Колата на Генка Шикерова изгоря при умишлен палеж

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Колата на Генка Шикерова изгоря при умишлен палеж

Мнениеот boabbb » 17 сеп 2013 16:00

Безкомпромисен написа:На комунистически провокации не отговарям!
Познавам населението, като съм правил хиляди аннкети в предаването!

Твоето предаване най-малко 80 % от българите не са го гледали. Познаваш нещо, което отговаря на описанието: "Стар летателен апарат с 17 букви" :mrgreen:

P.S. Отговорът е: "На баба ти хвърчилото" :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 17 сеп 2013 16:03

DANS написа:Да уточня, пуснах темата защото считам, че такова подло деяние (същото е и побоя над Люба Кулезич) цели единствено и само едно - останалите смели и обективни Журналисти, да бъдат сплашени и сами да си наложат автоцензура!

Останах сащисан и неприятно изненадан от писанията на "журналиста" Георги Жеков-"безкомпромисен", дребния човечец не прояви и капка солидарност със своята пострадала колежка а веднага и се нахвърли с епитети и определени клишета! :evil: :evil: :evil:

Затова си позволих да призова, "безкомпромисен" както и неговите другополюсни антиподи да бъда отстранени от форума, аз както и поне половината хора в този форум сме антикомунисти, но всички ние отстояваме своите тези с аргументи и обективизъм, поведението и писанията на лицето "безкомпромисен" преминават всякъкви граници на НОРМАЛНОСТТА! Последните му постове НЕ по темата са нагледен пример за това! :evil: :evil: :evil:

Антикомунист , пък гласуваш за комунистите от ГЕРБ? Поитересувай се първо кой койе, какъв е бил , с какво се е занимавал! Аз не съм журналист, защото за да си журналист в България в днешно време , трябва да си тясно свързан с комунистическите престъпници!И Люба Коллезич и Генка Шикерова са комунисти! Отговори защо другарката Бойка Борисова е члека на БКП и охранителка на сатрапа и масов убиец Тодор Замфиков Живков?Ето ти аргументи! Да искаш да наложиш цензура това е присъщо на комунистите!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

grossman
Контакти:

Мнениеот grossman » 17 сеп 2013 16:10

DANS написа:Да уточня, пуснах темата защото считам, че такова подло деяние (същото е и побоя над Люба Кулезич) цели единствено и само едно - останалите смели и обективни Журналисти, да бъдат сплашени и сами да си наложат автоцензура!

Останах сащисан и неприятно изненадан от писанията на "журналиста" Георги Жеков-"безкомпромисен", дребния човечец не прояви и капка солидарност със своята пострадала колежка а веднага и се нахвърли с епитети и определени клишета! :evil: :evil: :evil:

Затова си позволих да призова, "безкомпромисен" както и неговите другополюсни антиподи да бъда отстранени от форума, аз както и поне половината хора в този форум сме антикомунисти, но всички ние отстояваме своите тези с аргументи и обективизъм, поведението и писанията на лицето "безкомпромисен" преминават всякъкви граници на НОРМАЛНОСТТА! Последните му постове НЕ по темата са нагледен пример за това! :evil: :evil: :evil:

Ок, аз приемам забележката ти, че се отклоних малко от темата, но не се сдържах. Умственият багаж на г-н Жеков очевидно не му позволи да осъзнае, че се опитвам единствено да се бъзикам с него.

А извинявай, но самата ти тема ми се струва леко overreacting. Има си хора, които ще разследват случая, не им взимай хляба от устата :) А Генка Шикерова досега не съм я виждал да изразява някаква конкретна позиция, с която да е неудобна на някой, единствено неумелото и копиране на Ани Цолова, ми остава в главата. По твоята логика на Ани Цолова досега да и бяха взривили апартамента ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 17 сеп 2013 17:11

ако някой го попита кой е Георги Жеков той сигурно по инерция ще се издаде че това е някакъв комунистически престъпник :lol:
А иначе Местан може да е всякакъв но не ми прилича на кретен че да направи или поръча нещо за което на секундата ще бъде Главен заподозрян :idea:

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 17 сеп 2013 18:19

Да гори и тя и долната им боклукчарска телевизия също!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 сеп 2013 19:17

Моля, запознайте се с Георги Жеков-Лустрацията,опа Безкомпромисния :) :) :) Аре бе Жоре, кораба за Сатурн още е на покрива на психиатрията,чака те!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 17 сеп 2013 21:22

Изображение Поздрав за феновете на ГЕРБ и БСП .
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 сеп 2013 21:36

hellyeah написа:Изображение Поздрав за феновете на ГЕРБ и БСП .

Ама козата дава млекце,нали :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 17 сеп 2013 21:38

Безкомпромисен написа:Ами БТВ е една от многото комунистически медии за манипулация и дезинформация!

абе идиот не ти ли писна едно и също да повтаряш?

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 17 сеп 2013 21:40

FLANKER написа:
hellyeah написа:Изображение Поздрав за феновете на ГЕРБ и БСП .

Ама козата дава млекце,нали :)

Те затова съм фен на козата , ама малко кози останаа у тая държава ... :)
“Не купувам от Lafka”

Върни се в “Свободна зона”