tmanolov написа:Мда, то не, че съм очаквал и друго, де, но сте доста смешни в борбата си за налагане на двоен аршин - значи, ако на вас не ви платят на края на месеца, това е проблем и то световен, но ако вие не платите на някого, за това, че ползвате продукта му без пари - о, това е не само -правилно, това е привилегия, на която бай Ганьовеца е свикнал. Затова и буктовете за затварянето на арените и замундите събудиха заспалото стадо, но икономическите революции - не. Затова и вечно ще сме в калта - заради подобно мислене. Затова и мечаете за запада и там сте най-големите мишки, но върнете ли се в Бантустана - охоооо, тук съм най-големият пич и ревете как нямало ред. Ами няма ред, няма и да има с подобни цървули като вас. Същата работа е и с паркирането, където всеки счита, че тротоара или градинката пред блока е негова, само защото си е купил трошка и имал бил право - после що било мръсно и що нямало откъде да се мине. Същата е и с разхождането на кучетата където и както им падне - после що било ******о навсякъде, що имало помияри и т.н. Ами ще има помияри, дотогава докогато вие сте помияри![]()
![]()
![]()
И не е до пари - имам колеги, които получават заплати, каквито в този форум могат само да мечтаят (да, тук, в България). Та водя същият разговор и с тях - ами не става, дебили са и толкова. И по 10К да получавате, пак ще крадете, защото ви е заложено. Разликата между вас и мангалите е нулева - и едните, и другите считат, че кражбата им е редна и все с благородният мотив: бедни сме. Да, бедни сте, бедни сте духом - това никакви пари на света не могат да го променят![]()
П.С. А най-големият смях е, че темата е пусната от "радетеля" за чистотота и феърплей Пармалат, който дотолкова се вживява понякога в менторстването си, че просто е забравил да погледне в собствената си паничка. Но пък колко по-лесно е да обвиняваме другите, без да погледнем себе си, нали
Льольо- такива тракери за торенти има по цял свят, ти в България си се съзрял. Личи ти, че си интелигентен като свиня. `айде бягай да миеш тоалетните в чужбина и не ни занимавай с глупости. А и доста приличаш на Бай Ганьо по акъл.