Българската прокуратура като предизборен инструмент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СТАМАТ

Re: Българската прокуратура като предизборен инструмент

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 16:59

Данс, ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е АКО СИ МЪЛЧА!!! Това което си написал е някакво законче, което не може да ми забрани да говоря!!!. КОНСТИТУЦИЯТА КАЗВА: СВОБОДА НА СЛОВОТО И ПЕЧАТА!!!! Аз изразявам своето мнение!!! Не проповядвам омраза и.......... т. н.!!!!!!!!!!! Просто невъзможно е да се установи, как мошениците са ЗАБОГАТЯЛИ?????? НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, ПЪК ПОСЛЕ ЧРЕЗ ТРУД И УМ, ДА ЗАБОГАТЯВАТ ЧЕСТНИТЕ, УМНИТЕ И СПАЗВАЩИТЕ ЗАКОНИТЕ!!!!!!!! РЕЖИМ И СТРОЙ НЕ СА РАВНОЗНАЧНИ!!! ИМА МНОГО ПРЕСТЪПНИ РЕЖИМИ ПО СВЕТА!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 02 май 2013 17:00

Alexx написа:Аз нямам нищо против да се направи такъв за кон който да обвини режима като престъпен! Но проблемът е,че той не беше комунистически. Това си беше лява диктатура и държавен капитализъм, както е в Китай в момента.

А бе май не беше като Китай в момента, Китай тотално е отворен към външни пазари, в Китай има най много на брой милионери в долари, частници!

относно поста по горе,

Потребител СТАМАТ, предизборно регистриран на: 05 Апр 2013г. защо чак сега реши да упражниш конституционното си право??? :roll:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 02 май 2013 17:04

Цвъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ :mrgreen:
Последна промяна от allez_les_blues на 02 май 2013 17:23, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 17:04

DANS написа:
Alexx написа:Аз нямам нищо против да се направи такъв за кон който да обвини режима като престъпен! Но проблемът е,че той не беше комунистически. Това си беше лява диктатура и държавен капитализъм, както е в Китай в момента.

А бе май не беше като Китай в момента, Китай тотално е отворен към външни пазари, в Китай има най много на брой милионери в долари, частници!

В ГРЕШКА СИ!!!! В КИТАЙ 95% от собствеността е държавна!!! Повечето милионери там РАБОТЯТ В ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР!!!!!!!!!!!!!!!!! Ето това е да те УПРАВЛЯВА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 17:08

DANS написа:

относно поста по горе,

Потребител СТАМАТ, предизборно регистриран на: 05 Апр 2013г. защо чак сега реши да упражниш конституционното си право??? :roll:

Това право си го упражнявам от както съм навършил пълнолетие!!! Дори и преди това!!:))))) Не искам да си разкрия истинското име, защото живеем и от 23 години ни УПРАВЛЯВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТОКУ ВИЖ, НЯКОЙ МЕ ГРЪМНАЛ НА УЛИЦАТА!!!! ЕЙ ТАКАВА Е ВАШАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!!!!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 02 май 2013 17:10

СТАМАТ написа:
DANS написа:

В ГРЕШКА СИ!!!! В КИТАЙ 95% от собствеността е държавна!!! Повечето милионери там РАБОТЯТ В ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР!!!!!!!!!!!!!!!!! Ето това е да те УПРАВЛЯВА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ!!!

Не манипулирай хората, бил съм в Китай поне 20 пъти последните 16 години, Гуанджоу, Хъфей, Анхуй, Нингбо, Шанхай..... всички големи фирми там са частни, държавата стимулира частния бизнес и износа, стимулира чуждестранните инвестиции, затова Китай е най бързоразвиващата се държава в света!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 17:14

DANS написа:
СТАМАТ написа:
DANS написа:

Не манипулирай хората, бил съм в Китай поне 20 пъти последните 16 години, Гуанджоу, Хъфей, Ан***, Нингбо, Шанхай..... всички големи фирми там са частни, държавата стимулира частния бизнес и износа, стимулира чуждестранните инвестиции, затова Китай е най бързоразвиващата се държава в света!

