milen.hristov написа:South_Tribune написа:milen.hristov написа:Предлагам, да се легализира и бомбичките по стадионите, пък това, че могат да убият някого той си е виновен. Да не е ходил на стадиона.
Ето колко е безопасна пиротехниката, а в ръцете на луди и дрогирани и безопасната игла е опасна. Разберете това повече пречи на клуба ви от колкото му помага.
Защо не вземем нищо хубаво от тая пуста Европа, кога ще видите подобни глупости примерно в родината на футбола, Англия. Хората се борят с всякакви средства срещу това, ние ще го разрешаваме, защото няколко комплексари трябва да се забавляват на стадиона с нещо друго освен с футболната игра.
ПОКЪРТИТЕЛНО мнениеСрещу Лудогорец плюваше ли пак, или беше извадил телефончето и снимаше ? Важното е да се мрънка.
Не се интерсувам от хореографии, з емн е важено отбора и какво показва той остналото мие все тая. Единтвената хореография която съм харесвал е от Европохода с Мъри и Наско, когато се палеха вестници след мача. В пъти по-красиво от и клуба не е изгубил и стотинка от което, от колкото да мяташ факли по пистат и да хвъляш бомби. Топчето на Левски Разград е много по-ефектно.
Да ме извинявате ама на тези как бихте дали ръката безопасна игла, каму ли факла
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 735&type=3
Милене, що се правиш на ударен? Кой е казал, че е привърженик на бомбите? Кво само ги вмъкваш? Кво ша и стане на пистата от една две димки или факли или що този, който хвърли факла на пистата или терена да не му се забрани да ходи на мач половин или една година? Що не си привърженик на това, да се забрани на наркоманите да стъпват на стадиона? Разлика между това да седиш и да гледаш мач като в Англия или да си седиш и гледаш мача по телевизията и после да си запалиш вестника на терасата НЯМА.
Твърдо съм ЗА димки и факли. Твърдо съм ПРОТИВ наркомани, келеши, бомби, сигнални ракети, запалени вестници на стадиона.