КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Манталитета, братя.Промениме ли мантилета си ще променим и България.Германофили,германофоби,русофили,русофоби.американо фили и американособи,крайно времее да станете българофоби.За 45г България стана страна на контрата,макар и Народна Република.Тази наша държава стана подвластна по една или друга причина на други нации.Заради покана на един обеднял аристократ от,,родата на вещицата от Уиндзор'' или за заради един ,,който дори не е присъствал на залпа на един кораб'' ние все страдаме.Понагледахме се на всякакви протежета и блюдолизци.Всичко започва и свършва с Партията майка,но няма как да свършим с нея.Октопода създаден от кривоносковците няма ка да бъде избегнат от загубилата войната Родина.Те пак са тук.Путиновци,Медвеевци,Гъзпромовци,Бушовци и Афро вселенци ,но този път не по политически дела,а с портфейли които ние сами напълнихме.
Напълно съгласен. Точно манталитетът на нацията трябва да се промени. Но няма да стане изведнъж. Трябват много реформи във всяка една сфера на живота ни. И аз съм част от Окупацията и имам смелост да го призная. Благодаря. Напред и нагоре, българи.