Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Мнениеот iliyan » 17 ное 2013 11:25

dromihait написа:Когато Виали или КНДР пуснат поредната си тъпа и провокативна тема, едни и същи чукундури задължително пишат в нея - разбира се, подкрепяйки нейния автор. :lol:

В случая чукундура си ти !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 ное 2013 11:28

Авторът има интересни и точни разсъждения , но като цяло аз не съм съгласен с крайния извод, който е направил. Мисля, че конфликтът между поколенията винаги го е имал и винаги ще го има. Всяко поколение, се има за носител на новото, модерното и най-вече правилното. То е право по всички житейски въпроси. В същото време, когато стане дума за поколението преди него - то е консервативно, морално остаряло и т.н. А когато го питате, за поколението след него - ужас - то е деградирало, глупаво , малоумно.
FCB не съм съгласен, че младите не спортуват. Аз лично редовно ходя на фитнес има доста деца в тинейджърска възраст. Да не говорим, че един от най-добрите ми приятели, се занимава с бойни изкуства и при него е пълно с дечица първи-втори клас. Относно затлъстяването - ами това не е проблем само при децата, ами и при възрастните. И според мен, една от основните причини в затлъстяването и появата на всякакви болести, е в изключително некачествената храна, която се произвежда . Всичко е пълно с всякакви химии, оцветители, Е-та и т.н. Не всеки има баба и дядо на село да му гледат животни и да му пращат прясна и истинска храна. Относно пушенето и пиенето - ами аз не знам за поколение (поне в последния половин век), което по ученически ексурзии, да не е пиело до припадак, или когато дойде междучасие да се крие по тоалетните или в задните дворове да пуши цигари.
Смятам, че сегашния свят стана изключително технологичен и младото поколение няма как да седи настрани от тази тенденция. Сега напълно нормално е да видиш дете 4 клас със смартфон, вкъщи задължително компютър с интернет. Ползвал компютъра за забавление - ами вие какво искате дете на 7 години да чертае на Аутокад ли. Лека полека, като поотрасне, ще се научи , трябва да се научи, защото като погледнем вече не остана работа , в която компютърните умения да не са задължителни. Също така, правя едно малко уточнение , всяко нещо трябва да е с мярка . Не виждам нищо лошо дете да играе на компютър, но в някакви нормални граници, а не както правят някои маниаци по няколко дни да не стават от стола . Категорично съм против подобни крайности. И така сме заговорили за поколенията, като гледам с какви бързи темпове се развиват технологията ми е трудно да си представя света след 20 години. За бога, преди 10 години един компютър струваше колкото среден клас кола, преди 20 години електорнната пишеща машина беше супер лукс. Сигурно както ние се подсмихваме под мустак, когато погледнем дядовия грамофон, така и нашите внуци ще ни се смеят, че сме ползвали facebook, skype и сме имали Iphone 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 ное 2013 11:30

viali69 написа:Повод да пусна

Ей, пич, я да не ми се държиш такъв наставнически тон. Комплексар! Приеми, че вече си "вехт" - толкова спрял и злостен човек си...

Кой ти даде право да обобщаваш, бе спрелия? На базата на какви ги плещиш тея глупости. На това, че за теб "компютър" означава само "Правец 86"?

Приятелю, излез от филма, честно! Имал съм възможност на много пъти в работата си да разбера, че в новото поколение има много, ама наистина много надежда. ОК?

Да, гледам ли само чалга-малоумниците и аз щях да мисля като теб, ето защо ти казвам, че си спрял! Ти показваш, че не си нищо друго от озлобен, комплексиран и спрял номенклатурчик, осъзнал посредствеността на съществуването си и приравняващ своята посредственост към другите. Е, бъркаш, човек.

И не ми се прави на толкова голям, щото ако това 69 ти е набора не си толкова по-голям, ок. Айде със здраве и се огледай около теб.
Да, сред новото поколение има много леш, но гледайки теб и други и в твоето поколение е имало също толкова, ок?

И още нещо. Явно си от пострадалите от т.нар. "преход" - онези, чиято младост е съвпадала с началото на събитията. Нищо чудно и да са ти гласили топло местенце в Партията, но си нямал пари за Парламента, нито познати. Нещата са се развили зле за теб, щото не си успял да счупиш калъпа и си си останал спрял.
Хубаво ли е да обобщават за теб, а?

С този наставнически тон си личи от каква "мая" си. Не ми е жал за теб!
Последна промяна от metodito на 17 ное 2013 11:38, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 17 ное 2013 11:33

всички са маскари факт!!!
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 17 ное 2013 11:34

определено има истина в това което е написал автора ,но има неща с които не мога да се съглася,а също така не може всички да се слагат под общ знаменател ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 17 ное 2013 11:34

Какво са ви виновни децата ? Такива са каквито ги възпитаме . На родителите им е трудно или не искат да за занимават . На учителите им е писнало от простотии , а и никой не ги слуша . А средата и информациата , която ги залива е пълна със лошо примери . Да нормално е да започнат да попиват простотията и чалгарство . На добро възпитание се учиш , лошото се предава като вирус.

Въпроса е , кой допусна това да се случи и кой има изгода ? Като начало е ясно на всички , че най-лесно се манипулира просто и обезверено население .
САЩ ли имат изгода ? Ами на САЩ не им пука , ние нямаме петрол , нямаме и икономика .
Русия ли ? Ами въпреки , че покрай газта взимат не малко пари , не мисля .
Ами Труция ли ? Ами да имат не малко интереси , но май не са те .
Остана досегащните управляващи , които са същите ДС агенти от комунизма . Същите , които защитаваха платените цигани във София и Пловдив.

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 17 ное 2013 11:42

И кой ни превърна в това?КОЙ накара младите и интелигентни хора да избягат???КОЙ храни малцинствата заради купените им гласове?????? а viali69??????
Аз ще ти кажа. Това са същите тези които защитаваш тези който ни заблуждават 24 г че са нещо по различно от комунистите преди 89г.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 17 ное 2013 11:43

Охо! Почна се!
Последна промяна от dromihait на 17 ное 2013 11:47, променено общо 2 пъти.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 17 ное 2013 11:44

Виали, разкажи за твоите деца? Колко килограма са, какви ценности и хобита имат? Или си просто застаряващ ерген, озлобен от живота.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 17 ное 2013 11:45

iliyan написа:
dromihait написа:Когато Виали или КНДР пуснат поредната си тъпа и провокативна тема, едни и същи чукундури задължително пишат в нея - разбира се, подкрепяйки нейния автор. :lol:

В случая чукундура си ти !

Разпозна се, пич! Познай кои са другите! :lol:

Върни се в “Свободна зона”