Фен съм защото?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: Фен съм защото?

Мнениеот mironi88 » 20 фев 2013 21:20

Фен съм на ЦСКА София някъде от 1998г. някъде от мачовете със Сервет и Атлетико Мадрид (мач в който червената трибуна ме грабна). Първия ми мач на живо бе една лятна проверка срещу Видима-Раковски през 2001г. в Севлиево (по случай сделката между тях и ЦСКА за Самет Ашимов), а по-сериозен срещу Блекбърн в София. По принцип винаги си избирам отборите на първо място заради публиката и тя да е най-всеотдайната в страната си и именно затова избрах да бъда фен на ЦСКА София.
От западните отбори съм фен на Ливърпул. Няма да повярвате, че съм сериозен такъв защото преди бях като всички хлапаци фен на Юнайтед, обзет от манията по тях след финала с Байерн през 1999. Един друг финал на ШЛ - през 2005 и обстановката на Кемал Ататюрк на почивката при 0-3 обърна нещата на 180 и...YNWA!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 20 фев 2013 21:21

Фен съм на Юнайтед от както се помня,може би окончателно ме спечлиха след онзи велик финал срещу Байерн през 99-та и спечеления требъл.От тогава не пропускам нищо около отбора.
Левскар съм от малък,от начало всичко беше на шега понеже баща ми е върл фен на ЦСКА, батковците ме караха да викам само Левски и т.н,и може би напук на баща ми станах левскар. :? :mrgreen:

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 фев 2013 22:33

Levskar_90 написа:
Avanti_Ragazzi написа:ЛЕВСКАР не ставаш, ЛЕВСКАР СЕ РАЖДАШ!!!!

+1914

бати клишетата, тва звучи, като да си се родил с недъг :roll:
Аз съм цесекар от 79г., макар че брат ми е ботевист, баща ми(софиянец), въпреки, че се е състезавал за вк ЦСКА, винаги е държал да поддържам месните отбори. Но аз съм пълен изрод от малък и квото си реша, това става.
от 84г симпатизирам на Юнайтед, когато играеха Уайтсайд, Лейтън, Стейпълтън, Робсън, тогава отборчето беше слабичко, но им станах фен(също и заради червеният цвят) заради една книжка, в която прочетох за самолетната кат. край Мюнхен и как после отборът се вдига и взима кеш- бебетата на Мат Бъзби.
Но в последните години ми е през оная работа за тва отборче, особено след безумната гавра с Бербатов :x
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 20 фев 2013 23:09

шивача написа:
Levskar_90 написа:
Avanti_Ragazzi написа:ЛЕВСКАР не ставаш, ЛЕВСКАР СЕ РАЖДАШ!!!!

+1914

бати клишетата, тва звучи, като да си се родил с недъг :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 20 фев 2013 23:43

Първият мач на Ботев, който помня е Ботев Пловдив - ЦСКА - 3 - 1. Сега проверих и това е било през сезон 1997/98. Тогава Ботев Пловдив се бореше за оставане в А група и ни трябваше победа, говореше се, че мача е уговорен. С течение на времето се запалих още повече по любимия отбор и съм посетил още много мачове. Няма да забравя и един друг мач на Ботев Пловдив в ерата христолов, пак срещу ЦСКА и пак завършил с 3 - 1 за Ботев. Тогава Лилчо Арсов хвана 2 дузпи на Емил Гъргоров - Бадема :lol: На другият ден си купих вестник 7 дни спорт и заглавието беше - "Ботев влачи ЦСКА като куче кокал." :lol: Още в началото много ми хареса екипа на Ботев - жълто - черен. :) Няма много отбори с подобни цветове на екипите.

