Измамата с декодерите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

urkoto

Re: Измамата с декодерите

Мнениеот urkoto » 02 окт 2013 09:10

Костов е виновен, не му стигна, че открадна пенсиите на червените бабки, ами сега и турските сериали им отмъкна мръсника :evil: :evil: :evil:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 окт 2013 09:21

Пускайте си БСК за 7.80 на месец и не се занимавайте с тия глупости!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 02 окт 2013 09:23

Stanimir-74 написа:Искам да попитам автора. Значи в нас бяхме на Близу, може би едни от най-големите измамници на пазара. Изтече ни договорът и се откачихме с 200. Те естествено си взеха цифровия приемник. Странното обаче е, че продължихме да имаме телевизия, вероятно аналогова. Може би не бяха спрели този сигнал. Така сме от доста време. Та въпросът ми е, защо все още гледаме телевизия, която върви по кабела и естествено не плащаме сметки за нея, защото нямаме договор с никой в момента. По принцип знам разликата между цифрова и аналогова телевизия и знам, че през антенния вход е аналогов сигналът. Знам и че ефирната се лови с външна антена, но не разбирам в момента с цифрова ли съм и има ли начин да ме усетят, че гледам без да имам договор с никой.
Моето сърце е червено, така че ще се радвам да ми отговориш сега, защото след 2 кръга ще мразиш всичко червено около себе си :)

Реално мисля че не си на нито аналогова, нито на цифрова. Познавам хора, които са с кабел, който и те незнаят от къде идва ... някъде по входовете на блоковете се движи и си гледат телевизия спокойно с него. Не им го спират, не плащат и сметки и не е аналогова, нито цифрова. Сравнявал съм каналите и повече приличат на тея на Близу с този кабел. Знае ли човек ... ама ако се обадиш на някой почти сигурно ще ти го резнат :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 окт 2013 09:26

rebel написа:
iliyan написа:sin4ec , ако беше от бранша няма да пишеш LSD , а LCD ! Защото LSD е наркотик !
Ясно ми е колко си от бранша ! Помниш от колко месеца дуднат по ТВ за тази цифровизация а ?!
Всичко си е нормално , а на кой не му харесва да не гледа ! Не е задължително !

И кое му е нормалното??? Да те правят на луд ли? И кой си ти за да казваш кой може им кой не да гледа телевизия?

Всеки решава сам за себе си ! 6 месеца предупреждават и който е искал да гледа тв си е осигурил нужното , а кой не е сам си е виновен !
Всяко нещо си има начало и край ! В този случай е края на ефирната аналогова тв !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 окт 2013 09:30

Stanimir-74 написа:Искам да попитам автора. Значи в нас бяхме на Близу, може би едни от най-големите измамници на пазара. Изтече ни договорът и се откачихме с 200. Те естествено си взеха цифровия приемник. Странното обаче е, че продължихме да имаме телевизия, вероятно аналогова. Може би не бяха спрели този сигнал. Така сме от доста време. Та въпросът ми е, защо все още гледаме телевизия, която върви по кабела и естествено не плащаме сметки за нея, защото нямаме договор с никой в момента. По принцип знам разликата между цифрова и аналогова телевизия и знам, че през антенния вход е аналогов сигналът. Знам и че ефирната се лови с външна антена, но не разбирам в момента с цифрова ли съм и има ли начин да ме усетят, че гледам без да имам договор с никой.
Моето сърце е червено, така че ще се радвам да ми отговориш сега, защото след 2 кръга ще мразиш всичко червено около себе си :)

Няма за какво да се притесняваш ;) Аз така имах кабел 2г от Близуу който си гледах в кухнята без да плащам ! Сетиха се на втората година да дойдат да ме агитират , но аз ги отразях у те си отрязаха кабела и теб ще сполети това , но си гледаш аналогова която няма нищо общо с ефирната ;)
Гледай докато може и така ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Тралала

Мнениеот Тралала » 02 окт 2013 09:34

blac_black_cat написа:От какъв бранш си бре ЛАИК ???? Сигурно работиш в некой магазин и вече много ги разбираш нещата. ?!?!?!?!??!?!
Тая цифровизация трябваше да стане преди 10 години.
В западна Европа вече са забравили, че са имали аналогова ТВ. Да не говорим и за радио ефира.
А защо се налага, хората който са в бранша го знаят , а не като теб ("В БРАНША по ???????" по продаване)
А за телевизорите с MPEG2 вътрешно кодиране се продаваха мисля само Плазми: на Панасоник и др.
Като не разбира човек за какво да си даде парите : ДА ЧЕТЕ БРЕ, не да се прави на всезнайко.
+ това 2 < 4, така че ......

Иначе хората яко ги лъжат, ама това е България все пак.

Хайде бе :) Май лаика си ти! Ела да видиш моята плазма дали е с mpeg2 :)

Тралала

Мнениеот Тралала » 02 окт 2013 09:49

Модератор ЛокоПД написа:Кой е основния собственик на мултиплексите в България ? Кой притежава верига магазини за битова електроника ? Декодери,ваучери...очертава се добра държавна поръчка.Кой е на власт и чии интереси обслужва тази власт ? Отговорете си на тези въпроси. :idea: За всичко останало се грижи КТБ.

бла бла бла

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 02 окт 2013 10:53

Цялата тема ми звучи горе-долу така:
"Аз имам грамофон и мога да работя само с него, как не ги е срам да издават албумите си на дискове, не мога да работя със CD-плеъри, мога само на грамофон. Искам си плочите, това с компакт-дисковете си е чиста далавера да се нагушат с пари и старите баби да не могат да си купят новия албум на Веско Маринов."
Българинът (фамозните 80% от началото на темата) за половин година явно не се научи как да си настрои декодера, обаче с далаверите на мусковете е много запознат. Разбира и от футбол, политика, как да даде 20 лв. на КАТ-аджията, само пустия декодер не можа да се научи да използва. Бахти NASA-пулта дето го карат да използва...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 02 окт 2013 11:11

Бре, пак типичното българско мрън-мрън...Настройката на един декодер не е по-сложна от настройката на един съвременен телевизор и много по-проста от тази на един сателитен приемник, какъвто циганята масово ползват от десетина години насам. Щом един мангал с четвърти клас може да се справи, какво пречи на хленчещия българин, макар и на възраст да научи нещо ново. Ми дайте тогава да спрем мобилните телефони, интернета и т.н. та да не се налага на никого на стари години да си пъне мозъка... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 окт 2013 11:23

В момента съм точно като тебе! Вече два месеца откак смених Близу с Мегалан, а по стария кабел тече аналогова тв. Малкия я гледа в спалнята. Това ще продължи, докато имат някой монтаж наоколо и те откачат, мен също.
А за след 2 кръга-ще да видим!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”