Имаме вече два равностойни сайта на Замунда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: Имаме вече два равностойни сайта на Замунда

Мнениеот haha » 24 апр 2013 19:23

tmanolov написа:Мда, то не, че съм очаквал и друго, де, но сте доста смешни в борбата си за налагане на двоен аршин - значи, ако на вас не ви платят на края на месеца, това е проблем и то световен, но ако вие не платите на някого, за това, че ползвате продукта му без пари - о, това е не само -правилно, това е привилегия, на която бай Ганьовеца е свикнал. Затова и буктовете за затварянето на арените и замундите събудиха заспалото стадо, но икономическите революции - не. Затова и вечно ще сме в калта - заради подобно мислене. Затова и мечаете за запада и там сте най-големите мишки, но върнете ли се в Бантустана - охоооо, тук съм най-големият пич и ревете как нямало ред. Ами няма ред, няма и да има с подобни цървули като вас. Същата работа е и с паркирането, където всеки счита, че тротоара или градинката пред блока е негова, само защото си е купил трошка и имал бил право - после що било мръсно и що нямало откъде да се мине. Същата е и с разхождането на кучетата където и както им падне - после що било ******о навсякъде, що имало помияри и т.н. Ами ще има помияри, дотогава докогато вие сте помияри :!: :!: :!:
И не е до пари - имам колеги, които получават заплати, каквито в този форум могат само да мечтаят (да, тук, в България). Та водя същият разговор и с тях - ами не става, дебили са и толкова. И по 10К да получавате, пак ще крадете, защото ви е заложено. Разликата между вас и мангалите е нулева - и едните, и другите считат, че кражбата им е редна и все с благородният мотив: бедни сме. Да, бедни сте, бедни сте духом - това никакви пари на света не могат да го променят :oops:
П.С. А най-големият смях е, че темата е пусната от "радетеля" за чистотота и феърплей Пармалат, който дотолкова се вживява понякога в менторстването си, че просто е забравил да погледне в собствената си паничка. Но пък колко по-лесно е да обвиняваме другите, без да погледнем себе си, нали :?:

Льольо- такива тракери за торенти има по цял свят, ти в България си се съзрял. Личи ти, че си интелигентен като свиня. `айде бягай да миеш тоалетните в чужбина и не ни занимавай с глупости. А и доста приличаш на Бай Ганьо по акъл.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 24 апр 2013 20:05

За хората от Германия ... Само да няма нацистки намеци във филма или книгата или каквото сваляш и да не е още по кината, едва ли ще има проблем...
За американските сериали пък изобщо.. (Така каза интернет доствчика )

ПС Вече платих една глоба за 800 евро за Айрон Скай :(

+ НИЩО ОТ БУШИДО ! (Или друг известен немски певец)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 апр 2013 21:05

Така трябва да е.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 04 май 2013 13:21

Някой вече ползвал ли е замунда.sе ? Как е ? Толкова ли е злонамерен, както го описва замунда.net ? :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 май 2013 14:56

Злонамерен ли :o ? Кво са писали, просвети ни, да не се мъча да рова сега?

Иначе, май са доста по-мижави от нет-братчеда си засега.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

HOUSE
Контакти:

имам въпрос относно замунда нет и замунда se

Мнениеот HOUSE » 12 май 2013 21:24

питането ми е следното ще имам ли някакъв проблем като ползвам замунда нет и замунда se има ли опция да ме баннат и от двете ако има някой ясно нека да обясни :) знам че замунда нет е на break а замунда se е на стария екип . та въпроса ми е използвам и двата сайта . има ли опасност да ме изключат и от двата тракера ?
[img]http://store.picbg.net/pubpic/47/9F/8fb%20...%20aa479f.jpg][/img]

[img]http://store.picbg.net/pubpic/3C/89/642%20...%20033c89.jpg][/img]

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Re: имам въпрос относно замунда нет и замунда se

Мнениеот Genius. » 12 май 2013 21:25

Ползвай което си искаш никой няма да те банне за такова нещо....
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 12 май 2013 21:26

Не.
Енджой 8-)
[center]1914[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 12 май 2013 21:26

като не си говорят и са във война как ще те баннат и водят битка за всеки потребител ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 май 2013 21:28

iliyan написа:като не си говорят и са във война как ще те баннат и водят битка за всеки потребител ;)

Факт.

Върни се в “Свободна зона”