Футболни фланелки/екипи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Футболни фланелки/екипи

Мнениеот Янис Зику » 06 юни 2013 22:19

Bianco написа:
Без име написа:
YANTRA_FOREVER написа:[offtopic]Ако може без повече подобни коментари. Ненужни и повърхностни. Мисля че би било по-добре България да ми е в сърцето и ума, не върху дрехите. Считам за неподходящо да нося вкъщи или в училище емблемата или герба на България. Ако сте вярващи бихте го разбрали по-добре с онзи закон относно споменаването на Божието име. Реших да пусна приятна и интересна тема, а още първите двама успяха да ме ядосат :?[/offtopic]

[offtopic]И ще ми обясниш ли, как България ти е в сърцето, когато върху него слагаш герба на Сърбия? :shock:[/offtopic]

Попринцип си прав,ама фен на Левски да говори така...половината публика по пътя към стадиона надува немско-фашистките маршове и т.н. Левскар съм и не одобрявам това! И другото,феновете на ЦСКА с тениски на Юнайтед и Пуул в техния сектор,а тези на Левски с такива на Челси например.Също много тъпо!

Тъпо е и екипи на Юнайтед и Ливърпул да се продават по 10 лева, а на ЦСКА да са по 170 и то Капа, не е да кажеш Адидас или Найк..

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 06 юни 2013 22:19

Без име написа:[offtopic]Тъпият ти опит за защита не се получи. ;) Кетчуп ли беше най-доброто измислено от теб? Определено съм очаквал повече. Никъде не съм споменал, че трябва да има фланелка на България, да я облича, да я цапа и тем подобни.
Казах, че е глупаво да имаш фланелка на друга страна.[/offtopic]

[offtopic]Зловещо си тъп, "Саше". Цитирам те
Без име написа:И ще ми обясниш ли, как България ти е в сърцето, когато върху него слагаш герба на Сърбия? :shock:

Слага върху сърцето си герба на Сърбия т.е. носи тениската на Сърбия и ти го критикуваш, че няма на България, но носи на Сърбия. Ако следваме тънката червена линия на тази мисъл изилиза, че трябва да носиш върху сърцето си българският герб, за да бъде България в сърцето му.
Логиката ти е жеУезна в последно време. :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 юни 2013 22:26

На ЦСКА и на Ливърпул!Едната на Ливърпул е уникална,някой от сезоните през 90-те.Става за 60-65 килограмов човек ;) ,на мен ми е малка!
Темата е хубава,браво габровец!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 06 юни 2013 22:29

На Левски и на Интер.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 06 юни 2013 22:40

fr3ak_boy написа:
Без име написа:[offtopic]Тъпият ти опит за защита не се получи. Кетчуп ли беше най-доброто измислено от теб? Определено съм очаквал повече. Никъде не съм споменал, че трябва да има фланелка на България, да я облича, да я цапа и тем подобни.
Казах, че е глупаво да имаш фланелка на друга страна.[/offtopic]

[offtopic]Зловещо си тъп, "Саше". Цитирам те
Без име написа:И ще ми обясниш ли, как България ти е в сърцето, когато върху него слагаш герба на Сърбия?

Слага върху сърцето си герба на Сърбия т.е. носи тениската на Сърбия и ти го критикуваш, че няма на България, но носи на Сърбия. Ако следваме тънката червена линия на тази мисъл изилиза, че трябва да носиш върху сърцето си българският герб, за да бъде България в сърцето му.
Логиката ти е жеУезна в последно време. :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

[offtopic]С човека си изясних отношенията, ама май искаш да му разводним темата. Хубавото е, че той е твой приятел и ще ти държи сметка на теб, че водиш глупав спор, а не на мен. Нека бъде твоята:
Явно не хващаш нищо от моите думи, ще гледам да ги обясня малко повече, белким тоя път успееш :)
Няма как в сърцето ти да е България, а ти да обличаш и слагаш артикули на други страни. Няма как. Поне аз не мога да си го обясня, що за обич към Отечеството е това. За да носиш в сърцето си България, ти трябва повече от една фланелка/шапка/гривна/ татус ;) Аз лично също нямам фланелка на България, но нямам и фланелка на Германия/Турция/ Камерун/ БЮРМ ;) Иначе едно от предимствата на писането е, че говорните дефекти не се показват. Явно ти се гордееш със своите. (или има някаква скрита причина да изписваш "железен" по друг начин :? ) Няма лошо. В моя роден град има и много хора имащи този проблем. Мога да попитам някого и да ти дам препоръки за логопед ;)[/offtopic]
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 06 юни 2013 22:45

Без име написа:[offtopic]С човека си изясних отношенията, ама май искаш да му разводним темата. Хубавото е, че той е твой приятел и ще ти държи сметка на теб, че водиш глупав спор, а не на мен. Нека бъде твоята:
Явно не хващаш нищо от моите думи, ще гледам да ги обясня малко повече, белким тоя път успееш :)
Няма как в сърцето ти да е България, а ти да обличаш и слагаш артикули на други страни. Няма как. Поне аз не мога да си го обясня, що за обич към Отечеството е това. За да носиш в сърцето си България, ти трябва повече от една фланелка/шапка/гривна/ татус ;) Аз лично също нямам фланелка на България, но нямам и фланелка на Германия/Турция/ Камерун/ БЮРМ. Иначе едно от предимствата на писането е, че говорните дефекти не се показват. Явно ти се гордееш със своите. (или има някаква скрита причина да изписваш "железен" по друг начин :? ) Няма лошо. В моя роден град има и много хора имащи този проблем. Мога да попитам някого и да ти дам препоръки за логопед[/offtopic]

[offtopic]Ама ти наистина си като кон с капаци. :lol: :lol: :lol:
Значи човекът отвори тема за колекция от фланелки/екипи, а не какво нося в сърцето си, върху него и т.н. Само че ти, "Саше", си избиваш комплексите и показваш жеУезната логика пак. :lol: :lol:
П.П. Използването на главна буква вместо нормалната се приема за ирония, а не за показване на говорен дефект (и тук блесна с логиката си). ;)[/offtopic]
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 06 юни 2013 22:48

fr3ak_boy написа:
Без име написа:[offtopic]С човека си изясних отношенията, ама май искаш да му разводним темата. Хубавото е, че той е твой приятел и ще ти държи сметка на теб, че водиш глупав спор, а не на мен. Нека бъде твоята:
Няма как в сърцето ти да е България, а ти да обличаш и слагаш артикули на други страни. Няма как. Поне аз не мога да си го обясня, що за обич към Отечеството е това. За да носиш в сърцето си България, ти трябва повече от една фланелка/шапка/гривна/ татус ;) Аз лично също нямам фланелка на България, но нямам и фланелка на Германия/Турция/ Камерун/ БЮРМ. Иначе едно от предимствата на писането е, че говорните дефекти не се показват. Явно ти се гордееш със своите. (или има някаква скрита причина да изписваш "железен" по друг начин :? ) Няма лошо. В моя роден град има и много хора имащи този проблем. Мога да попитам някого и да ти дам препоръки за логопед[/offtopic]

[offtopic]Ама ти наистина си като кон с капаци. :lol: :lol: :lol:
Значи човекът отвори тема за колекция от фланелки/екипи, а не какво нося в сърцето си, върху него и т.н. Само че ти, "Саше", си избиваш комплексите и показваш жеУезната логика пак. :lol: :lol:
П.П. Използването на главна буква вместо нормалната се приема за ирония, а не за показване на говорен дефект (и тук блесна с логиката си). ;)[/offtopic]

[offtopic]Много обичаш да даваш квалификации, но аз си избивам комплексите. Уогика, брат! :lol:[/offtopic]
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 06 юни 2013 22:52

Без име написа:[offtopic]Много обичаш да даваш квалификации, но аз си избивам комплексите. Уогика, брат! :lol:[/offtopic]

[offtopic]В коя да е, тема, като вляза, изключвайки форумът на Юнайтед, се вихриш и някои хора ти се смеят, малка част от тях може и да те подкрепят, но ти си на всяка манджа мерудия и ми даваш много базисен материал, върху който да изграждам мнение и да раздавам квалификации. ;)[/offtopic]
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 06 юни 2013 22:56

Янис Зику написа:
Bianco написа:
Без име написа:
YANTRA_FOREVER написа:[offtopic]Ако може без повече подобни коментари. Ненужни и повърхностни. Мисля че би било по-добре България да ми е в сърцето и ума, не върху дрехите. Считам за неподходящо да нося вкъщи или в училище емблемата или герба на България. Ако сте вярващи бихте го разбрали по-добре с онзи закон относно споменаването на Божието име. Реших да пусна приятна и интересна тема, а още първите двама успяха да ме ядосат :?[/offtopic]

[offtopic]И ще ми обясниш ли, как България ти е в сърцето, когато върху него слагаш герба на Сърбия? :shock:[/offtopic]

Попринцип си прав,ама фен на Левски да говори така...половината публика по пътя към стадиона надува немско-фашистките маршове и т.н. Левскар съм и не одобрявам това! И другото,феновете на ЦСКА с тениски на Юнайтед и Пуул в техния сектор,а тези на Левски с такива на Челси например.Също много тъпо!

Тъпо е и екипи на Юнайтед и Ливърпул да се продават по 10 лева, а на ЦСКА да са по 170 и то Капа, не е да кажеш Адидас или Найк..

До колкото знам ЦСКА е на Легеа и екипите са по 40-50 лв със шортите така , а Ушпорт беше нещо подобно .Един сезон на Капа и айде 170 лв били .
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 06 юни 2013 22:57

fr3ak_boy написа:
Без име написа:[offtopic]Много обичаш да даваш квалификации, но аз си избивам комплексите. Уогика, брат! :lol:[/offtopic]

[offtopic]В коя да е, тема, като вляза, изключвайки форумът на Юнайтед, се вихриш и някои хора ти се смеят, малка част от тях може и да те подкрепят, но ти си на всяка манджа мерудия и ми даваш много базисен материал, върху който да изграждам мнение и да раздавам квалификации. ;)[/offtopic]

[offtopic]Както казва един мой приятел - Аз данък обществено мнение не плащам. Ако искат да се смеят. Да успееш да усмихнеш някого в този негативен свят си е постижение. ;) Тъпото е, че аз съм комплексиран, пък ти изгаряш от желание да ми раздаваш квалификации. :) Не стигай до моето ниво, бъди над нещата 8-)

ЕДИТ: Всъщност като си прочетох мнението отново, какво е моето ниво като аз не раздавам квалификации наляво-надясно. По-скоро аз съм важния и не трябва да стигам до твоето ниво. Айде спирам до тук.[/offtopic]
[center]1914[/center]

Върни се в “Свободна зона”