Гари Родригес наказан за 1 мач ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Re: Гари Родригес наказан за 1 мач ?

Мнениеот ihalamadrid » 24 юли 2013 00:02

ralka_levskarka написа:
ihalamadrid написа:
ralka_levskarka написа:
ihalamadrid написа:Нищо сега на мачлето между Левски-Доко ще изпеете една песничка срещу жАлтите, след мача (гейски X) ще пийнете една биричка и ще говорите тия жАлти колко са лоши. :oops:

Че кои пък бяхте вие :mrgreen:
Това, че на вас само Левски ви е в устата, не означава, че и вие сте в нашите ;)

3 години ни нямаше и вече "кои бяхте вие"
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IsY9TVjAfI

Пусни си го пак да си припомниш. : )

Браво, бе, победихте отбор с 10 души на терена, е големи сте 8-)

Така е, съжалявам трябваше да ви дадем дан и биете с 5 гола защото няк'ъв мангал си изпусна нервите и удари играч без топка. :oops: Следващият път ще ви опаковаме 3 те точки и направо ще ви ги дадем,буса на Левски да спре до табелата на Пловдив служебна победа 0:3 и да си ходят? :oops: :oops: :oops:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юли 2013 00:04

Мангал? Такива на терена нямаше. ;) Виж, в сектора ви може и да е имало.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 24 юли 2013 00:04

sslevski написа:Страхотни сте.Цяла Европа на колене :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Вие може само да ме забавлявате.

Ехехеее, :mrgreen: не можем като вас.
Вие сте царете на комедиите и не само в европата... Евроазиатски идиоти... :mrgreen:

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 24 юли 2013 00:06

ralka_levskarka написа:Мангал? Такива на терена нямаше. ;) Виж, в сектора ви може и да е имало.

Брехх,говориш като все едно си била на мача.Да не беше от ония 6-мата симпатяги. "СРАМ НИ Е ДА ВИ ГЛЕДАМЕ"
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 24 юли 2013 00:07

ralka_levskarka написа:
ihalamadrid написа:Нищо сега на мачлето между Левски-Доко ще изпеете една песничка срещу жАлтите, след мача (гейски X) ще пийнете една биричка и ще говорите тия жАлти колко са лоши. :oops:

Това, че на вас само Левски ви е в устата, не означава, че и вие сте в нашите ;)

Нима :?: Аз мисля че неможете да заспите :twisted:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 юли 2013 00:07

Феновете на сдружението да не висят по форумите, а да ходят на контрапротеста за защита на Олигарски, че ако държавата издърпа едни пари от една мустаката банка, периода при Митьо неградския ще им се стори песен.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 24 юли 2013 00:08

Ралкее,Ралкеее изядохме те с парцалите. :)
uppercut написа:

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 24 юли 2013 00:08

ivan40 написа:
sslevski написа:Ама много ви е страх от този Гари бе.Тц тц спокойно ще ви мине........време трябва.Левски ще го бъде тази година,така че се започвайте с директивите,със синьото бфс,със уефа,фифа и фуфа,с купените съдии.Сега очаквам тъй като Наско се е върнал да го упрекнете,че той е започнал да купува мачове.Просто съм се наслушал на простотии.Най-любимите ми години с Левски бяха когато бяха издигнати плакати сами срещу всички.Сега положението мисля,че не е по различно.

Сами срещУ-КосмосА,слънчевите изригвания,пълнолунието,магнитните бури,жегите,цикълА и българите :o :o

Много мъдър.Мисля,че така ме затапи,че не знам дали ще мога да ти отговоря.По-скоро няма смисъл за теб важи поговорката Колко е дълга минутата зависи от това от коя страна на вратата на тоалетната се намираш.Дано да я разбереш.........
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юли 2013 00:09

ivan40 написа:
ralka_levskarka написа:

Нима :?: Аз мисля че неможете да заспите :twisted:

Направо НЕможем.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 24 юли 2013 00:10

DrAvalanche написа:Феновете на сдружението да не висят по форумите, а да ходят на контрапротеста за защита на Олигарски, че ако държавата издърпа едни пари от една мустаката банка, периода при Митьо неградския ще им се стори песен.

Пич що си мислиш че ботевистите не протестират? То случайно не живеят в България? Протестират, но не го правят показно да се съберат на групи и да казват "Ние сме от Ботев" както правят някои други. Стига с глупостите.
uppercut написа:

Върни се в “Свободна зона”