red_star написа:CTAHKO написа:Аз искам да попитам...ако има едно "s" или "h" по-малко в името,не е същото налиВече става въпрос за друг рептил
Тяхният език е много сложен и ние по нисшите раси като човеците не можем да го говорим !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
red_star написа:CTAHKO написа:Аз искам да попитам...ако има едно "s" или "h" по-малко в името,не е същото налиВече става въпрос за друг рептил
Тяхният език е много сложен и ние по нисшите раси като човеците не можем да го говорим !

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
името ми звучи като «Sssshiaassshakkkasskkhhhshhh ...
Ние нямаме собствени имена
pehopeho написа:red_star написа:CTAHKO написа:Аз искам да попитам...ако има едно "s" или "h" по-малко в името,не е същото налиВече става въпрос за друг рептил
Ти може и да си по-нисша раса, но не слагай всички под този знаменател!
smoothc написа:името ми звучи като «Sssshiaassshakkkasskkhhhshhh ...Ние нямаме собствени имена
![]()
Кой ги съчинява тези идиотизми...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
smoothc написа:името ми звучи като «Sssshiaassshakkkasskkhhhshhh ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта