Легализиране на пиротехниката по българските стадиони

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Re: Легализиране на пиротехниката по българските стадиони

Мнениеот chepishev73 » 07 авг 2013 16:09

milen.hristov написа:
South_Tribune написа:
milen.hristov написа:Предлагам, да се легализира и бомбичките по стадионите, пък това, че могат да убият някого той си е виновен. Да не е ходил на стадиона.

Ето колко е безопасна пиротехниката, а в ръцете на луди и дрогирани и безопасната игла е опасна. Разберете това повече пречи на клуба ви от колкото му помага.
Защо не вземем нищо хубаво от тая пуста Европа, кога ще видите подобни глупости примерно в родината на футбола, Англия. Хората се борят с всякакви средства срещу това, ние ще го разрешаваме, защото няколко комплексари трябва да се забавляват на стадиона с нещо друго освен с футболната игра.

ПОКЪРТИТЕЛНО мнение :oops: Срещу Лудогорец плюваше ли пак, или беше извадил телефончето и снимаше ? Важното е да се мрънка.

Не се интерсувам от хореографии, з емн е важено отбора и какво показва той остналото мие все тая. Единтвената хореография която съм харесвал е от Европохода с Мъри и Наско, когато се палеха вестници след мача. В пъти по-красиво от и клуба не е изгубил и стотинка от което, от колкото да мяташ факли по пистат и да хвъляш бомби. Топчето на Левски Разград е много по-ефектно.
Да ме извинявате ама на тези как бихте дали ръката безопасна игла, каму ли факла
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 735&type=3

Милене, що се правиш на ударен? Кой е казал, че е привърженик на бомбите? Кво само ги вмъкваш? Кво ша и стане на пистата от една две димки или факли или що този, който хвърли факла на пистата или терена да не му се забрани да ходи на мач половин или една година? Що не си привърженик на това, да се забрани на наркоманите да стъпват на стадиона? Разлика между това да седиш и да гледаш мач като в Англия или да си седиш и гледаш мача по телевизията и после да си запалиш вестника на терасата НЯМА.
Твърдо съм ЗА димки и факли. Твърдо съм ПРОТИВ наркомани, келеши, бомби, сигнални ракети, запалени вестници на стадиона.

Потребителски аватар
dinko81
Контакти:

Мнениеот dinko81 » 07 авг 2013 16:25

Прочетох мнение , че всички които харесваме пиро , сме отрепки,безделници,утайки....хм...как така слагаш всички под общ знаменател?
Сигорно си фен на БТВ , защото там редовно изкарват феновете престъпници и какви ли не ?Приятел,не всички са престъпници,безделници,утайки,комплексари....аз работя 15 години без един ден да съм стоял без работа,гледам жена си и децата си,помагам на родителите си и с няколко думи се опитваме да оцелеем в тази джунгла , наречена България!Отделям средства,време за да гледам любимия си отбор и гледам да помагам с каквото мога за доброто и развитието на сектора ни,така че не всички сме такива каквтото се опитвате да ни изкарате!
CSKA SOFIA ARMY!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 авг 2013 16:55

chepishev73 написа:
milen.hristov написа:
South_Tribune написа:
milen.hristov написа:Предлагам, да се легализира и бомбичките по стадионите, пък това, че могат да убият някого той си е виновен. Да не е ходил на стадиона.

Ето колко е безопасна пиротехниката, а в ръцете на луди и дрогирани и безопасната игла е опасна. Разберете това повече пречи на клуба ви от колкото му помага.
Защо не вземем нищо хубаво от тая пуста Европа, кога ще видите подобни глупости примерно в родината на футбола, Англия. Хората се борят с всякакви средства срещу това, ние ще го разрешаваме, защото няколко комплексари трябва да се забавляват на стадиона с нещо друго освен с футболната игра.

ПОКЪРТИТЕЛНО мнение :oops: Срещу Лудогорец плюваше ли пак, или беше извадил телефончето и снимаше ? Важното е да се мрънка.

Не се интерсувам от хореографии, з емн е важено отбора и какво показва той остналото мие все тая. Единтвената хореография която съм харесвал е от Европохода с Мъри и Наско, когато се палеха вестници след мача. В пъти по-красиво от и клуба не е изгубил и стотинка от което, от колкото да мяташ факли по пистат и да хвъляш бомби. Топчето на Левски Разград е много по-ефектно.
Да ме извинявате ама на тези как бихте дали ръката безопасна игла, каму ли факла
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 735&type=3

Милене, що се правиш на ударен? Кой е казал, че е привърженик на бомбите? Кво само ги вмъкваш? Кво ша и стане на пистата от една две димки или факли или що този, който хвърли факла на пистата или терена да не му се забрани да ходи на мач половин или една година? Що не си привърженик на това, да се забрани на наркоманите да стъпват на стадиона? Разлика между това да седиш и да гледаш мач като в Англия или да си седиш и гледаш мача по телевизията и после да си запалиш вестника на терасата НЯМА.
Твърдо съм ЗА димки и факли. Твърдо съм ПРОТИВ наркомани, келеши, бомби, сигнални ракети, запалени вестници на стадиона.

ОК, нека има птитехника, но и нека първо изгоним сз и подобни подчовеци от стадионите.
Как ще стане обаче незнам след като при нас една гургулица вместо да се отрече от тях и спомощата на полицията освен извън стадионите да бъдат пратени в съответните затворнически сгради да са съпруги на някой. Но нащата гургулица им прави любов с устата си

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 авг 2013 16:58

dinko81 написа:Прочетох мнение , че всички които харесваме пиро , сме отрепки,безделници,утайки....хм...как така слагаш всички под общ знаменател?
Сигорно си фен на БТВ , защото там редовно изкарват феновете престъпници и какви ли не ?Приятел,не всички са престъпници,безделници,утайки,комплексари....аз работя 15 години без един ден да съм стоял без работа,гледам жена си и децата си,помагам на родителите си и с няколко думи се опитваме да оцелеем в тази джунгла , наречена България!Отделям средства,време за да гледам любимия си отбор и гледам да помагам с каквото мога за доброто и развитието на сектора ни,така че не всички сме такива каквтото се опитвате да ни изкарате!

В ръце като твоите ок, но в ръце на някой като сз е извиняй но техни ръце в всичко е опасно понеже са невменяеми

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 07 авг 2013 17:19

Май миленчо е изял шамарите някога и сега критикува по форумите като мишленце. :lol:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 07 авг 2013 19:05

Естествено, че трябва да се легализира... Толкова красиви хорео има и като цяло атмосферата е по-хубава. Да, бомбичките са опасни, ама димките, факлите.. няма кой знае какво да стане, стига да не се изгориш. Не трябва да са забранени, щото дори и така естествено има начини да се вкарат.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 07 авг 2013 19:43

Тая тема не е за тоя форум.
Аз пиша тук защото ми е интересно да прочета какво мислят хората, които не обичат да пеят на мач, да палят димки, да не спят 2 дни в рисуване на хореографии и т.н.Аз ги уважавам.Те също са фенове и те също са отделили от времето и парите си да дойдат на мач.Пак казвам, тази тема не е за този сайт, за този форум.Все едно в хулигански форум да пуснеш тема , че е по-добре да се забрани пиротехниката.

Това е.Научете се на уважение.
Личното ми мнение е че трябва да има пиро, но само в сектора където е агитката.
То, да бъде предварително описано в полицейски протокол, кой какво ще пали.Това се правеше така
доскоро и имаше добри резултати.

Само че полицаите ни взеха данните от личните карти и после забраниха пирото.Забраниха ни да веем знамена на пръчки по-големи от метър, слагаха ни дрегери на входовете, абе гаврата си беше жестока.

За хората които подкрепят пирото нека се подпишат в посочения сайт на автора на темата. ;)

ПРОТИВ МОДЕРНИЯ ФУТБОЛ !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 авг 2013 00:24

Твърдо ЗА

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 19 фев 2014 09:52

favaca8888 написа:ПРОТИВ МОДЕРНИЯ ФУТБОЛ !

Би ли дефинирал какво значи против модерния футбол?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 фев 2014 10:27

sectorX написа:Пиротехниката e може би най-важната част от ултрас-културата и най-добрият начин да "запалиш" атмосферата на любимия стадион.

ПИРОТЕХНИКАТА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Няма да имам нищо против пиротехниката ако е гарантирано, че тя няма да създава рискове. За съжаление обаче ту някой идиот метне бомбичка или нещо такова в чужд сектор я нещо такова. Сори, това е неприемливо.

Съгласен съм, че ако не се злоупотребява може да бъде и безопасно и ефектно.. но кой ще носи отговорност ако някой сгафи (отново)?

Всъщност това е основната причина аз поне да не харесвам пиротехниката по стадионите..
Ако агитките могат да се прочистят отвътре от изроди, които ще я ползват не за шоу а за хаос - нека има пиротехника.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”