Това, че си бил в Китай НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО!!!! Влез в нета и ЧЕТИ ФАКТИТЕ!!! Не манипулирай хората!!! 95% ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ!!! НАШАТА Е 4%!!!!!!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 02 май 2013 17:25

Понеже аз още не съм решил за кого да гласувам, бихте ли ми отговорили на следните въпроси:
1.Коя партия се ангажира с някое от исканията на протестиращите?
2. Коя партия обясни какво е състоянието на държавните финанси и какво може да се очаква по-нататък при създалото се положение?
3.Има ли партия, която да гарантира, че ще се разграничи от това, което е било, и ще отговаря само за това, което е могла и е направила или не е направила по време на мандата си?
4. Коя партия даде някакъв знак, че по времето на нейното управление службите и вездесъщата прокуратура ще ни зарадва поне с по един запис на година от разговорите на онези бизнесмени, които всеки българин припознава като мафиоти? Или поне на някоя силиконка...
Ще прочета внимателно всичко и като нормален човек няма да кажа за кого ще гласувам, както не искам да ми се обсъжда заплатата и личния живот.
Благодаря предварително!
П.С. Тези, които заявяват, че ще гласуват за комунистите, защото от тях по-добри няма (т.е. всички са по-лоши от тях), да не би да искат да гласуват за социалистите, че нещо се обърках вече. Уж с комунизма свършихме, тези, които ги наследиха, се кръстят, че не са комунисти, а пък толкова народ симпатизанти.... Кой номер в бюлетината са тези комунисти?

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 02 май 2013 17:26

СТАМАТ написа:КОНСТИТУЦИЯТА КАЗВА: СВОБОДА НА СЛОВОТО И ПЕЧАТА!

Как ще коментираш, след като си такъв радетел на свободата на словото, цензурирането на тази част от компроматния запис?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3RetlC_a5Xg[/youtube]

от която се разбира че Бойко Борисов е един изключително честен и принципен човек!

СТАМАТ написа:
Това, че си бил в Китай НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО!!!! Влез в нета и ЧЕТИ ФАКТИТЕ!!! Не манипулирай хората!!! 95% ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ!!! НАШАТА Е 4%!!!!!!

Значи, всички големи мулти-национални компании си изнесоха производството в Китай, IBM, Apple,........... погледни по магазините, над 50% от стоките са китайски,всичките известни западни марки, виж какво пише на GSM -а ти и на батерията му, да не би държавата да е национализирала тези компании, умнико?! собствеността е била 95% държавна 1970г. сега нещата са съвсем различни, провери, чети, и после говори!

от тук на татък, спирам да отговарям на потребители регистрирани предизборно 2013г.! приемете го като дискриминация! :) ;)

allez_les_blues, защо ревеш като ощипана булка за БДЖ, да не би ГЕРБ да натрупаха дълговете на БДЖ???

Замислял ли си се, кой натрупа тия дългове?

В крайна сметка, ние всички ще трябва да платим сметката на ФАЛИРАЛОТО БДЖ! :evil:

ХА, ХА, изтри си коментара, не ти изнася като нямаш аргументи!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 18:00

Данс, гледам мач и не ми се занимава с политика. Няма никакво значение кой какво си бил преместил и защо. ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТАМ УПРАВЛЯВА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ!!! ТЯ КАРА ВЛАКА!! ТЯ РЕШАВА И РЕГУЛИРА ВЪТРЕШНИЯ ПАЗАР, ДАНЪЦИТЕ!ТЯ РЕШАВА КОЙ И КАК ЩЕ ПРАВИ ЗАВОД ТАМ, ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ И КОГАТО СИ ИСКА МОЖЕ ДА ГИ ИЗХВЪРЛИ ОТ КИТАЙ!(РАЗБИРА СЕ ИМА СИ ДОГОВОРИ)!ТЯ ДАВА ЗАЕМИ( 2 000 000 000) САМО НА САЩ, ЗАТОВА СА НАЙ ВЕЛИКИТЕ В МОМЕНТА!!!

Върни се в “Свободна зона”