Равносметката от тази седмица: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Равносметката от тази седмица: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Мнениеот viali69 » 16 ное 2013 21:00

dzhambov написа:Шмекера69 :mrgreen: пак се е развихрил

Да ! В еуфория съм ! :)
Днес се видя, че в България има здрави сили, които стоят зад правителството. Лъсна и лъжата, че ГЕРБ имат огромна народна подкрепа.
Убеден съм, че и тук има много умни млади хора, които просто не смеят да си изразят мнението, защото ще бъдат незабавно обявени за "комунисти" и "турци", само защото казват истини.
24 години в тази държава се вършат безобразия.
24 години международната общност мълчи съучастнически.
Западните уж демокрации гледаха разграбването и унищожението на една държава и един народ, и доволно потриваха ръце.
Колкото по-слаба и бедна България, толкова повече колониално зависима. Затова те бяха мълчаливо доволни.
Днес изведнъж някои хора като автора на тази тема прогледнаха.
А, защо спахте досега, приятели ?
Може би нищо не сте прогледнали ... Може би просто не ви изнася, че любимият вожд вече не е на власт и затова ревете.
И най-вероятно, ако утре той се върне на власт ще онемеете отново и вече няма да протестирате и няма да забелязвате безобразията, срещу които днес ревете.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 16 ное 2013 21:02

viali69 написа:
GA_ veliki написа:Такива мнения дават надежда ,че все още има надежда за България

Глупендър, така и не отговори на въпроса ми: ЗАЩО НЕ РЕВАХТЕ 4 ГОДИНИ ПРИ БОКО ????
Тогава по-добра ли беше държавата ни ?!
Спортът ни на по-високо ниво ли беше ?
ЦСКА и Левски в Шампионска лига ли играеха ?
После 150 дни се разиграват безобразия по софийските улици и университети, но тогава за вас това беше "пробуждане" и "надежда".
Днес комунистите извадиха три пъти повече хора от любимата ви Тиква и вече дойде краят на света, нали ?!
Ами, не е дошъл, господин дървен философ !
България е такава, каквато е. На когото не му харесва да емигрира !

Защо просто не млъкнеш,бе ,цървул жалък ?? Никой не те ебава,ти си цвилиш.... малоумник !!!

kenneth
Контакти:

Мнениеот kenneth » 16 ное 2013 21:03

viali69 написа:
БАТ ГОЙКО написа:докато ни управляват турци и комунисти, няма да има никаква държава :idea:

Като управлява Бойко Борисов 4 години какво стана ? Да не е изгонил турците в Турция, а циганите да ги е изселил в Индия ? :lol:
Напротив ! Докато не осъзнаете, че Бойко Борисов и ГЕРБ са най-верните слуги на Световните господари и на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, няма да се оправят нещата в България.
Именно Световните господари диктуват България да става мултиетнически и мултирелигиозна държава. Всъщност те това го правят вече в почти целия свят.
Който е ходил във Франция, Англия, Холандия, Белгия ... знае за какво става въпрос.
Там пак ли управляват комунисти ?
Или викаш пак да се циганизираме и ислямизираме, ама да ни управлява банкянския Бай Ганьо. Е, щом това ще е утеха за вас - дерзайте ! Върнете го на власт, та да ви гледам пак сеира. :lol:

Според теб каква е целта да станем мултиетнически и мултирелигиозна държава?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 16 ное 2013 21:03

Другари, разпознавайте се, моля. :mrgreen:

[offtopic]Изображение[/offtopic]
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 16 ное 2013 21:06

Laetitia написа:Другари, разпознавайте се, моля. :mrgreen:

Или пък:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 16 ное 2013 21:06

viali69 написа:
dzhambov написа:Шмекера69 :mrgreen: пак се е развихрил

Да ! В еуфория съм ! :)
Днес се видя, че в България има здрави сили, които стоят зад правителството. Лъсна и лъжата, че ГЕРБ имат огромна народна подкрепа.
Убеден съм, че и тук има много умни млади хора, които просто не смеят да си изразят мнението, защото ще бъдат незабавно обявени за "комунисти" и "турци", само защото казват истини.
24 години в тази държава се вършат безобразия.
24 години международната общност мълчи съучастнически.
Западните уж демокрации гледаха разграбването и унищожението на една държава и един народ, и доволно потриваха ръце.
Колкото по-слаба и бедна България, толкова повече колониално зависима. Затова те бяха мълчаливо доволни.
Днес изведнъж някои хора като автора на тази тема прогледнаха.
А, защо спахте досега, приятели ?
Може би нищо не сте прогледнали ... Може би просто не ви изнася, че любимият вожд вече не е на власт и затова ревете.
И най-вероятно, ако утре той се върне на власт ще онемеете отново и вече няма да протестирате и няма да забелязвате безобразията, срещу които днес ревете.

Защо не излезнат на избори твоите хора?Защо ги е страх?Да излезнат да спечелят да СПЕЧЕЛЯТ,а не да се натискат с резаците като лезбийки.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 16 ное 2013 21:09

CTAHKO написа:
Балкански Орел написа:Абе вие знаете ли че 45% някъде от първокласниците не са българчета, има ли смисъл да се надява човек на нещо.Единствената промяна ще е че ДПС вече и без БКП ще може да си управлява след 10-15 годинки.

Знаеш ли преди колко време съм го писал това, ама тогава бях ксенофоб и расист, в държава пълна само с алтруисти и донорчета 8-) Ей това е резултата 8-)Южна България от Пловдив надолу я пиши бегала. Вече дори и там взе да се усеща присъствието им и циганите ще дадат своя принос за това 8-) Сега в най-добрия случай имаме около 5-6 години да се изнесем, за да може нашите деца да израснат в нормална среда(нямам предвид България) 8-)

+10000 и аз мисля,че който може /не на всяка цена !!!!/ трябва да търси реализация навън. Тук мисля,че е премината границата,след която има връщане назад.... :cry: при наличието на олигофрени като виали,няма място за нормални хора...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 ное 2013 21:11

Виали, много пресолваш нещата и личат пристрастията ти. Така трудно ще спечелиш някого. Истини говориш, но с тон, който не е за този спортен форум. Имай го впредвид. И днес хората бяха 12-14000. Не 70 000. В Пловдив бяха 8-10 000. Аз бях на мач и сега оглеждам снимките и кадрите, но това са реалните цифри за мен. Двата митинга бяха безумно мерене на пишки, вредно за страната. Но че Орешарски в момента е без алтернатива, е факт.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 ное 2013 21:17

Е хайде, няма ли един да ми каже защо става така при хубавата демокрация, след като вече всеки има права и може да промени нещо?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 16 ное 2013 21:18

Плондера с тромбата е виали. Тоя от ляво на него е батманлевски. Тоя дето се хили като мишок от дясно на плондера с тромбата е Грасиани, още в еуфория, че са му бъркали в дупето. Тоя най от ляво, побелелия чичко е аналния шизофреник с няколко ника в тоя форум, естествено, защото е шизофреник - джугашвили, кндр, sandi74 и прочее. Той халюцинира, че е диктатор в комунистическа държава, докато останалите мангали са негови министри. Те пък дружно се възползват от тоя факт и го изнасилват при всеки повод.

Всичките са от село Дръндар, където се борят за длъжността главен селски ибрикчия, за това са толков активни в тоя форум, искат да се докажат като преданни слуги на вишестоящите и да получат поста. Мечтата в живота им е един ден да се издигнат до личен ибрикчия на Ахмед Доган.

Изображение

Върни се в “Свободна зона”