Класация за форумен ТРОЛ на годината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Класация за форумен ТРОЛ на годината

Мнениеот Red_Pride » 24 юли 2013 11:36

ония пич с аватара на Домусчиев с фес направо докарва до нервни кризи феновете на Лудогорец :lol:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 юли 2013 11:38

Soulen написа:Така гледам, че темата предизвиква интерес.Наистина имам пропуски обаче и трола НЕ е нужно да е досаден и да ви е противен. Ето СТАНКО е пич и мненията му ме кефят,но умее да дразни много някои хора, затова съм го сложил.
Урко не можеш да се бориш с форумните титани, не се слагай където не ти е мястото :lol: :lol:

7 Ще добавя и Левскар_90 понеже е човека с най-много регистрации.Познат още като ЛЕвскар_95, СИНЯ ИМПЕРИЯ, СИН ИМПЕРАТОР, Радорезила, Камило плачи и много други :mrgreen:
Хаха според мен е една личност с КНДР и Джугашвили. Гениуса не го знам прилича ми на санди просто защото не познавам 2 фена на сити и не вярвам да има :lol: :lol: :lol:
Давайте идеи да правим номинации и някой мод да направи темата на анкета :)
Шотгън не е трол просто не е забавен дори.Просто не разбира от футбол момчето 8-)

А шумкаря защо си го сложил и то под №1? Той е уникален. Аз ще гласувам за него, но в класацията: Форумник на годината, която излиза през декември-януари. Такива теми пуска, които искрено са ме забавлявали и то с дни: за балканиадата по спортно ходене, "Интимен кът: ухажване и съвкупление при човека" и много много други. Тази година несъмнено е №1, но мисля че е много далеч от представата за трол.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 юли 2013 11:38

Red_Pride написа:ония пич с аватара на Домусчиев с фес направо докарва до нервни кризи феновете на Лудогорец :lol:

Е този го писах тоя има 100 ника тук.Най популярен като Левскар_90
haha написа:Ще добавя още няколко потребителя:
1. LordSirAlex - ако си напише мнението тука ще ме баннат, всеки знае защо е в класацията.
2. Дунав- прекрасен адютант на бившия премиер Борисов, радетел за честност и справедливост.
3, Шотгъна- хейтър, предимно плюва отборите, които той харесва. :lol:

Шотгън си е обикновен хейтър, Лорда е много глупав иска са и малко акъл, а на него му липсва ;) Дунав е наивен просто и не вдява толкова от политика, колкото си мисли.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 юли 2013 11:40

doktora25 написа:
Soulen написа:Така гледам, че темата предизвиква интерес.Наистина имам пропуски обаче и трола НЕ е нужно да е досаден и да ви е противен. Ето СТАНКО е пич и мненията му ме кефят,но умее да дразни много някои хора, затова съм го сложил.
Урко не можеш да се бориш с форумните титани, не се слагай където не ти е мястото :lol: :lol:

7 Ще добавя и Левскар_90 понеже е човека с най-много регистрации.Познат още като ЛЕвскар_95, СИНЯ ИМПЕРИЯ, СИН ИМПЕРАТОР, Радорезила, Камило плачи и много други :mrgreen:
Хаха според мен е една личност с КНДР и Джугашвили. Гениуса не го знам прилича ми на санди просто защото не познавам 2 фена на сити и не вярвам да има :lol: :lol: :lol:
Шотгън не е трол просто не е забавен дори.Просто не разбира от футбол момчето 8-)

А шумкаря защо си го сложил и то под №1? Той е уникален. Аз ще гласувам за него, но в класацията: Форумник на годината, която излиза през декември-януари. Такива теми пуска, които искрено са ме забавлявали и то с дни: за балканиадата по спортно ходене, "Интимен кът: ухажване и съвкупление при човека" и много много други. Тази година несъмнено е №1, но мисля че е много далеч от представата за трол.

Напротив точно той ви лъже и ви мотае както си иска и събира страшно много коментари като се прави на луд. НЕ казвам, че да си трол винаги е лошо.Може и да забавляваш форума с простотии ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 24 юли 2013 11:42

Доста си заблуден от тия никове само Радорезила е мой и е банат ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 24 юли 2013 11:42

1palq4o1 написа:Аз гласувам за COVINI-има нещо против подписа ми и ме атакува на лични,без да се обоснове,което е най-дразнещо!
И като гледам вече събира три гласа,та се превръща в лидер на класацията :)

ХАХА мислех, че само на мен ми праща такива съобщения
+1 за COVINI :lol:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 юли 2013 11:45

the_blue_fan написа:ХАХА мислех, че само на мен ми праща такива съобщения
+1 за COVINI :lol:

Определено не е само на теб. Разгледай тази тема: gong/viewtopic.php?f=53&t=134991
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 юли 2013 11:48

Levskar_90 написа:

Доста си заблуден от тия никове само Радорезила е мой и е банат ;)

Говоря по мои наблюдения стила си прилича много.Може и да сте различни хора, но имам съмнения, извинявам се ако съм сбъркал ;)

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 24 юли 2013 11:50

Както болшинството и аз гласувам за сандьо и разклоненията на ония комунист с 15-те регистрации. :lol: Честно да си призная, успява често да ме изкара извън нерви. Не знам защо му се връзвам, явно му е някаква супер-сила. :lol: Също така бих номинирал "виали69" и "делабог".
Изображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 24 юли 2013 11:53

Заклет Левскар написа:Ихаааааа. какви са наградите, че май станах фаворит? Може да се помисли за нещо от сорта на имунизация от БАН, че нещо много ме морят модераторите. Даже и Милен ме сече!

Ти не си трол ти си жалък ,нещастен и глупак .

А този Синята империя и императрица са един друг жалък глупак , има аватар на дебелия дучето. Даже май има още един ник със който се беше опитал да стане МОДЕРАТОР :)

Върни се в “Свободна зона”