"Игра на тронове"-Любими и антипатични герои.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Re: "Игра на тронове"-Любими и антипатични герои.

Мнениеот Niksh0 » 13 окт 2013 19:49

hajitsu написа:
Niksh0 написа:ПП Има ли някаква информация д/г кога Мартин ще пусне "Ветровете на зимата"?

Догодина по някое време... Значи да я чакаме преведена не по-рано от лятото на 2015-та. :roll:

Танца го преведоха за 3 месеца някъде, така че няма да се чака много. За по-нетърпеливите може направо на английски да се купи.
Много се вдигнаха очакванията към Мартин, а и доста хора се съмняват, че ще доживее да напише последната книга. :mrgreen:
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 13 окт 2013 21:06

Niksh0 написа:
hajitsu написа:
Niksh0 написа:ПП Има ли някаква информация д/г кога Мартин ще пусне "Ветровете на зимата"?

Догодина по някое време... Значи да я чакаме преведена не по-рано от лятото на 2015-та. :roll:

Танца го преведоха за 3 месеца някъде, така че няма да се чака много. За по-нетърпеливите може направо на английски да се купи.
Много се вдигнаха очакванията към Мартин, а и доста хора се съмняват, че ще доживее да напише последната книга. :mrgreen:

Нормално е да се съмняват, като издава по 1 книга на 5 години. Това за фентъзи си е много време. Примери колкото искаш - "Малазанска книга на мъртвите" - 10 книги по над 1000 страници, излезли в рамките на 10 години. Брандън Сандърсън - издава по 2 книги на година, същински зъл гений. Реймънд Фийст (колкото и да не го харесвам) - от 80-те досега е издал към 35 книги и много други. Така че Мартин да си сяда на дебелия задник, че наистина може да се гътне преди да е завършил поредицата.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2013 23:33

Малазан е най-великата поредица ever, по нея трябва да направят сериал. Ама е прекалено мащабна и или ще трябва да я орежат или да станат 15 сезона.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 14 окт 2013 11:14

Денерис и Джак Сняг. Естествено, няма как да не си съпричастен, към съдбата на малката Аря и брат и Бран, но Огън(Денерис) и Лед(Сняг) ми остават фаворити ;)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 20 окт 2013 22:55

rhaegar написа:Малазан е най-великата поредица ever, по нея трябва да направят сериал. Ама е прекалено мащабна и или ще трябва да я орежат или да станат 15 сезона.

[offtopic]Няма как да се екранизира това чудо ... има книги, които просто не могат да се пресъздадат на екран и тази поредица е може би най-яркият пример![/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 окт 2013 22:57

Karsa Orlong написа:
rhaegar написа:Малазан е най-великата поредица ever, по нея трябва да направят сериал. Ама е прекалено мащабна и или ще трябва да я орежат или да станат 15 сезона.

[offtopic]Няма как да се екранизира това чудо ... има книги, които просто не могат да се пресъздадат на екран и тази поредица е може би най-яркият пример![/offtopic]

[offtopic]За съжаление е така. Но пък четенето си заслужава. Аз сега съм ги подкарал по хронология в самите книги, заедно с тези на Еселмонт и тези за Корбал Броуч и Бочълайн 8-)[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 20 окт 2013 23:20

Т'ва Малазан е като Еверест с тия 1200 страници на книга...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”