Македонски българи искат сливане на България и Македония
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Македонски българи искат сливане на България и Македония
Нещо друго. Толкова зле ли е положението с албанците в Македония? В смисъл като стандарт на живот и трудови навици? Понеже в онзи клип "После е*анье нема каенье" 99% от мненията под него бяха псуване по албанците и в нито едно не бе обърнато внимание например, че мацката е секси парче. Това изглежда доста сериозно, още повече че албанците по никакъв начин не бяха засегнати в клипа. Може би косвено, че той е реклама-призив да се гласува, а доколкото знам те имат албанска партия...
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Македонски българи искат сливане на България и Макрдония
Levskar_90 написа:petbezdeset написа:Levskar_90 написа:Всички знаем че и българите и македонците сме тъпаци и ината и балканската простотия ще ни затрие като нации. Факт за жалост.
Принципно си абсолютно прав.
Обаче аз мисля, че след 10-15 години като се изравнят силите (по брой население) между българи от една страна и турци и цигани от друга, ще се стигне до неминуемо разделяне на България на отделни държави.
За българите ще останат София, Пловдив, тракойската и черноморието, а останалата част ще се присъединят към Турция и ще отделят нова държава тип "Косово".
И дано това стане, защото след 50 години българи няма да има
Това ще стане, но много по рано да 20-30 години. 50 години е оптимистична прогноза.
Съгласен.
[center]Levski & Lazio[/center]
Лошо няма. То от тази нация и без това се видя вече 25 години че нищо не става и дълбае дъното, и скоро ще станем на нивото на изостанала африканска държава. Може би ако се затрие тая държава и минем под македонски флаг може пък нещата да тръгнат на по-добре. Подкрепям. Аз съм ЗА, една голяма държава Македония и македонско правителство - триста пъти по-добре от Атака, ДПС, БСП и ГЕРБ.
Нито частица от България не трябва да се дава! Стига сме давали на някого нещо цял живот. Време е и да вземем !
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

galin56 написа:Лошо няма. То от тази нация и без това се видя вече 25 години че нищо не става и дълбае дъното, и скоро ще станем на нивото на изостанала африканска държава. Може би ако се затрие тая държава и минем под македонски флаг може пък нещата да тръгнат на по-добре. Подкрепям. Аз съм ЗА, една голяма държава Македония и македонско правителство - триста пъти по-добре от Атака, ДПС, БСП и ГЕРБ.
Иначе си за сериозно лечение!!! Срамота!!!
FLANKER написа:Нито частица от България не трябва да се дава! Стига сме давали на някого нещо цял живот. Време е и да вземем !
Бе взимаме, взимаме. От трите по-дългото в изобилие го взимаме от 25г. насам.
- Балкански Орел
- Контакти:
Стига сте се палили, никой не говорил за даване и подаряване.Аз зачеркнах тезата да изпарттим всички цигани и турци в Кърджали, а не да даваме Кърджали на Турция, даже не съм я споменавал.
- Балкански Орел
- Контакти:
Стига сте се палили, никой не говорил за даване и подаряване.Аз зачеркнах тезата да изпарттим всички цигани и турци в Кърджали, а не да даваме Кърджали на Турция, даже не съм я споменавал.
Балкански Орел написа:
Колкото и да е тъпо, не е ли по-добре да им дадем Кърджали и окръга и да ни се махат от главите всички цигани и турци ?
Колко кръв се е проляла за тези области, вие така ще ги давате...
- Балкански Орел
- Контакти:
1242 написа:Балкански Орел написа:
Колкото и да е тъпо, не е ли по-добре да им дадем Кърджали и окръга и да ни се махат от главите всички цигани и турци ?
Колко кръв се е проляла за тези области, вие така ще ги давате...
Да им дадем да живеят всички там, а не да си даваме територията !