Сложило таратанци! Ти в малкия си джоб какво имаш - семки или бонбонки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
tomatomov197 написа:child in time написа:Да попитам феновете на " вечното " , в последните 10 години кой от тези мачове им е хванал окото? Според мен ако не е шума по медиите това "дерби " отдавна да се е превърнало в протоколен мач ! Пловдив , а днес и Бургас показаха какво значи мач със заряд!
Стига архаизми , без партия и пагон двата отбора са трагични и това се вижда от всички които искат да го видят!![]()
Архаизми ?!?! Ти знаеш ли класиранията на двата гранда от последните 6 години например ? Аз ще ти подскажа - по една титла и по две 2-ри и 3-ти места . Тоест винаги с медали , я сега кажи твоя отбор какво печели и кое зависи от него .
child in time написа:ЕМИЛ написа:child in time написа:Да попитам феновете на " вечното " , в последните 10 години кой от тези мачове им е хванал окото? Според мен ако не е шума по медиите това "дерби " отдавна да се е превърнало в протоколен мач ! Пловдив , а днес и Бургас показаха какво значи мач със заряд!
Стига архаизми , без партия и пагон двата отбора са трагични и това се вижда от всички които искат да го видят!![]()
ми последния хвана окото . нъц
Грешен отговор! Моля опитайте по - късно !
didayyord написа:child in time написа:ЕМИЛ написа:child in time написа:Да попитам феновете на " вечното " , в последните 10 години кой от тези мачове им е хванал окото? Според мен ако не е шума по медиите това "дерби " отдавна да се е превърнало в протоколен мач ! Пловдив , а днес и Бургас показаха какво значи мач със заряд!
Напротив, отговора му е верен, а вашето дерби какво показа, че не си спомням. Ааа, да, нищо!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
child in time написа:tomatomov197 написа:child in time написа:Да попитам феновете на " вечното " , в последните 10 години кой от тези мачове им е хванал окото? Според мен ако не е шума по медиите това "дерби " отдавна да се е превърнало в протоколен мач ! Пловдив , а днес и Бургас показаха какво значи мач със заряд!
Архаизми ?!?! Ти знаеш ли класиранията на двата гранда от последните 6 години например ? Аз ще ти подскажа - по една титла и по две 2-ри и 3-ти места . Тоест винаги с медали , я сега кажи твоя отбор какво печели и кое зависи от него .
А да " грандовете" единия който падна от Иртиш нещо си , а другия който преди години трябваше да бъде изхвърлен от шампионата? Тези " грандове" ли имаш в предвид?![]()
child in time написа:didayyord написа:child in time написа:ЕМИЛ написа:child in time написа:Да попитам феновете на " вечното " , в последните 10 години кой от тези мачове им е хванал окото? Според мен ако не е шума по медиите това "дерби " отдавна да се е превърнало в протоколен мач ! Пловдив , а днес и Бургас показаха какво значи мач със заряд!
Напротив, отговора му е верен, а вашето дерби какво показа, че не си спомням. Ааа, да, нищо!
Пълни трибуни , заряд , раздаване ... нещо което от години е минало в тъй нареченото " вечно дерби" .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 88 госта