Bianco написа:Без име написа:YANTRA_FOREVER написа:[offtopic]Ако може без повече подобни коментари. Ненужни и повърхностни. Мисля че би било по-добре България да ми е в сърцето и ума, не върху дрехите. Считам за неподходящо да нося вкъщи или в училище емблемата или герба на България. Ако сте вярващи бихте го разбрали по-добре с онзи закон относно споменаването на Божието име. Реших да пусна приятна и интересна тема, а още първите двама успяха да ме ядосат[/offtopic]
[offtopic]И ще ми обясниш ли, как България ти е в сърцето, когато върху него слагаш герба на Сърбия?[/offtopic]
Попринцип си прав,ама фен на Левски да говори така...половината публика по пътя към стадиона надува немско-фашистките маршове и т.н. Левскар съм и не одобрявам това! И другото,феновете на ЦСКА с тениски на Юнайтед и Пуул в техния сектор,а тези на Левски с такива на Челси например.Също много тъпо!
Тъпо е и екипи на Юнайтед и Ливърпул да се продават по 10 лева, а на ЦСКА да са по 170 и то Капа, не е да кажеш Адидас или Найк..