viali69 написа:damageplan написа:Не е лесно да си тиква ! С тази песен поздравявам автора на темата ВИАЛИ69 и тиквата от Банкя , за когото е темата . Само че , ВИАЛИ69 се очертава като по -голяма тиква ,не се усеща че по време на празниците трябва да подхлъзне аудиторията си с по-неглижирани теми /сняг ,слънце ,баници ,сърми и прочие/.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_FSGOm_0ZOM[/youtube]
С тази песен трябва да поздравиш преди всичко себе си ! Днес е 22 декември и не е никакъв празник ! Или вие тиквите празнувате като циганите - няколко дена преди празника и няколко след него ?![]()
Да ме поздравяваш мен - най-големият критик на Бойко Борисов в цяла България с тази песен е меко казано гьонсуратлък.
По-добр поздрави всички фенове на ББ и ГЕРБ !
Нека да бъдете поздравени и вие, пишман демократите и соросодидите, които предпочитате да ви командва един прост мутро-милиционер, отколкото децата на Политбюро.
А бе цървул смотан , досега в този форум аз съм постнал най-много критики за тиквата от Банкя .А ти рожбо на шумкарската партия дето ти плаща да си по цял ден по форумите - Нямам възможност да вися като теб по цял ден в нета и по този начин губя възможността да ти набия тъпото канче/твоята глава /.