Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Пенсионер подаде жалба за дискриминация срещу Бойко Борисов

Мнениеот FLANKER » 16 апр 2013 21:23

Тук вече си много далеч от истината.НАИСТИНА!Сега избора е просто перфектен.Планът Ран -Ът в пълният си блясък.
Последна промяна от FLANKER на 16 апр 2013 21:25, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

kpkirilov
Контакти:

Мнениеот kpkirilov » 16 апр 2013 21:24

Първа точка от Конституцията трябва да бъде:
Комунезите трябва да правят секс с предпазни средства за да не се размножават.
Втора точка от Конституцията трябва да бъде:
Не всеки комунист е цигани, но всеки циганин е комунист. Така, че виж точка едно.

От повече точки не се нуждаем. :)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 апр 2013 21:30

И къде бяха циганите тогава ,и къде са сега-размножават се, грабят ни, и ни пребиват като псета!
Последна промяна от FLANKER на 16 апр 2013 21:41, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 16 апр 2013 21:34

kpkirilov написа:
СТАМАТ написа:
kpkirilov написа:
Dobri написа:Какво се карате? И защо се обиждате на комунисти?
БСП е наследник на БКП.
Б.Б. е член на БКП. Цветанов и той.
Кунева е снаха на член на политбюро.
ДПС са си кадри на ДС.
Костов и той е кадър на БКП (политкомисар е).

Всички са комунисти.
Просто БКП си смени лидерите, но запази напълно контрола над България чрез нароилите се "нови" дъщерни партии.

Проблема на България лустрацията. Просото, не трябва да се гласува за партииете създадени и ръководени от кадри на ДС като се почне от БСП, ДПС, та се стигне ВМРО и разни зелени на Каракачанов и т.н.
Все пак е различно да си бил редови член на БКП(щото по-онова време нямаше избор или БКП или БЗНС, иначе Белене или смърт :lol: ), а друго е да си бил висш партиен функцинер на БКП.
Има огромна разлика, защото както моите родители и деди, са ненавиждали комунизма, но са били принудени да гласуват за БКП-защото .....
Надявам се никой не иска да се връщаме назад. Само вижте разликата между Северна и Южна Корея(въпреки че няма база за сравнение), а са един народ.

Сравненията са ти неуместни! Аз не бих сравнявал Видин с Банско, а по скоро Китай при Капитализма и Китай при Комунизма!!! България през Социализма и България сега!!! Аз не съм гласувал преди 1989 против БКП и БЗНС, защото нямаше други, но съм гласувал против Човека на Партията(фаворита) и не са ме пращали в Белене, пък и съм си жив и здрав!:))))))

Това може да го обясняваш на такива които не са живели тогава. Нямаше никакъв избор. Мога да дам още сравнение, германците, че са германци източна Германия все още не може да се оправи.
Много добре, беше при комунизма, вземха заеми от Запада(8 млд долара) дълг оставиха, а пък взимаха народни пенсии. Още не можем да изплуваме от бакийте които забъркаха. Окрадоха парите на родителите ни, чрез кредитните милионери.
После създадоха червената олигархия и хората бяха принудени да търсят работа извън България.
А за Северозапада не ми говори, само отиди във Враца за да видиш на какво е заприличила, от упралението на Криводолчинина. Където комуняга стъпи трева не никне. И аз съм я напуснал още през 1989.
А затова положение на този пропаднал район са си виновни самите хора там.

При германците, най- добре в момента и най печеливши са техните ТКЗС-та!!!(в селското стопанство) Управлява ги бивша комунистка!:))))))...а никне трева! За заемите: При тогавашната икономика, можеха да се върнат за месеци!!! А сега знаеш ли колко са(50МЛРД.), и че не можем да ги върнем десетилетия, защото нямаме НИКАКВА ИКОНОМИКА!!! Парите на родителите ти ги окраде Костов и Капитализма!!! Олигархията няма ЦВЯТ!!!ВАЖНА Е ПЕЧАЛБАТА!!! Преди 1989 аз получавах 200лв+премии=250лв. месечно! Билетчето ми беше 0,06лева, сиренето 1,50, хляба 0,26лв.(средно, имаше и по 0,15лв., 900гр., не сегашните кифли), тока 1,8ст. квтч., водата 5ст. БЕЗПЛАТНА МЕД. ПОМОЩ, ОБРАЗОВАНИЕ!!! Е, КОЕ МУ БЕШЕ ЛОШОТО???????????
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 16 апр 2013 21:34

