Абитуриенти и абитуриентки от НТБГ в масов бой -2013г -ВИДЕО
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Абитуриенти и абитуриентки от НТБГ в масов бой -2013г -ВИДЕО
Иначе голямо разтърваване.....
Някакви пишлемета на два шамара живот, три минути не могат да ги спрат........
Последна промяна от LaRgO на 30 май 2013 17:09, променено общо 1 път.
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
stpehenhunt11 написа:добре ,бе , къде ги тия цици само аз ли не ги виждам ...

,само една моя NHL хокейна блуза струва 250-долара
разрешавам ти да ми завиждаш,завиждай ми
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"Re: Абитуриенти и абитуриентки от НТБГ в масов бой -2013г -ВИДЕО
ralka_levskarka написа:Деградации..
https://www.facebook.com/photo.php?v=143477392510641&set=vb.545575682128327&type=2&theater
Мръсни ку*ви! Такива като тези ку*ви и онези "побойници" да ги пращат да копаят в мините цял живот. Това заслужават.
Последна промяна от LaRgO на 30 май 2013 17:13, променено общо 1 път.
LaRgO написа:ralka_levskarka написа:Деградации..
https://www.facebook.com/photo.php?v=143477392510641&set=vb.545575682128327&type=2&theater
Мръсни ку*ви! Такива като тези ку*ви и онези "побойници" да ги пращат да копат в мините цял живот. Това заслужават.
Едва ли са виждали кирка или количка някога през живота си
Последна промяна от way на 30 май 2013 17:15, променено общо 1 път.
[offtopic]
Пускаш качеството на HD 1080p, ръгаш на цял екран и дебнеш 2:22
Но в интерес на истината циците ги има почти през цялото клипче, просто трябва да гледаш "госпожицата" с червената рокля, а не псевдо боя
[/offtopic]
stpehenhunt11 написа:добре ,бе , къде ги тия цици само аз ли не ги виждам ...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
we are the champions написа:Това на коя бутилка алкохол е било... ?! сигурно вече на 10-тата
като гледам какви пишлемета ..сигурно на втората ракийка ...
пълна селска простотия

И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“
Captain Stottlemeyer написа:Днес случайно видях в един вестник заглавие на статия, придружена със снимки „ВИП абитуриенти”. Заинтригувах се и се загледах с плахата надежда, че ще видя отличници, първенци на випуска, носители на златни медали от олимпиади, спасители на човешки живот или извършители на други, достойни постъпки – с две думи деца, които с право заслужават титлата Very Important Person. Уви, от снимките ме гледаха лицата на Ангел Караньотов – синчето на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов, същият пикльо, който миналата година по това време заедно с един друг келеш влязоха на мотоциклети в софийски мол, на дъщерята на Цацаров – Диана и на дъщерята на Андрей Слабаков и внучка на Петър Слабаков – Йоана…..![]()
Както се казва, коментарите тук са излишни. Боже, пази ни от медиите, пази и България!
Последните години като ги гледам тия балове, май повечето умни деца не ходят, ходят само някви келемета да се напият и да покажат кви селяни са.
Това девойче с червената рокля се показа повече мъж, отколкото побойниците и охраната взети заедно. Емилия не знае какво да каже, охраната много под нивото дори на квартална кръчма, още малко и като на мача щяха да и викат СОТ, СОТ.
Училите, дори не се и опитват да ги разтърват, да основно са жени, но поне на разум и авторитет може някои да усмирят. Когато аз го завърших това заведение, поне баловете бяха в резиденция Бояна, там е трудно да правиш глупости при наличната охрана или поне доста бързо приключва всичко.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
срам.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]