Комунизмът си направи пластична операция и ни управлява

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Комунизмът си направи пластична операция и ни управлява

Мнениеот daduradam » 21 авг 2013 14:22

С тия удивителни приличаш на ненормалник, а с речта за бебетата ме трогна :) . Иначе къде някой е казвал, че бебетата трябва сами да изработват това, което ще консумират :? . Всичките ви доводи са смешни.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 21 авг 2013 14:22

dinko81 написа:Наивници!Какви комунисти,какви пет лева?Тези ако са комунисти , аз съм трамвай!Не съм нито комунист , нито от никаква партия,но мога да споделя,че бяха комунистите за да има какво да крадат днешните политици.
Виждаме Китай,Русия до къде стигат и всички искат да са с тези комунистически държави.....
Зле ли ви беше по онова време?наивници с късопаметна историческа памет,типично за българина!

В Китай на доста заводи има мрежи, които да спират самоубийците.В други имаше работнически бунтове.То така де, те хората от радост почват да подскачат наоколо и стават инциденти.А и китайците и руснаците са 100% капиталисти.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 21 авг 2013 14:23

dinko81 написа:
Daniel Levski написа:
Alexx написа:
Daniel Levski написа:
dinko81 написа:Наивници!Какви комунисти,какви пет лева?Тези ако са комунисти , аз съм трамвай!Не съм нито комунист , нито от никаква партия,но мога да споделя,че бяха комунистите за да има какво да крадат днешните политици.
Виждаме Китай,Русия до къде стигат и всички искат да са с тези комунистически държави.....
Зле ли ви беше по онова време?наивници с късопаметна историческа памет,типично за българина!

Отговора е ДА ЗБЕ НИ БЕШЕ. Защото не се даваше път на инициативните, защото имаше една телевизия, всички се обличаха еднакво, не можеше да видиш свят, всички бяха т.н. равни /но реално един работеше, а 10 получаваха заплата покрай него/ и т.н. паметта въобще не ни е къса.

Това което си описал се казва еднаквост,а не равенство.
Сега на каква инициатива се дава път? Имаш инициатива да правиш хубаво заведение и да развиеш бизнеса си, но идва мутрата и ти казва какво трябва да правиш и да не правиш.

Ти нещо бъркаш с 90-те години, вярно,че последните 2-3 месеца има наченки на връщане към тогава, но мисля,че няма да успеят.

Боже,боже!Целият измислен преход си е престъпен и ограбиха държавата и докараха хората до просешка тояга!Последните 2-3 години....хахахаха ще умра направо....па 2005 да не си живял по-добре?Добре , че беше бай Тошо,за да има какво да крадат и какво да приватизират сегашните ни политици!

Последните 2-3 месеца съм написал , а не години. Последните 4 години, до март 2013 се направиха много неща и се живееше много по-добре, стига да си предприемчив. Чети добре има разбика от месеци и години

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 авг 2013 14:29

dinko81 написа:
Daniel Levski написа:

Отговора е ДА ЗБЕ НИ БЕШЕ. Защото не се даваше път на инициативните, защото имаше една телевизия, всички се обличаха еднакво, не можеше да видиш свят, всички бяха т.н. равни /но реално един работеше, а 10 получаваха заплата покрай него/ и т.н. паметта въобще не ни е къса.

Сега ядеш 100 вида кашкавал-нито един истинкси.
Сега пиеш 100 вида сокове-нито един истински.
Сега си грамотен,образован , ако нямаш връзки и пари оставаш на улицата.
Сега ако си болен , в болницата никой няма да ти обърне внимание или ще станеш по-болен или ще умреш като куче.
Сега ако изнасилят дъщеряти 10 циганина (недай си Боже) циганите няма да ги осъдят,защото са електорат и държавата ги лансира!
Сега ако не ти харесва едната работа,стоиш и си натискаш парцалите , защото може и да не си намериш друга.
Още да казвам ли?

Явно психиката ти е робска-най-важното за теб е да се наядеш.И кой мислиш успя да открадне направено от НАРОДА
/не от бай ти тошо/ според теб? Кой знаеше какви предприятия имаме и на кого да ги продаде.Кой имаше контактите
с западни фирми.

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 21 авг 2013 14:39

daduradam написа:С тия удивителни приличаш на ненормалник, а с речта за бебетата ме трогна :) . Иначе къде някой е казвал, че бебетата трябва сами да изработват това, което ще консумират :? . Всичките ви доводи са смешни.

Мисли който може!!!! Ако не си разбрал думите ми, не се трогвай:))) Грамотният човек, не пише първо в единствено число, после в множествено и накрая, прави опит да приложи учтивата форма, но тя е "Ви", а не ви!!! Ако напрегнеш мисълта си, ще стигнеш до извода, че бебето е за семейството, както, инвалида и пенсионера за обществото!!! НО САМО АКО СЕ НАПРЕГНЕШ МНОГО........:)))))))))
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 21 авг 2013 14:43

Е то т'ва напрягане е вредно.
Инвалида не е виновен, че е инвалид ;) Пенсионера не е виновен, че е остарял, друг е въпросът дали е бил паразит като млад или не.Бебето е бебе до едно време, после става дете, после юноша(14-15 ) и от юношеска възраст той се превръща в разумен човек.
Некадърникът обаче сам си е виновен, че е некадърник !
П.С : Напрегнах ли се много или още мога ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 21 авг 2013 14:44

Daniel Levski написа:
Alexx написа:
Daniel Levski написа:

Това което си описал се казва еднаквост,а не равенство.
Сега на каква инициатива се дава път? Имаш инициатива да правиш хубаво заведение и да развиеш бизнеса си, но идва мутрата и ти казва какво трябва да правиш и да не правиш.

Ти нещо бъркаш с 90-те години, вярно,че последните 2-3 месеца има наченки на връщане към тогава, но мисля,че няма да успеят.

Примера ми не беше буквален а преносен.
Става въпрос,че сега има неколцина големи играчи на пазара които държат олигополи и монополи. Каквато и инициатива да захванеш тези хора са заели икон. ниша. Всичко сектори в България има монополи и олигополи. Единственото което можем е да бъдем добри високоплатени "роби" на хора, които може и да не се по-добри от нас, но са част от номенклатурата и статуквото.

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 21 авг 2013 14:50

daduradam написа:Е то т'ва напрягане е вредно.
Инвалида не е виновен, че е инвалид ;) Пенсионера не е виновен, че е остарял, друг е въпросът дали е бил паразит като млад или не.Бебето е бебе до едно време, после става дете, после юноша(14-15 ) и от юношеска възраст той се превръща в разумен човек.
Некадърникът обаче сам си е виновен, че е некадърник !
П.С : Напрегнах ли се много или още мога ?

Обяснил съм като за про*таци, като за теб! Който може и иска, разбира, който не може и не иска, си е негов проблем! Ненормалници в този форум няма.
Ако почна да ти говоря за експлоатация, принадена стойност, работно време и т.н., не би ме разбрал! Пиша кратко и ясно. Който разбира, добре, който не разбира, да не се излага и да не пише глупости!
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 21 авг 2013 14:56

Ся схванах.Не искаш да ме излагаш и поради тази причина не пишеш нищо конкретно.Благодаря, че ме караш да изглеждам добре.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 21 авг 2013 15:04

superspiro написа:

В Китай на доста заводи има мрежи, които да спират самоубийците.В други имаше работнически бунтове.То така де, те хората от радост почват да подскачат наоколо и стават инциденти.А и китайците и руснаците са 100% капиталисти.

kEтай в момента е най-капиталистическата страна в света.

Върни се в “Свободна зона”