Вадят записи от срещата на Борисов и Първанов в Банкя ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Вадят записи от срещата на Борисов и Първанов в Банкя ?

Мнениеот alexveselinov » 16 яну 2014 16:23

svence написа:
redhooligan написа:
Logical person написа:
Кога е станало ясно, че ранобудните са платени лъжецо ???

Изглежда само ти и привържениците на ГРОБ не сте разбрали че организатора на този протест е получил сериозни суми по банковата си сметка и се разследваше. Е докъде стигна разследването остава загадка,защото както се спомена, така се и забрави. Също така лично познавам 2-ма студенти на които са предлагани пари да протестират. А щом са предлагали на 2-ма , значи са предложили на доста повече.

И аз познавам двама, дето са им платили , за да казват това което казваш и ти!
[offtopic]Дали е вярно това дето написах, знам само аз, ама нали съм го написал и ако нямаше офтопика, рибите ще се хванат[/offtopic]

Дай сега и едно разумно обяснение какво правиха хора като Ивет Добромирова и Галя Прокопиева при ''неплатените'' студенти.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 16 яну 2014 16:27

svence написа:Що не се прави нищо по случая със записа за Мишо Бирата?!? Минаха вече 3 години от тогава!!! Сега пак ще пускат някакви нови записи. Чакам ги с нетърпение!

Защото е скалъпен, от Марс ли падаш, че не знаеш :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 яну 2014 16:31

v.r.s. написа:
RedeviL написа:Нямало нищо лошо в това Първанов да се среща с Борисов... Абе, хора, вие сериозно ли разсъждавате толкова плоско или се шегувате!? Първанов официално все още е член на БСП и всяка негова нерегламентирана среща с конкурентен лидер, какъвто в случая е Борисов, си е чиста проба предателство! Лично аз не съм толкова изненадан от действията на Гоце, който рано или късно се очакваше да се обърне срещу БСП. Интересното в случая е, че това става точно преди реденето на листите за евро квотите! Съвпадение!? Едва ли... Най-ме е яд обаче за отлюспването на Ивайло Калфин! Изключтелно голям неблагодарник и предател, за когото в момента ме е срам, че съм гласувал на президентските избори! Подкрепян в многобройни кампании от страна и за сметка на БСП, издигнал се като име в политиката в същата тази партия да твърди, че не е предател си е абсолютно лицемерие!

И кого са предали Първанов, Калфин, Р. Петков, Дончева и да не изброявам всички, БСП като партия или Станишев, който след поредицата изгубени избори до сега трябваше да си е подал оставката. Защо не се акцентира върху думите на Първанов за тежката зависимост на БСП, на кой е зависима, кога и как се правят договорките с ДПС и Атака за управлението, изявлението на Калфин за срастване на партията с бизнеса, на Кадиев за това, че в партията трябва да се направят реформи и т.н. Те ли са предателите или Станишев, който е предал идеите на партията и влиза в безпринципни договорки, защо след като всичко е ясно и няма задкулисие никой не казва кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС и всички се гънат като червеи, такова ли трябва да бъде поведението на един лидер на партия съставила или по-точно казано подкрепяща едно "неполитизирано и експертно правителство". Дори Станишев нямаше смелост да оглави Правителството, а постави кукла на конци обслужваща нечии интереси, но не тези на избирателите си. Не е ли нормално недоволните за случващото се да потърсят алтернатива и както са се разцепвали и други партии така да се разцепи и БСП.

Ама като не им харесва има лесно - хвърлят си партийните книжки и гуд бай! А пък Кадиев вместо само да мрънка разтягайки локуми за реформи в партията и драматично да ни обяснява, че видиш ли му идвало да си хвърли оставката на депутат, да вземе да ни светне как се влиза в енергийния бизнес, че като слушам за жена му и милиончетата, дето си докарвала от износ на ток - ще да е някоя хубава работа...

П.П. Иначе по въпроса със задкулисието, то се вижда кои ходят на тайни срещи да се договярят за нови проекти и евро листи... ;)
Последна промяна от RedeviL на 16 яну 2014 16:37, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 16 яну 2014 16:34

alexveselinov написа:
svence написа:
redhooligan написа:
Logical person написа:

Изглежда само ти и привържениците на ГРОБ не сте разбрали че организатора на този протест е получил сериозни суми по банковата си сметка и се разследваше. Е докъде стигна разследването остава загадка,защото както се спомена, така се и забрави. Също така лично познавам 2-ма студенти на които са предлагани пари да протестират. А щом са предлагали на 2-ма , значи са предложили на доста повече.

[offtopic]Дали е вярно това дето написах, знам само аз, ама нали съм го написал и ако нямаше офтопика, рибите ще се хванат[/offtopic]

Дай сега и едно разумно обяснение какво правиха хора като Ивет Добромирова и Галя Прокопиева при ''неплатените'' студенти.

