Бойко Борисов се завърна ... на екран !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: Бойко Борисов се завърна ... на екран !

Мнениеот damageplan » 22 дек 2013 20:02

viali69 написа:
damageplan написа:Не е лесно да си тиква ! С тази песен поздравявам автора на темата ВИАЛИ69 и тиквата от Банкя , за когото е темата . Само че , ВИАЛИ69 се очертава като по -голяма тиква ,не се усеща че по време на празниците трябва да подхлъзне аудиторията си с по-неглижирани теми /сняг ,слънце ,баници ,сърми и прочие/.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_FSGOm_0ZOM[/youtube]

С тази песен трябва да поздравиш преди всичко себе си ! Днес е 22 декември и не е никакъв празник ! Или вие тиквите празнувате като циганите - няколко дена преди празника и няколко след него ? :mrgreen:
Да ме поздравяваш мен - най-големият критик на Бойко Борисов в цяла България с тази песен е меко казано гьонсуратлък.
По-добр поздрави всички фенове на ББ и ГЕРБ !
Нека да бъдете поздравени и вие, пишман демократите и соросодидите, които предпочитате да ви командва един прост мутро-милиционер, отколкото децата на Политбюро.

А бе цървул смотан , досега в този форум аз съм постнал най-много критики за тиквата от Банкя .А ти рожбо на шумкарската партия дето ти плаща да си по цял ден по форумите - Нямам възможност да вися като теб по цял ден в нета и по този начин губя възможността да ти набия тъпото канче/твоята глава /.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 22 дек 2013 20:03

Ххахаха, това се превърна във форум на БКП с главни участници активни борци против фашизЪма и капитализЪма :lol:
Бърка ли ви яко у дъртите з...ци Бойко, а :lol: :lol: :lol:

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 22 дек 2013 20:05

viali69 написа:
Asterix написа:Отново ли платените червени ибрикчийки са отворили тема за Б.Б. :shock: Кажете как с чувствахте на митинга в София заедно с мангалите и потница резеняци ...

Ако говорим за потни мангали, ти, не трябва да стъпваш на вашия стадион ! Там има най-голям процент такива от целия Балкански полуостров ! :mrgreen:

Какво нещо е простият..........тв гледа, политиците следи, съвети дава и спори, ама просто като циганите за които пише........той мекерето комунист ще даде майка си на мангалите за някой глас за партията, ще ги прегръща по платени протести, но иначе е против.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 22 дек 2013 20:08

Ето го негово величество ВИАЛИ69 : damageplan написа:
viali69 написа:
damageplan написа:
Не е лесно да си тиква ! С тази песен поздравявам автора на темата ВИАЛИ69 и тиквата от Банкя , за когото е темата . Само че , ВИАЛИ69 се очертава като по -голяма тиква ,не се усеща че по време на празниците трябва да подхлъзне аудиторията си с по-неглижирани теми /сняг ,слънце ,баници ,сърми и прочие/. /.

Путьо, коментирай без да обиждаш, че бързо мога да ти еба *****та майна ! Разбра ли ?!
Цървул ще викаш на баща ти, че те е създал такъв селяк !
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 22 дек 2013 20:13

damageplan написа:
viali69 написа:
damageplan написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_FSGOm_0ZOM[/youtube]

С тази песен трябва да поздравиш преди всичко себе си ! Днес е 22 декември и не е никакъв празник ! Или вие тиквите празнувате като циганите - няколко дена преди празника и няколко след него ? :mrgreen:
Да ме поздравяваш мен - най-големият критик на Бойко Борисов в цяла България с тази песен е меко казано гьонсуратлък.
По-добре поздрави всички фенове на ББ и ГЕРБ !
Нека да бъдете поздравени и вие, пишман демократите и соросодидите, които предпочитате да ви командва един прост мутро-милиционер, отколкото децата на Политбюро.

