВЕ....Иначе смятам, че още не е късно да бъдат озаптени, на мен ми трябва месец....![]()
И като те стимулират защо не напуснеш работа и ще почнеш и ти да взимаш тия 15 ли са 20 ли не знам и аз колко(нямам деца) на дете?