Teo написа:Sande, такива терминатори като тая е пълно под аязмото викаш
И на стадиона под Аязмото се срещат.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Sande, такива терминатори като тая е пълно под аязмото викаш
CTAHKO написа:damyanov1963 написа:Това на снимката Пенка ли еЕеейййййййййййй!
Какво не ти харесваГърда, колкото една човешка длан, но по-голяма, тя не ми е нужна
sandi74 написа:CTAHKO написа:damyanov1963 написа:Това на снимката Пенка ли еЕеейййййййййййй!
Какво не ти харесваГърда, колкото една човешка длан, но по-голяма, тя не ми е нужна
Дай още някой кадро на Богинята.Трябва да се насладим до край на тази прелест.![]()

Lubaka1892 написа:sandi74 написа:CTAHKO написа:damyanov1963 написа:Това на снимката Пенка ли еЕеейййййййййййй!
Дай още някой кадро на Богинята.Трябва да се насладим до край на тази прелест.![]()
Пенка си е надарена бе
sandi74 написа:Чапаев написа:sandi74 написа:Чапаев написа:Каква е тази блатна вещица!
Другарю,нека подкрепим красивото и българското(Пенка).Дерзайте.
Прав сте! Трябва да се грижим добре за коренното население на България и да не позволяваме да се случи това, което се случи на коренното население на САЩ - индианците!
От раз се разбрахме другарю,все пак сме от една порода.Красотата ще спаси света.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
sandi74 написа:Lubaka1892 написа:
Пенка си е надарена бе
Перфектна.Прекрасна.Ах,богиньо моя.Сериозно ти благодаря.Това кадро ще си го окача в рамка.

Teo написа:Все си мисля, че тоя темерут съм го виждал в сектор Б отдалече...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта