Турция подготвя нова по - нежна Османска империя...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Re: Турция подготвя нова по - нежна Османска империя...

Мнениеот Hahaha1 » 30 апр 2013 21:08

FLANKER написа:Говорехме за фесовете,а то руснаците били трън в очите! Б..Х МУ М.....А!!!!

Тъжно е,че някои хора забравят и презират онези които някога са пожертвали хиляди животи,за да спасят България от османското иго.
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 апр 2013 21:11

фифи перото написа:
FLANKER написа:Стамате,новите ни "братя" отвъд океана не дават оръжие за консерви и вино,ама ходи им обяснявай!

Какви консерви и вино ,бе?Ти виждал ли си какво се товареше на самолети за ссср?Аз-да!Най-добрата селскостопанска продукция- праскови, кайсии, дини, жито,...отиваше там!Тук оставаха боклуците, и ако не бяхте повечето от селата, щяхте да ядете същети прогнили плодове и зеленчуци както ние.Месо, колбаси, всичко се товареше от Бургас и Варна.Лъжете си децата, те може и да ви вярват, крадливи руски мекерета.А американците да го таратора също, но не те съсипаха всичко в тази държава , а проруските предатели на България

Най качествената стока отиваше на ЗАПАД!!!! ПЪРВО НАПРАВЛЕНИЕ!!!ВТОРО НАПРАВЛЕНИЕ ГДР,Чехословакия, Полша и чак тогава СССР!!! Руснаците обираха останалото!!! Ти си лъжеш децата!!! Аз съм свидетел как мотокари с дефектни двигатели се транспортират за СССР и никой не ги връща, сами си ги поправяха!!! Акумулаторите за Лада, бяха ПЪЛЕН БОКЛУК и ни предупреждаваха 100 пъти, но ние продължавахме да правим простотии и те се принудиха да вземат от Югославия, за да си продават колите на запад!!!!!!!!!! И пак ни търпяха!!!!! Даваха ни нефт за реекспорт!!!!(все едно, че го помпим от Шабла), дървен материал от Коми БЕЗ ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА НЕ Е ЛЪЖА!!! ТВОЕТО Е ЛЪЖА!!!
Последна промяна от СТАМАТ на 30 апр 2013 21:18, променено общо 2 пъти.
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 апр 2013 21:11

Обичам си България,но уважавам Русия!
П.П. Поинтересувай се от плана РАН-ЪТ.Ще ти е от полза.В тази тема аз съм изчерпан,спора става безмислен.(Вникни в него)-плана
Последна промяна от FLANKER на 30 апр 2013 21:17, променено общо 2 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 апр 2013 21:14

фифи перото написа:
FLANKER написа:Фифи, поинтересувай се от плана РАН-ЪТ и тогава говори за съсипията. Селата? Къде са те сега?

Планът ,за който говориш е СЛЕД 8 милиардният дълг, който оставиха твоите приятели на българският народ.И той беше приет, от наследниците им. :lol:
Не точно на мен с този номер, момче. :mrgreen:

СЕГА ДЪЛГЪТ Е 50 000 000!!! БЪЛГАРИЯ Е 5% ОТ ОНАЯ БЪЛГАРИЯ!!!!! 95% Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ!!!! НАРОДЪТ НИ, ГЛАДЕН, БОС, НЕОБРАЗОВАН И БЕЗ РАБОТА!!!!!!!!! ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ 23 ГОДИНИ КАПИТАЛИЗЪМ!!!!!!!!!1
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 апр 2013 21:16

FLANKER написа:Обичам си България,но уважавам Русия!
П.П. Поинтересувай се от плана РАН-ЪТ.Ще ти е от полза.В тази тема аз съм изчерпан,спора става безмислен.

Ти по рождение си изчерпан. :lol: А дори и не четеш, а повтаряш като латерна.българия е била добре, винаги , когато е била далеч от русия.Както казва един гении тук-факт :lol: А стаматчо да спре да говори неистини.На запад почти нищо не се изнасяше от продукцията, освен за запад ,ако не взима ГДР :mrgreen:
То бетонени глави... :mrgreen:
Хайде-по тръбата и в азия. :arrow:
Последна промяна от фифи перото на 30 апр 2013 21:19, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 30 апр 2013 21:18

FLANKER написа:Фифи, поинтересувай се от плана РАН-ЪТ и тогава говори за съсипията. Селата? Къде са те сега?

Ахахахахах, ето го другото внушение - западът е виновен за провалите на комунистическата икономика! А на този, които обича Русия повече от България - в сибир, за да има мир!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 апр 2013 21:19

Явно не четеш докрай и внимателно.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 30 апр 2013 21:20

СТАМАТ написа: А защо твоите "братя по оръжие", не ни дадоха свободата ДАРОМ??? Просто ей, така, да кажат, изтегляме се до Босфора, за да може българите да си имат свободно отечество????????????????????????? А???????????????? Сам вярваш ли си в това което пишеш?:)))))))))))))))))))) Толкова ми е смешно, че ако не ставаше дума за ИСТОРИЯ, щях да те попитам: А какво казва Бонев по въпроса???? На кой отбор феновете симпатизират на "братята ни по оръжие"??????:)))

Кои са моите братя по оръжие?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 30 апр 2013 21:21

FLANKER написа:Явно не четеш докрай и внимателно.

Ти верно ли си вярваш, че имаме супер икономиката и идват от някъде си едни хора и ни казват разбиите си я и ние си я унищожаваме :idea:
СТАМАТ написа: СЕГА ДЪЛГЪТ Е 50 000 000!!! БЪЛГАРИЯ Е 5% ОТ ОНАЯ БЪЛГАРИЯ!!!!! 95% Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ!!!! НАРОДЪТ НИ, ГЛАДЕН, БОС, НЕОБРАЗОВАН И БЕЗ РАБОТА!!!!!!!!! ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ 23 ГОДИНИ КАПИТАЛИЗЪМ!!!!!!!!!1

Това е толкова смешно... като 200 милиарда печалба от аец беляне...
Последна промяна от wannabe на 30 апр 2013 21:23, променено общо 1 път.
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 30 апр 2013 21:22

wannabe написа:
FLANKER написа:Явно не четеш докрай и внимателно.

Ти верно ли си вярваш, че имаме супер икономиката и идват от някъде си едни хора и ни казват разбиите си я и ние си я унищожаваме :idea:

Както нарязаха ракетите така разбиват и икономиката. ;)
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Върни се в “Свободна зона”