Всички новородени с чипове от май 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Всички новородени с чипове от май 2014

Мнениеот anihilator » 27 дек 2013 01:30

Една ситуация ви предлагам да си представите - блъска ви кола изпадате в безсъзнание няма никой познат до вас идват лекари не знаят коя кръвна група сте , не знаят страдате ли от сериозни заболявания / в такъв случай определени лекарстава могат да ви убият / , не знаят кои са близките ви :!: Подобни случаи са ежедневие в България :!: Та питам трябва ли да умираме по този начин заради фобиите на някои които си мислят , че ги следят ?

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 27 дек 2013 01:33

Нали искате сигорност , е подобна система би ви предложила точно това питайте кучето си ;)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 дек 2013 01:46

“Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете” Бенджамин Франклин

Reckless

Мнениеот Reckless » 27 дек 2013 02:00

Не си блъскайте главите с глупости. Има народи на запад със силно гражданско общество и такива, които не се манипулират лесно, така че ако има нещо кофти в цялата работа първи те ще скочат. На французи и германци няма как да им наложат нещо против волята им, доказано е. Там народа решава, не птеродактилите,или каквито си ги измисляте там.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 27 дек 2013 07:13

Reckless написа:Не си блъскайте главите с глупости. Има народи на запад със силно гражданско общество и такива, които не се манипулират лесно, така че ако има нещо кофти в цялата работа първи те ще скочат. На французи и германци няма как да им наложат нещо против волята им, доказано е. Там народа решава, не птеродактилите,или каквито си ги измисляте там.

Ти, живял ли си в Западна Европа ? Защото аз съм живял. Трябва да ти кажа, че западняците са 10 пъти по-промити мозъци от нас. Не разчитай те да скочат, за каквото и да било. Тях ги тъпчат с пари заграбени от целия свят и те са доволни. Доволни като нахраненото прасе в кочината. То е щастливо, но не знае, че наближава Коледа ...
И кой ти каза, че слагането на чипове ще е насила ?
Напротив ! Така ще ви промият мозъците, че това е във ваша полза, че сами ще пожелаете да си ги сложите.
Даже виждам, че вече има желаещи в този форум ...
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

pomiqr115

Мнениеот pomiqr115 » 27 дек 2013 12:07

Ако познавахте поне малко законите щяхте да знаете, че такова нещо няма как да се случи до май 2014-та година, та дори и до края на 2014-та година!!!

Не е истина колко много готови опитни зайчета има във форума, които за своята "безопасност" ще си сложат чип!!! Какво правим, когато станеш неудобен и решат да ти изключат чипа с дистанционното и получиш най-неочаквано инфаркт? Не ми казвайте, че не сте гледали подобни филми? Какво, смешно Ви е, че давам сравнение с филм? Целият заобикалящ свят е построен от фантастични книги и филми. Колите имат GPS, но на автоджамбазите не им пречи за 5 секунди да го изключат!!!

И дали Вашите деца или внуци ще се съгласят да ги чипират зависи единствено от Вас!!! Ако ги възпитате да бъдат мишки, те ще бъдат мишки.

Виали пак се обажда неподготвен за Западния свят. Във Франция се опитаха да забранят на учениците късите поли и панталони и познайте какво се случи в училищата. Тукашните грандиозни протести срещу правителството не събраха и наполовина толкова народ. А тук учениците ги задължават да си купуват униформи, за да посещават училище, което е противоконституционно по начина, по който е въведено и си траят. Не стига, че си траят, ами и материята е от най-долнопробните и дават по 30 лв. за нешо струващо 5.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 дек 2013 14:49