Бойко Методиев Борисов е един изключително простоват човек. Въпреки годините на специално обучение, през което е преминал преди да го издигнат, той постоянно издава простотията си.
Бойко Борисов нарече българите "лош човешки материал". Бойко Борисов се изгаври с паметта на Михаела от Перник, поръчвайки да дадат на кучето открило трупа и "пържолки".
Бойко Борисов излагаше България навсякъде по света, където отидеше от Япония, където биеше подсечки на Миро Найденов върху татамито, до Германия, където обясняваше пред смаяните погледи на немските депутати и журналисти как "Цецо копа труповете с багерчето" ...
Такъв рядък простак не е управлявал никога България !
Мнозина го сравяват с бай Тошо, но разликата между единия и другия е огромна, въпреки опитите на Борисов да подражава на учителя си.
Борисов се държи с неуважение към българските пенсионери. Той се гаври с нашите майки и бащи !
Самозабравилият се простоват пожарникар говори така за старите хора, сякаш той никога няма да остарее.
За съжаление всички остаряваме и то много по-бързо, отколкото сме предполагали на младини.
Няма какво да коментирам повече дебелашото поведение на Бойко Методиев Борисов. Пенсионерът от село Ярджиловци ще го осъди, както го осъди и международния съд в Страсбург.
Последна промяна от viali69 на 16 апр 2013 21:36, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

haha

Мнениеот haha » 16 апр 2013 21:35

Защо Борисов допреди 2 месеца не можеха да го отлепят от камерите, а сега тотално се скри?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

kpkirilov
Контакти:

Мнениеот kpkirilov » 16 апр 2013 21:49

СТАМАТ написа:При германците, най- добре в момента и най печеливши са техните ТКЗС-та!!!(в селското стопанство) Управлява ги бивша комунистка!:))))))...а никне трева! За заемите: При тогавашната икономика, можеха да се върнат за месеци!!! А сега знаеш ли колко са(50МЛРД.), и че не можем да ги върнем десетилетия, защото нямаме НИКАКВА ИКОНОМИКА!!! Парите на родителите ти ги окраде Костов и Капитализма!!! Олигархията няма ЦВЯТ!!!ВАЖНА Е ПЕЧАЛБАТА!!! Преди 1989 аз получавах 200лв+премии=250лв. месечно! Билетчето ми беше 0,06лева, сиренето 1,50, хляба 0,26лв.(средно, имаше и по 0,15лв., 900гр., не сегашните кифли), тока 1,8ст. квтч., водата 5ст. БЕЗПЛАТНА МЕД. ПОМОЩ, ОБРАЗОВАНИЕ!!! Е, КОЕ МУ БЕШЕ ЛОШОТО???????????

За теб може да било добре, моята баба получаваше 40 лв заплата от ТКЗС. Парите, ги раздаде Луканов, а Норчето даде например на бая хора от Ловеч.
Като толкова тъжиш за червените кхмери си направи ТКЗС и си го управлявай. Аз такива като теб и СерГЕЯ не искам да споря и най-малко да работя в ТКЗС, защото работя в Канадска компания в която средната заплата 2600 лв. и най-малко никога няма да бъда ТЕКЕЗЕСАР КАТО ТЕБ.
Такива като теб и Спинишев, може само да ми говорят за ролята на копчета в съветската униформа(уважавам руснаците като народ и руските колеги с които работя са едни от най-добрите специалисти).
Пък и не смятат да обръщам внимание, на червените предатели от БКП(настоящи социалисти), които само и само да бъдат на власт, управляваха с мандата на един двоен агент-терорист(известен хидролог Меди Доганов). Отгоре на това му дадоха и най-високото отличие в РБ.
Срам сте за България. Готови сте да сринете държавата само и само да се докопате до власт, за да лапате еврата на "лошите" западни капиталисти.
Да напомня, че днес е годишнината от терористичният акт извършен от БКП в църквата Света Неделя. Заедно с ДПС сте терористи. С какви очи, сега посещавате българските църкви.
Освен това смятам, че неуместно да се отварят политически теми в един спортен сайт.
Айде и с здраве.
Последна промяна от kpkirilov на 16 апр 2013 22:05, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 апр 2013 21:58

