Коледно пожелание от Европа: Деца, харесвайте обратните !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Коледно пожелание от Европа: Деца, харесвайте обратните !

Мнениеот Eminem » 10 дек 2013 18:52

ЕС да си го нач*ка, дано да се разпадне. Права за циганите, права за мюсюлманите, права за гейвоте...още малко и ще искат права за педофилите. Тази прекалена толерантност ще убие човешките ценности. Никой нормален човек няма да харесва обратните!
ЕС и САЩ водят политика към тотална деградация на човечеството!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 дек 2013 19:19

trimontium написа:Смешен плач. Добре че беше ЕС да открие п едерастията, а? Че то п едерасти /съжалявам, ако не е политически коректно/ е имало доста преди ЕС. В това, което ни представя авторът, не виждам нещо страшно, защото става въпрос за отношението към тях, просто връщане към цивилизацията - "Секса го открили древните гърци, но едва римляните се сетили да го пробват и с жена" :) Наистина мисля, че такова възпитание - да приемеш различните, няма да повлияе на някого да стане гей.

+1 :) Живей и остави и другите да живеят. Лично мен гейовете и лесбийките не ме притесняват, стига да не навират своята сексуалност в лицето ми. Виж, силно би ме раздразнил например един пушач, който пуши или умирисва с дрехите си, пропити от цигарен дим, помещението, в което съм и аз... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 10 дек 2013 20:06

Тия пък
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 дек 2013 21:43

Проблемът не са педерасите. А тази прослойка от тях, която се кефи да парадира с рунтавите си задници по улици, заведения и медии. Много ме бърка мен кой с кого си бърка по дупките и защо-това си е негов личен проблем. Но да дефилираш по сокаците, след като са ти пръснали цвайтера и си направил оборот на аптеката за смазки, да искаш права да отглеждаш дете и да обявяваш това за нормално-ами начукай си го отзад! Те тия дъртаци в ЕС половината го взимат на спатия и няма да ми определят битието в православна държава! Тук винаги 100 пидала ще вървят на шествие, а ще ги пазят 200 полицая, инак лошо...
Щом някой мъж е горд да го лапа и да му пръскат задника, а някоя жена си слага изкуствен *** и чука друга, мислейки се за мъж-радвам се за тях! Обаче това да се налага като нормално-еми няма да стане!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”