Прегледах набързо темата и направо съм шокиран. Знаех, че има хора с проблеми, но от начина по който масово посетителите на темата скочиха ме побиха тръпки. Миналата година се смяхме на онези цигани които твърдяха, че гласуват на АЕЦ за да не стане тока 110 волта, но голяма част от потребителите тук са същите. Ще ме извинявате, но е така.
Не е нормално да влизаш в тема и да прочиташ едно абсурдно заглавие и да приемаш всичко за неоспорима истина и факт. Да се връзваш на разни блогове и да започваш да се филмираш. Започва параноята, плана за световната конспирация, края на света бла бла и тн. Някакви хорица започват да пищят, че трябва веднага да напуснем ЕС и да бягаме докато е време.
Друг всезнайко започва да разказва какво съдържал този митичен чип който някой щял да му слага. За какво щял да се използва, говори как щял да заразява организма с радиация ако се опиташ да го премахнеш. Накрая авторитетно казва, че това го е "чел". После някой друг джиниъс ще цитира него и също ще говори как го бил чел, ще го приема за абсолютна истина и ще доукраси нещо от него.
Направо съм потресен. Определено всякаква надежда която имах, че някой ден нещата ще се оправят, че ще дойдат млади хора и ще се отървем от невежеството, от червените боклуци които ни изяждат с десетилетия наред.... всичко убихте. Явно е, че единствения път който остава на нашата държава е да заприлича все повече на едно циганско гето. Нищо повече.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 27 дек 2013 15:10

Thsmith написа:Прегледах набързо темата и направо съм шокиран. Знаех, че има хора с проблеми, но от начина по който масово посетителите на темата скочиха ме побиха тръпки. Миналата година се смяхме на онези цигани които твърдяха, че гласуват на АЕЦ за да не стане тока 110 волта, но голяма част от потребителите тук са същите. Ще ме извинявате, но е така.
Не е нормално да влизаш в тема и да прочиташ едно абсурдно заглавие и да приемаш всичко за неоспорима истина и факт. Да се връзваш на разни блогове и да започваш да се филмираш. Започва параноята, плана за световната конспирация, края на света бла бла и тн. Някакви хорица започват да пищят, че трябва веднага да напуснем ЕС и да бягаме докато е време.
Друг всезнайко започва да разказва какво съдържал този митичен чип който някой щял да му слага. За какво щял да се използва, говори как щял да заразява организма с радиация ако се опиташ да го премахнеш. Накрая авторитетно казва, че това го е "чел". После някой друг джиниъс ще цитира него и също ще говори как го бил чел, ще го приема за абсолютна истина и ще доукраси нещо от него.
Направо съм потресен. Определено всякаква надежда която имах, че някой ден нещата ще се оправят, че ще дойдат млади хора и ще се отървем от невежеството, от червените боклуци които ни изяждат с десетилетия наред.... всичко убихте. Явно е, че единствения път който остава на нашата държава е да заприлича все повече на едно циганско гето. Нищо повече.

Определи какви сме пишештите по темата, а сега напиши твоето мнение по нея, защото от коментара ти не виждам да изказваш такова.
А за чиповете има доста литература, включително и в нета и те са реалност. Няма как да се започне задължителното им поставяне от май 2014, стига да не се случи нещо и да го ускори, но в САЩ вече се поставят за сега доброволно или според теб и това са глупости?
А това, че ти не си запознат с тези неща, съвсем не означава, че те не съществуват.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 27 дек 2013 15:21

Както всяко нещо на този свят, идеята има добри и лоши страни. Едно от предимствата е, че лесно ще могат да бъдат намирани загубени/отвлечени хора. Това може да бъде и недостатък - държавата ще може да следи всички по всяко време, което е в разрез с правото на свобода. А може да има и междинен вариант - поставя се въпросният чип и когато лицето стане пълнолетно и изяви желание да му бъде премахнат (ако бъде сложен и на подходящо място, разбира се).
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 дек 2013 15:35

v.r.s. написа:
Thsmith написа:Прегледах набързо темата и направо съм шокиран. Знаех, че има хора с проблеми, но от начина по който масово посетителите на темата скочиха ме побиха тръпки. Миналата година се смяхме на онези цигани които твърдяха, че гласуват на АЕЦ за да не стане тока 110 волта, но голяма част от потребителите тук са същите. Ще ме извинявате, но е така.

Определи какви сме пишештите по темата, а сега напиши твоето мнение по нея, защото от коментара ти не виждам да изказваш такова.
А за чиповете има доста литература, включително и в нета и те са реалност. Няма как да се започне задължителното им поставяне от май 2014, стига да не се случи нещо и да го ускори, но в САЩ вече се поставят за сега доброволно или според теб и това са глупости?
А това, че ти не си запознат с тези неща, съвсем не означава, че те не съществуват.

Какво има да коментирам? Същите хахофци скачахте и миналата година и говорехте за края на света и разни календари.
Васконти много точно каза защо е излишно да се дискутира дори с вас.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”