FLANKER написа:Говорехме за фесовете,а то руснаците били трън в очите! Б..Х МУ М.....А!!!!
Тъжно е,че някои хора забравят и презират онези които някога са пожертвали хиляди животи,за да спасят България от османското иго.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FLANKER написа:Говорехме за фесовете,а то руснаците били трън в очите! Б..Х МУ М.....А!!!!
фифи перото написа:FLANKER написа:Стамате,новите ни "братя" отвъд океана не дават оръжие за консерви и вино,ама ходи им обяснявай!
Какви консерви и вино ,бе?Ти виждал ли си какво се товареше на самолети за ссср?Аз-да!Най-добрата селскостопанска продукция- праскови, кайсии, дини, жито,...отиваше там!Тук оставаха боклуците, и ако не бяхте повечето от селата, щяхте да ядете същети прогнили плодове и зеленчуци както ние.Месо, колбаси, всичко се товареше от Бургас и Варна.Лъжете си децата, те може и да ви вярват, крадливи руски мекерета.А американците да го таратора също, но не те съсипаха всичко в тази държава , а проруските предатели на България
фифи перото написа:FLANKER написа:Фифи, поинтересувай се от плана РАН-ЪТ и тогава говори за съсипията. Селата? Къде са те сега?
Планът ,за който говориш е СЛЕД 8 милиардният дълг, който оставиха твоите приятели на българският народ.И той беше приет, от наследниците им.![]()
Не точно на мен с този номер, момче.
FLANKER написа:Обичам си България,но уважавам Русия!
П.П. Поинтересувай се от плана РАН-ЪТ.Ще ти е от полза.В тази тема аз съм изчерпан,спора става безмислен.
FLANKER написа:Фифи, поинтересувай се от плана РАН-ЪТ и тогава говори за съсипията. Селата? Къде са те сега?
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
СТАМАТ написа: А защо твоите "братя по оръжие", не ни дадоха свободата ДАРОМ??? Просто ей, така, да кажат, изтегляме се до Босфора, за да може българите да си имат свободно отечество????????????????????????? А???????????????? Сам вярваш ли си в това което пишеш?:)))))))))))))))))))) Толкова ми е смешно, че ако не ставаше дума за ИСТОРИЯ, щях да те попитам: А какво казва Бонев по въпроса???? На кой отбор феновете симпатизират на "братята ни по оръжие"??????:)))
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
FLANKER написа:Явно не четеш докрай и внимателно.
СТАМАТ написа: СЕГА ДЪЛГЪТ Е 50 000 000!!! БЪЛГАРИЯ Е 5% ОТ ОНАЯ БЪЛГАРИЯ!!!!! 95% Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ!!!! НАРОДЪТ НИ, ГЛАДЕН, БОС, НЕОБРАЗОВАН И БЕЗ РАБОТА!!!!!!!!! ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ 23 ГОДИНИ КАПИТАЛИЗЪМ!!!!!!!!!1
wannabe написа:FLANKER написа:Явно не четеш докрай и внимателно.
Ти верно ли си вярваш, че имаме супер икономиката и идват от някъде си едни хора и ни казват разбиите си я и ние си я унищожаваме
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта