Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Reckless написа:Не си блъскайте главите с глупости. Има народи на запад със силно гражданско общество и такива, които не се манипулират лесно, така че ако има нещо кофти в цялата работа първи те ще скочат. На французи и германци няма как да им наложат нещо против волята им, доказано е. Там народа решава, не птеродактилите,или каквито си ги измисляте там.
Thsmith написа:Прегледах набързо темата и направо съм шокиран. Знаех, че има хора с проблеми, но от начина по който масово посетителите на темата скочиха ме побиха тръпки. Миналата година се смяхме на онези цигани които твърдяха, че гласуват на АЕЦ за да не стане тока 110 волта, но голяма част от потребителите тук са същите. Ще ме извинявате, но е така.
Не е нормално да влизаш в тема и да прочиташ едно абсурдно заглавие и да приемаш всичко за неоспорима истина и факт. Да се връзваш на разни блогове и да започваш да се филмираш. Започва параноята, плана за световната конспирация, края на света бла бла и тн. Някакви хорица започват да пищят, че трябва веднага да напуснем ЕС и да бягаме докато е време.
Друг всезнайко започва да разказва какво съдържал този митичен чип който някой щял да му слага. За какво щял да се използва, говори как щял да заразява организма с радиация ако се опиташ да го премахнеш. Накрая авторитетно казва, че това го е "чел". После някой друг джиниъс ще цитира него и също ще говори как го бил чел, ще го приема за абсолютна истина и ще доукраси нещо от него.
Направо съм потресен. Определено всякаква надежда която имах, че някой ден нещата ще се оправят, че ще дойдат млади хора и ще се отървем от невежеството, от червените боклуци които ни изяждат с десетилетия наред.... всичко убихте. Явно е, че единствения път който остава на нашата държава е да заприлича все повече на едно циганско гето. Нищо повече.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
v.r.s. написа:Thsmith написа:Прегледах набързо темата и направо съм шокиран. Знаех, че има хора с проблеми, но от начина по който масово посетителите на темата скочиха ме побиха тръпки. Миналата година се смяхме на онези цигани които твърдяха, че гласуват на АЕЦ за да не стане тока 110 волта, но голяма част от потребителите тук са същите. Ще ме извинявате, но е така.
Не е нормално да влизаш в тема и да прочиташ едно абсурдно заглавие и да приемаш всичко за неоспорима истина и факт. Да се връзваш на разни блогове и да започваш да се филмираш. Започва параноята, плана за световната конспирация, края на света бла бла и тн. Някакви хорица започват да пищят, че трябва веднага да напуснем ЕС и да бягаме докато е време.
Друг всезнайко започва да разказва какво съдържал този митичен чип който някой щял да му слага. За какво щял да се използва, говори как щял да заразява организма с радиация ако се опиташ да го премахнеш. Накрая авторитетно казва, че това го е "чел". После някой друг джиниъс ще цитира него и също ще говори как го бил чел, ще го приема за абсолютна истина и ще доукраси нещо от него.
Направо съм потресен. Определено всякаква надежда която имах, че някой ден нещата ще се оправят, че ще дойдат млади хора и ще се отървем от невежеството, от червените боклуци които ни изяждат с десетилетия наред.... всичко убихте. Явно е, че единствения път който остава на нашата държава е да заприлича все повече на едно циганско гето. Нищо повече.
Определи какви сме пишештите по темата, а сега напиши твоето мнение по нея, защото от коментара ти не виждам да изказваш такова.
А за чиповете има доста литература, включително и в нета и те са реалност. Няма как да се започне задължителното им поставяне от май 2014, стига да не се случи нещо и да го ускори, но в САЩ вече се поставят за сега доброволно или според теб и това са глупости?
А това, че ти не си запознат с тези неща, съвсем не означава, че те не съществуват.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта