Справедливост и присъди за убийците на Петър Алексов - ПЕПИ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Справедливост и присъди за убийците на Петър Алексов - ПЕПИ!

Мнениеот Laetitia » 10 авг 2013 01:09

1982 написа:Щом съжаляваш и за Балджийски, може би имаш обяснение какво прави в полунощ по улиците ??!
Такива простотии могат да се случат винаги, комплексари - бол.

Агресията в последно време е придобила смайващи мащаби. Мъже, жени, деца - всички са обсебени.
Обикновено страхливците стават силни, когато не са сами, а с други. По подобие на хиените и циганите.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 авг 2013 01:13

Не, не, аз питам - какво прави професионален футболист по нощите по улиците ??? Че чак и го съжалявате ....

На другия ден - сутринта, има тренировка, след 2 дена мач .... това са българските "футболисти", прибират сочни заплатки и си гледат кефа. Е, дано сега онези с парафиновите к....е му пръснат нежното дупенце в затвора. Да се научат някои, че професионалният футболист има не само права, но и задължения.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 10 авг 2013 01:17

1982 написа:Не, не, аз питам - какво прави професионален футболист по нощите по улиците ??? Че чак и го съжалявате ....

На другия ден - сутринта, има тренировка, след 2 дена мач .... това са българските "футболисти", прибират сочни заплатки и си гледат кефа... Да се научат някои, че професионалният футболист има не само права, но и задължения.

Тук вече си напълно прав.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 авг 2013 01:18

Е, 12 без нещо е било, това по нощите ли е? Малко прекалявате спрямо футболистите, не са затворници все пак.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 10 авг 2013 01:20

1982 написа:Не, не, аз питам - какво прави професионален футболист по нощите по улиците ??? Че чак и го съжалявате ....

На другия ден - сутринта, има тренировка, след 2 дена мач .... това са българските "футболисти", прибират сочни заплатки и си гледат кефа. Е, дано сега онези с парафиновите к....е му пръснат нежното дупенце в затвора. Да се научат някои, че професионалният футболист има не само права, но и задължения.

В случая е футболист, в другия случай ще е заварчик, таксиджия, студент. Комплексарщината е явление, обхващащо всякакви социални прослойки.
Разни смешници, които си мислят, че с реплики от типа: "Ти на мен ли ще се отваряш, бе" и юмруци ще се направят на мъже и евентуално ще впечатлят някоя кифла, са опасни за обществото.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 10 авг 2013 01:23

Laetitia написа:

В случая е футболист, в другия случай ще е заварчик, таксиджия, студент. Комплексарщината е явление, обхващащо всякакви социални прослойки.
Разни смешници, които си мислят, че с реплики от типа: "Ти на мен ли ще се отваряш, бе" и юмруци ще се направят на мъже и евентуално ще впечатлят някоя кифла, са опасни за обществото.

Е ако кифлите не се впечатляваха, тия идиоти нямаше да го правят :geek: Всичко зависи от търсенето ;)
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 10 авг 2013 01:30

McLovin написа:Е ако кифлите не се впечатляваха, тия идиоти нямаше да го правят :geek: Всичко зависи от търсенето ;)
Един нормален и интелигентен мъж няма да се интересува от кифли. А нормална и интелигентна жена няма да се впечатлява от гангстерчета, раздаващи юмруци. ;)

Поредната нелепа смърт на млад човек. И още такива случаи ще има, за съжаление.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 авг 2013 01:36

acmilan написа:Е, 12 без нещо е било, това по нощите ли е? Малко прекалявате спрямо футболистите, не са затворници все пак.

Да, по нощите е.

И какво значи прекалявам, тоя режим не е за хубост, а за спортна кондиция. Сънят е жизненоважен за организма на спортиста, да не говорим, че като скитат нощем, не го карат на сокчета и вафли.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 авг 2013 01:42

Аз не смятам, че е нещо страшно в 12 без нещо футболист да е бил навън в кола, може да е трябвало да отидат някъде с останалите хора, откъде знаеш пък ти специално? Нека се докаже и дали е пил или не е.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 авг 2013 01:46

Пич, ти имам чувството, че живееш на някаква друга планета. :lol: :lol:

Публична тайна е, че футболистите ни го удрят яко на нощен живот почти всяка вечер. Аз самият съм засичал неведнъж гъзета от столичните ни отбори по заведения. И те уверявам - не пиеха сокчета.

Не знам защо се опитваш да ги оправдаваш. Клубът им плаща солидна заплата, а тяхно задължение е да спазват режим, за да може да се възстановени, свежи и в кондиция, когато има мачове и тренировки.

Върни се в “Свободна зона”