badboy95 написа:Чапаев написа:И за ужас на прохождащите "демократи" ,герберасти и кУневръзи, зимата ще се окаже мека, по техен образ и подобие!
Мекият *** се показва, ама нИ му сА получава нещо
Комсомолец, малък си още!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
badboy95 написа:Чапаев написа:И за ужас на прохождащите "демократи" ,герберасти и кУневръзи, зимата ще се окаже мека, по техен образ и подобие!
Чапаев написа:badboy95 написа:Чапаев написа:И за ужас на прохождащите "демократи" ,герберасти и кУневръзи, зимата ще се окаже мека, по техен образ и подобие!
terata написа:bilyaletdinov написа:terata написа:+1 Междудругото понеже в спортен форум, а всички знаете какво се случи с онлайн букмейкърите, може да проверите кой е единствения онлайн букмейкър, който получи лиценз за България, въпреки липсата на каквито и да било изисквания за получаване на такъв и кой стои зад него.
Я пак си помисли дали има забранени бетинг сайтове в България![]()
По закон, трябва да бъдат лицензирани. Неслучайно се филтрират, а лиценз има само един. Виж кой е единствения лицензиран и не се филтрира от интернет доставчиците.
badboy95 написа:Чапаев написа:badboy95 написа:Чапаев написа:И за ужас на прохождащите "демократи" ,герберасти и кУневръзи, зимата ще се окаже мека, по техен образ и подобие!
Малък, немалък, знам много повече от теб за това какво се случва в държавата, така че спри с идиотската пропаганда "старче"
Чапаев написа:badboy95 написа:Чапаев написа:badboy95 написа:Чапаев написа:И за ужас на прохождащите "демократи" ,герберасти и кУневръзи, зимата ще се окаже мека, по техен образ и подобие!
Малък, немалък, знам много повече от теб за това какво се случва в държавата, така че спри с идиотската пропаганда "старче"
Знаеш, нищо не знаеш! Много ги обичам такива като теб, дето си мислят, че всичко знаят и всичко им е ясно!
kiko75 написа:terata написа:bilyaletdinov написа:terata написа:+1 Междудругото понеже в спортен форум, а всички знаете какво се случи с онлайн букмейкърите, може да проверите кой е единствения онлайн букмейкър, който получи лиценз за България, въпреки липсата на каквито и да било изисквания за получаване на такъв и кой стои зад него.
Я пак си помисли дали има забранени бетинг сайтове в България![]()
По закон, трябва да бъдат лицензирани. Неслучайно се филтрират, а лиценз има само един. Виж кой е единствения лицензиран и не се филтрира от интернет доставчиците.
edistwen za6o samo toi e podal dokometi и ми итересно вие кво искате да има саитове никои да не плаща ми тогава по коя логика еврофутбол и ефбет трябва да плащат
badboy95 написа:Чапаев написа:badboy95 написа:Малък, немалък, знам много повече от теб за това какво се случва в държавата, така че спри с идиотската пропаганда "старче"
Знаеш, нищо не знаеш! Много ги обичам такива като теб, дето си мислят, че всичко знаят и всичко им е ясно!
Аз нещата, които ги знам, съм ги научил от хора от плът и кръв, а не от Шок, мок и там другите жълтеникави писания. Аз пък такива като теб ги мразя, ама няма как, и вие сте що-годе полу-човеци и имате някакви права
Чапаев написа:badboy95 написа:Чапаев написа:badboy95 написа:Малък, немалък, знам много повече от теб за това какво се случва в държавата, така че спри с идиотската пропаганда "старче"
Аз нещата, които ги знам, съм ги научил от хора от плът и кръв, а не от Шок, мок и там другите жълтеникави писания. Аз пък такива като теб ги мразя, ама няма как, и вие сте що-годе полу-човеци и имате някакви права
Аз също съм от плът и кръв, колкото и божествено да изглеждам! Добре ще е да попрочетеш някоя и друга книжка, а не да се храниш само от слухове на знайни и незнайни люде!
badboy95 написа:Чапаев написа:Аз също съм от плът и кръв, колкото и божествено да изглеждам! Добре ще е да попрочетеш някоя и друга книжка, а не да се храниш само от слухове на знайни и незнайни люде!
Ама си и скроменА тия "знайни и незнайни люде" са семейство и приятели, ако ти кажа с какви хора съм се запознавал, ще си глътнеш езика, барабар и с двата умрели зъба, които са ти останали
batmanlevski написа:хаха по-смешен коментар не съм чувал ,авторчето да не е от наркобудните студенти ,че е надраскал такива безумици
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта