Това нагла комунистическа лъжа изречена от комунистическият престъпник Димитър Кралев , който говори абсолютни глупости и лъжи за мен и и моите родители Ани Драндарова и Венко Жеков, които са доказани борци срещу комунизма и никога не са били комунисти!Аз в рода си нямам нито един комунистически престъпик, за разлика от тези двамата плюс тази която е дала интервюто , забравих й името и не ме интересува!Изглежда, се уплашиха от голямата популярност, която има Българска Антикомунистическа Партия, това ги стресна тези отрепки и са го издокарали този не знам от кое дере и са му казали "Айде сега говори срещу Георги Жеков, тъй като срещу него няма какво да кажеш, дай да измислим нещо за неговите родители" и той говори!Разбира се , че този , който публикува пръв това интервю в комунистическия парцал над 555 не ми даде право на отговор, затова от тук мога да ви кажа, недейте да вярвате на тези лъжливи писания в интернет за мен!Осен това комунистическите престъпници са толкова некадърни, че са объркали името на майка ми - тя не е Дръндарова , а е Драндарова!Аз разкрих доста комунистически престъпления, популярността на БАП нараства и сега комунистическите престъпници правят всичко възможно да пробият БАП и да я унищожат, защото аз съм единственият, който се съпротивлява срещу тези животни!Защо не говорят нищо за техните момченца? Защото имат задача да ви зомбират с болшевизъм-комунизъм!Аз гарантирам , че ако Българска Антикомунистическа Партия дойде на власт , тогава всички болшевишко-комунистически престъпници до един ще бъдат изправени на подсъдимата скамейка , ще бъдат вкарани по затворите и концлагерите да чукат камъни докато издъхнат , за да не могат да тровят въздуха с болшевишко-комунистическите си отровни-бацили!
Бог да пази България от комунисти!
Още един депутат се цепи от ГЕРБ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Безкомпромисен
- Контакти:
Re: Още един депутат се цепи от ГЕРБ
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!