Руснаците са доволни от живота

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Руснаците са доволни от живота

Мнениеот FLANKER » 27 ное 2013 19:52

Безкомпромисен написа:Това е съветско-болшевишко комунистическа пропаганда пълна с лъжи и манипулации , а както знаем коумистът никога не казва истина!Владимир Путин е комунистически престъпник, в Русия състемата не се е променила, а е комунистическа и до ден днешен! СССР(Русия) е най-големият врах на България, от там са идвали и идват само злини, нищо добро не сме видели от белокаменна Москва!
Бог да пази България от комунисти!

А ти откъде знаеш какви камъни има в Москва? :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 ное 2013 19:58

Хубаво де, нали рекламата е забранена в подписа? Тоя шимейл защо си рекламира блога?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 ное 2013 19:58

Безкомпромисен написа:Това е съветско-болшевишко комунистическа пропаганда пълна с лъжи и манипулации , а както знаем коумистът никога не казва истина!Владимир Путин е комунистически престъпник, в Русия състемата не се е променила, а е комунистическа и до ден днешен! СССР(Русия) е най-големият врах на България, от там са идвали и идват само злини, нищо добро не сме видели от белокаменна Москва!
Бог да пази България от комунисти!

Путин е върл капиталист! В Русия се развиват всякакви капиталистически дружества.В момента там има типичен див капитализъм с крупни капиталисти с феодален манталитет които експлоатират плебеите. От къде го измъдри това,че в Русия системата не се е променила?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 ное 2013 20:02

wannabe написа:Бля бля бля :) Пияници които ще изчезнат след 40 години :lol:

Ти с дрегера ли ги провери?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 27 ное 2013 20:59

fcb_bg написа:
wannabe написа: Абе не знам аутисти ли сте, ситски лордове ли сте ама да... едно е да се сравнявш с Европа, както ние го правим, друго е да се сравняваш с Азия :lol:

С коя Европа се сравняваш и как ти излизат уравненията? Ти не си европеец за западняка, кога ще ви разберат главите този прост факт?

С тази Европа в която искам да е България. Ако и да съм не-европеец за "западняка", то е заради такива като теб! Ние сме ЗАПАДА 8-)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 27 ное 2013 21:08

FLANKER написа:

Не съм аз. Световната здравна асоция ги определя като една от най-пиещите страни. http://www.economist.com/blogs/dailycha ... onsumption
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 27 ное 2013 21:10

Бати инвазията на социалисти/комунисти има в тоя форум през последните 2-3 месеца. Намерили къде да си пропагандират "идеалите". Преди ме дразнеха, сега искрено ме забавляват. :mrgreen:
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 ное 2013 21:20

wannabe написа:
FLANKER написа:

Не съм аз. Световната здравна асоция ги определя като една от най-пиещите страни. http://www.economist.com/blogs/dailycha ... onsumption

Знаем СЗА що за стока са. Те утре ще ти напишат,че е най-полезно да си поемаш въздух един път в минута.
П.П.Това за дрегера не го приемай като заяждане. ;) Лека вечер!
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 ное 2013 21:24

FLANKER написа:
wannabe написа:
FLANKER написа:

Знаем СЗА що за стока са. Те утре ще ти напишат,че е най-полезно да си поемаш въздух един път в минута.
П.П.Това за дрегера не го приемай като заяждане. ;) Лека вечер!

Елементарна проверка в гугъла му съсипва тъпата детска теза. Само ми е интересно кои са 'ние" в "Ние сме "ЗАПАДА".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 ное 2013 22:32

viali69 написа:Стандартът на руснаците расте. Доходите се увеличават. Нацията им не се циганизира и ислямизира.

Може и да изглежда, че се заяждам на дребно с теб, но това не е така.
Напоследък съм изумен какви глупости пишеш.
Като налази този, форум, мненията ти бяха стойностни и лишени от пристрастия.
То разбирам да си русофил, ама чак в такава степен да идиализираш Русия, не е нормално.

Подчертаното от мен е откровена глупост.
Имаш ли въобще някаква представа, колко са мюсюлманите в Русия ?
Ще ти дам само един пример, с "Татарстан" ( кавичките са уместни, щото това дефакто е Волжка България ) ... Само там мюсюлманите са към 30 млн.
Въобще няма да споменавам Чечения и граничните райони с мюсюлмански Държави като Казахкстан, Киргизия, Тюркменистан, Азербайджан... И т.н.
viali69 написа:А, ние българите как сме ?

Бях посочил в друга тема, че май българите не сме много зле, след като процентите на търговия с нови автомобили са скочили в пъти.
Както и това, че над 300 хил. българи са почивали в чужбина тази година.
Скочили са също и покупко-продажбите на високо-технологични уреди, които по-правило са си доста скъпички, дори за икономически напреднали страни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”