Ако мислиш, че ме интересува кои са тия двете и каъде ходят и какво правят, жестоко се лъжеш. А понеже питаш, предполагам, че отговора трябва да е, че са им занесли пари :? :roll: ?!?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 яну 2014 16:35

svence написа:
alexveselinov написа:
svence написа:
redhooligan написа:
Logical person написа:

Ако мислиш, че ме интересува кои са тия двете и каъде ходят и какво правят, жестоко се лъжеш.

Тъй ще кажеш! :mrgreen:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 16 яну 2014 16:36

RedeviL написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:И още: Гоце принципно е прав за Станишев- изключително некадърен лидер на БСП. При всички идиотизми които ГРОБ натвори докато беше на власт, при жестокия социален геноцид който мародерът Дянков наложи на българския народ, при тоталния рекет и мачкане на бизнеса, смазан среден и дребен бизнес, хиляди фалирали фирми, 450 хиляди нови безработни, при положение че хората стигнаха до такова отчаяние че почнаха да се самозапалват по улиците, при положение че накрая народа изгони ГЕРБ с протести и камъни....При всички тези обстоятелства..

...не Станишев е изключително некъдърен лидер, а българският народ е изключително прост, щом искаше още 4 години от т.нар. социален геноцид на мародера Дянков! ;)

П.П. И обясни ми само още едно нещо: как става така, хората да изгонят ГЕРБ с протести и камъни и след това отново да си ги изберат като първа политическа сила!

Отговора ти се крие във въпроса, а той е, че хората масово излязоха на протест срещу монополите, а не срещу ГЕРБ и когато осъзнаха, че протестие бяха яхнати и използвани за политически цели те се отдръпнаха и останаха организираните провокатори, чиято цел беше да ги окървави и тласне страната в хаос. Заради това народа даде най-много гласове за ГЕРБ, защото не припознават БСП като нещо по-добро и това се потвърди след изборите от безумията които се вършат от правителството и подкрепящите го партии. От цялата ситуация печели единствено ДПС, а както се е случвало винаги до сега, партиите управлявали в коалиция с тях или губят катастрофално следващите избори или отиват на бунището. То заради това и ГЕРБ е най-голямата партия в парламента и спечели изборите, тъй като не допуснаха тази етническа пратия до нито едно министерство или институция. И само националното предателство на Атака и лидера и, дадоха мандат за съставяне на правителство иначе се отиваше към нови избори. Но както казах за ставащото с тези които управляват с ДПС, на следващите избори БСП вероятно ще се свие на нивото на етническата партия, а Атака ще отиде там където отиде НДСВ и разцеплението в БСП е доказателство за това.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 яну 2014 16:40

v.r.s. написа:Добре де, нали Бойко Борисов е в опозиция и от него нищо не зависи в държавата, сега управляващи и силните на деня са БСП и ДПС, защо се продължава с тази кампания срещу една безпомощна опозиционна партия? Петното бил човек на Бойко Борисов и от кога е така, Петното не беше ли човек на Бареков и не присъстваше ли на всички минитинги на същият този новоизлюпен политик? Не беше ли заснет как Бареков му дава инструкции и нещо друго, което прибра в джоба си? Бойко Борисов направил постаноки на Волен Сдеров, той разцепвал БСП и се договарял с Първанов и Румен Петков и всичко това при положение, че е най-подслушваният политик в България, дори когато беше министър. Защо не излизат записи на Станишев, Местан и който и да е друг, дори когато те бяха опозиция отново записите бяха срещу Диктатора, който притежава цялата власт в България? С постояните похвати на ДС от едни други времена, комунистите, ДПС, Атака и тяхната подлога Бареков ще направят така, че хората ще се обърнат срещу тях и ще гласуват за ГЕРБ, така както навремето Петър Стоянов и Богомил Бонев направиха президент Първанов, който беше определян като аутсайдер. Но когато си слаб и нямаш аргументи се пристъпва към подобни действия на очерняне на другият. Макар, че очерняне е силно казано, защото дори и да се е срещал с Първанов или който и да е друг, това си е негово право и не виждам проблем в това, та дори и да са се договорили за някакво сътрудничество. Но най ми е интересно обръщането на Петното, който до вчера беше човек на Бареков, срещаше се с Орешарски, плашеше, че ще докара хора в София за да се справят с протестиращите и когато го арестуваха, Бареков се отрече от него и го приши към хората на Борисов.
Тези хептен започнаха да ни правят на малоумни и заради това от симпатизант на Атака, започнах да симпатизирам на ГЕРБ, особено след като Сидеров даде властта в ръцете на ДПС и надяна феса.

Защо никой не си задава въпроса,как пък точно вестник Галерия на другия ден след пресконференцията на АБВ извади записи,кой е човека който казва какво трябва да се пише и срещу кого в това издание,този човек няма да остави Цветанов и Борисов на мира докато не ги унищожи,разбирай дори и физически.В момента в България на власт е задкулисието,не тези които се пъчат че са премиер,министри,не Станишев,не Местан,а онези които дърпат конците отзад.Те са тези които подхвърлят записи,те са тези които казват кой ще направи партия и кой ще напусне парламентарната си група,който не слушка да пита Бисеров какво става,как за един ден от трети в държавата ставаш следствен.Отвсякъде ни облъчват че видите ли четири години Герб подслушвал,въвел авторитарен режим ,а никой до сега не е извадил запис на Станишев,Местан,всичко е срещу Цветанов и Борисов ,ми те направо мазохисти бе сами се подслушват и си правят записи.Сега е пълна демокрация,хората свободни,само дето сутрин рано от време на време въоръжени полицаи ти влизат в къщи,арестуват те държат те цял ден в полицията ,карат те да подпишеш декларация че няма да протестираш срещу правителството,в центъра на София гъмжи от полиция,Парламента заграден с огради като Централния затвор,вече е проблем и до Ал.Невски да идеш,там могат да ходят само подкрепящи Орешарски от Луковит,Кърджали,Дулово и др..Нали си спомняте кой посрещна един освободен арестант пред дома му с торбичка грозде,този същия беше лидер на много странна партия,после беше захвърлен на бунището.Сега един друг откачалник ще прави още по странна партия,дето ще ни дава таблети.Същия този каза че като журналист печелил толкова много че можел да си позволи партия,представям си щом този за десетина години е спечелил за цяла партия,то Кеворкян сигурно ще може да направи 10 партии :) .Това е истината, скритите зад политиците казват какво ще се случва в България,за тях е добре когато между хората има омраза,недоверие,политиците се отблагодаряват на господарите си като няма да премахнат плоския данък,ще направят закона за хазарта правилен,ще подпишат за Южен поток,за Белене и т.н.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 яну 2014 16:43

v.r.s. написа:
RedeviL написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:И още: Гоце принципно е прав за Станишев- изключително некадърен лидер на БСП. При всички идиотизми които ГРОБ натвори докато беше на власт, при жестокия социален геноцид който мародерът Дянков наложи на българския народ, при тоталния рекет и мачкане на бизнеса, смазан среден и дребен бизнес, хиляди фалирали фирми, 450 хиляди нови безработни, при положение че хората стигнаха до такова отчаяние че почнаха да се самозапалват по улиците, при положение че накрая народа изгони ГЕРБ с протести и камъни....При всички тези обстоятелства..

...не Станишев е изключително некъдърен лидер, а българският народ е изключително прост, щом искаше още 4 години от т.нар. социален геноцид на мародера Дянков! ;)

П.П. И обясни ми само още едно нещо: как става така, хората да изгонят ГЕРБ с протести и камъни и след това отново да си ги изберат като първа политическа сила!

Отговора ти се крие във въпроса, а той е, че хората масово излязоха на протест срещу монополите, а не срещу ГЕРБ и когато осъзнаха, че протестие бяха яхнати и използвани за политически цели те се отдръпнаха и останаха организираните провокатори, чиято цел беше да ги окървави и тласне страната в хаос. Заради това народа даде най-много гласове за ГЕРБ, защото не припознават БСП като нещо по-добро и това се потвърди след изборите от безумията които се вършат от правителството и подкрепящите го партии. От цялата ситуация печели единствено ДПС, а както се е случвало винаги до сега, партиите управлявали в коалиция с тях или губят катастрофално следващите избори или отиват на бунището. То заради това и ГЕРБ е най-голямата партия в парламента и спечели изборите, тъй като не допуснаха тази етническа пратия до нито едно министерство или институция. И само националното предателство на Атака и лидера и, дадоха мандат за съставяне на правителство иначе се отиваше към нови избори. Но както казах за ставащото с тези които управляват с ДПС, на следващите избори БСП вероятно ще се свие на нивото на етническата партия, а Атака ще отиде там където отиде НДСВ и разцеплението в БСП е доказателство за това.

Ако причисляваш партия, за която на последните избори са гласували близо милион български избиратели, че мястото и е на бунището, а по последни соц. проучвания е и с 3-4% пред ГЕРБ, твоя си работа... ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 яну 2014 16:51

А и ГЕРБ като са "спечели" изборите, що тогава не управляват държавата? Почваш да ми звучиш като Борисов: "аз спечелих, аз трябва да управлявам, а не тези"... :mrgreen:

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 16 яну 2014 17:00

RedeviL написа:Ако причисляваш партия, за която на последните избори са гласували близо милион български избиратели, че мястото и е на бунището, а по последни соц. проучвания е и с 3-4% пред ГЕРБ, твоя си работа... ;)

Що не искат избори тогава? Нека има избори, да бият един път и всичко да приключи. Ето ще има за ЕП, да са заедно, тамън да не се харчат пари. Даже ще имат мнозинство с ДПС и Атака или друг, няма да им трябва!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Върни се в “Свободна зона”