А бе цървул смотан , досега в този форум аз съм постнал най-много критики за тиквата от Банкя .А ти рожбо на шумкарската партия дето ти плаща да си по цял ден по форумите - Нямам възможност да вися като теб по цял ден в нета и по този начин губя възможността да ти набия тъпото канче/твоята глава /.

Палячо, когато аз съм писал против Бойко Борисов тук в този форум и на много други места, ти, още не си бил регистриран. Само това ще ти кажа и спирам да споря с теб.
Аз съм критикувал Бойко Борисов още, когато беше главен секретар на МВР !
Ти, къде беше тогава, бе смешник ????
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 22 дек 2013 20:15

Кашчей написа:
Popokatepetal написа:
1. Свилен Нейков не е треньор, че да го държим него отговорен за неподготвеността на състезателите. Провери какви са правомощията и отговорностите на един Министър на спорта и едва тогава започни да даваш мнения по темата.
2. Зала Арена Армеец никога не е била предвиждана за Лека атлетика. Това беше поредната лъжа на комунетата, на която балъци като теб с удоволствие се хващат. Зала за лека атлетика си имаме и до колкото ми е известно има планове за ремонт. За да се пригоди арената и за този спорт, трябваше да се отделят още няколко милиона. Тогава щяхте да ревете защо се дават още държавни пари за спорт, за който вече имаме зала.
3. Има ли тема, в която да не си изсрал подобаващо мнение като последна инстанция?

И какви са отговорностите на министъра на спорта?

Залата да не би да е с твое участие в проектирането, та си толкова уверен? Въобще струва ли си да се прави нова спортна зала, с такива размери, ако не може да приема състезания и от леката атлетика?!?Залата и така струва стотина милиона, та още 10 надали щяха да са чак толкова много, ако може да приема такива състезания.
Третата ти точка я оставям без коментар, защото явно показва нивото ти на комуникация с непознат!

Да, струва си да се направи залата и без да е пригодна за лека атлетика. Такива са почти всички зали в света. За лека атлетика вече си имаме зала, в която си се провеждат състезания. Арена Армеец беше необходима за много други спортове, за които нямахме подходяща зала за да приемем състезания от голям калибър - Световната лига по волейбол, турнира на Шампионките по тенис, състезанията с моторите и т.н. Сам виждаш колко много концерти на световни знаменитости се проведоха там. Залата си изпълнява прекрасно функциите на такава и без леката атлетика. Много малко са залите по света, които да съвместяват леката атлетика с други спортове. Най-вече заради ненужно голямата площ, която заема пистата и която няма как да бъде оползотворена когато няма състезания по лека атлетика (разбирай 364 дни в годината). Просто не е практично и хората по света рядко го правят. Но тук се хванаха за това, за да има какво да се критикува. Понеже няма как българина да е доволен и да не мрънка.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 дек 2013 20:18

Време за еднопосочен билет за много хора
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

nikolov
Контакти:

Мнениеот nikolov » 22 дек 2013 20:19

бойко борисов ******** ********

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 22 дек 2013 20:21

viali69 написа:
damageplan написа:
viali69 написа:
damageplan написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_FSGOm_0ZOM[/youtube]

По-добре поздрави всички фенове на ББ и ГЕРБ !

Палячо, когато аз съм писал против Бойко Борисов тук в този форум и на много други места, ти, още не си бил регистриран. Само това ще ти кажа и спирам да споря с теб.
Аз съм критикувал Бойко Борисов още, когато беше главен секретар на МВР !
Ти, къде беше тогава, бе смешник ????

Активен Борец против Бойковизма и Герберизма, това ще е названието на новите активни борци на Партията, които ще получават и народни пенсии след време, а в момента получават бонуси пишейки по форумите. :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 дек 2013 20:28

Според Тиквата областния управител на Шумен е от ДПС и е от турски произход! :mrgreen: А човека се казва Венцислав Великов от БСП! В областната управа в Шумен за първи път от поне 15 години няма хора от турски произход, но Тиквоча пак се изказа неподготвен!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”