Ми ние сме прости българи и не работим за канадски компании.
Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 16 апр 2013 22:14

kpkirilov написа:
СТАМАТ написа:При германците, най- добре в момента и най печеливши са техните ТКЗС-та!!!(в селското стопанство) Управлява ги бивша комунистка!:))))))...а никне трева! За заемите: При тогавашната икономика, можеха да се върнат за месеци!!! А сега знаеш ли колко са(50МЛРД.), и че не можем да ги върнем десетилетия, защото нямаме НИКАКВА ИКОНОМИКА!!! Парите на родителите ти ги окраде Костов и Капитализма!!! Олигархията няма ЦВЯТ!!!ВАЖНА Е ПЕЧАЛБАТА!!! Преди 1989 аз получавах 200лв+премии=250лв. месечно! Билетчето ми беше 0,06лева, сиренето 1,50, хляба 0,26лв.(средно, имаше и по 0,15лв., 900гр., не сегашните кифли), тока 1,8ст. квтч., водата 5ст. БЕЗПЛАТНА МЕД. ПОМОЩ, ОБРАЗОВАНИЕ!!! Е, КОЕ МУ БЕШЕ ЛОШОТО???????????

За теб може да било добре, моята баба получаваше 40 лв заплата от ТКЗС. Парите, ги раздаде Луканов, а Норчето даде например на бая хора от Ловеч.
Като толкова тъжиш за червените кхмери си направи ТКЗС и си го управлявай. Аз такива като теб и СерГЕЯ не искам да споря и най-малко да работя в ТКЗС, защото работя в Канадска компания в която средната заплата 2600 лв. и най-малко никога няма да бъда ТЕКЕЗЕСАР КАТО ТЕБ.
Такива като теб и Спинишев, може само да ми говорят за ролята на копчета в съветската униформа.
Пък и не смятат да обръщам внимание, на червените предатели от БКП(настоящи социалисти), които само и само да бъдат на власт, управляваха с мандата на един двоен агент-терорист(известен хидролог Меди Доганов). Отгоре на това му дадоха и най-високото отличие в РБ.
Срам сте за България. Готови сте да сринете държавата само и само да се докопате до власт, за да лапате еврата на "лошите" западни капиталисти
Айде и с здраве.

Баба ти не може да е получавала такава заплата!!! Минималната БЕШЕ 120ЛВ.!!!!!!!!!!!!(ЛЪЖА) 40ЛВ. ТОГАВА, се равнява на 400лв. СЕГАШНИ!!!Пенсия може, на текезесарите им даваха продукти!!! НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА!!!:))) СЪДБАТА МОЖЕ ДА ТИ ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА:))))))))) Ти може да си в канадска фирма, ама пазач!!(съдейки по правописа):))) Аз показвам само факти и който е умен ще си направи сметката.Моите тогавашни 250 лева, са равни на сегашни 2500 по покупателна способност, без да броим, медицината, образованието и наличието на РАБОТА!!!А сега дали съм текезесар?? Нали ги ликвидирахте!!!:))) Сега сеем тръни:)) Луканов затова си и отиде:))))))))))), свали Живков и се захвана с Капитализъм. ..рисковете на професията:)))))))) Хидролога, мноооооооого по рано, управлява с ВИДНИЯ ДЕМОКРАТ КОСТОВ:)))))))))))))))))) Виж тук си прав:))(Готови сте да сринете държавата само и само да се докопате до власт, за да лапате еврата на "лошите" западни капиталисти), но частично, еврата се дават само и единствено за да подкупят някой ДЕМОКРАТ, а иначе народа си плаща за всичко!!!!

" Богат е казват,
па го не питат колко е души уморил" :)))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 апр 2013 22:21

Евала!!!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”