Другият ми любим футболен клуб е Борусия Дортмунд. Тях си ги харесах, заради сезон 1996/97, когато разбиха всички в Шампионската лига и на финала се изгавриха с Ювентус. Андреас Мьолер, Карл Хайнц - Ридле, Матиас Замер, Юрген Колер, Щефан Клос, Ларс Рикен - наистина велики футболисти, много ме кефиха :P
Няма да забравя гола на Ларс Рикен на финала срещу Ювентус. :) А също и много ми хареса, че са наши жълто-черни братя, много ми хареса екипа на Борусия Дортмунд.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
ambelata
Контакти:

Мнениеот ambelata » 21 фев 2013 00:22

Аз пък съм от привържениците (поне така ни викаха) на ЖСК-Спартак от 1975 г. Е впоследствие отбора си стана Спартак и аз станах фен , но това е друга тема . Помня тогава в Б група имаше отбори като Карпачев , Панайот Волов , Ангел Кънчев все имена на български революционери (и антифашисти) и аз се чудех какво ли значи името на отбора ми. За пръв път гледах английски отбор когато играхме на Гагарин с Ман Юнайтед 1983 год. и оттогава им симпатизирам и следя макар , че по комунизма беше мнооооого трудно .

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 21 фев 2013 00:30

Фен съм на Левски от както се помня.Може би баща ми ме зариби по тях.В началото на 21 век може би,ме впечатлиха играчи като Топчо,Иванков,Гонзо.От тогава сърцето ми е синьо! А забравих ... мача с ЦСКА на Армията,когато Левски губеше с 1:0 в 85 минута,но победи с голове на Чиликов и Темиле.

А за Челси ... гледах един мач с Арсенал в който паднаха 2:1 и тогава Арсенал станаха шампиони.Може би от тогава започнах да ги следя,макар и не много.След идването на Моу,вече започнах да ги следя сериозно.

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 21 фев 2013 01:01

Фен на Реал Мадрид след едно паметно класико завършило 3-3, не помня кога беше още играха Фиго Зизо Бекам Карлош Раул ... еххх голям отбор бяха ... :roll:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 фев 2013 02:13

Фен съм на ЦСКА от 89-та година. По-точно от мача на ЦСКА с Левски, където бихме 5:0 с 4 гола на Стоичков. Тогава бях много малък - 5 годишен, но си спомням добре как станаха нещата. Цялото семейство бяхме на гости на едно друго приятелско семейство и мача го гледахме всички по телевизията. Аз бях седнал в скута на баща ми и когато мача свърши го попитах кои са тези с червените фланелки. Отговори ми - ЦСКА, а този който вкара 4 гола се казва Стоичков. Оттогава мисля, че е ясно на кой отбор съм фен. 8-) Иначе не мога да кажа, че имам някой любим чуждестранен отбор. Имал съм симпатии към Порто, Борусия Дортмунд и Милан. Философията пък на Барселона за мен е най-добрата в света - и като игра, и като организация, продукция от школата и т.н. Но според мен в сърцето на човек има място само за един клубен и един национален отбор - ЦСКА и България.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 21 фев 2013 02:53

Фен съм на Левски, откакто се помня, но почнах да гледам БГ мачове и то не особено редовно едва от времето на Люпко. Преди това съм бил само на думи, всъщност като цяло не съм се интересувал особено от футбол като малък, дори събитията от 94 почти по никакъв начин не ги бях усетил тогава. Иначе първият евромач, който гледах бе реваншът между Байер Леверкузен и Юнайтед през 2002, играеше Берба тогава, но попаднах на мача случайно и просто се загледах. Голяма интрига имаше и непрекъснати обрати. После гледах полуфиналите и финала. През лятото имаше един турнир Сентенарио по повод 100-годишнината на Реал с участието на Милан, Байерн и Ливърпул. Именно на този турнир аз се запалих по магията на баварците. Те изнесоха футболна лекция на действащия европейски шампион и спечелиха турнира. Сред играчите на Байерн тогава личаха имената на Кан, Балак и Зе Роберто, току що преминали от Леверкузен, Салихамиджич, Лизеразу и така.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Свободна зона”