Официално: Правителството подава оставка.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tyranta
Контакти:

Re: Официално: Правителството подава оставка.

Мнениеот tyranta » 20 фев 2013 10:15

CSKA69 написа:Изключително страхливата и комплексирана мутра Бойко Борисов подава оставка днес, не да спаси себе си и некадърното му управление от ГЕРБ, а за да спаси цялата олигархична клика от справедливия гняв на народа, който щеше да се изсипе над главите им в неделя!!! Върхът на тези над 23 години гнет над обикновенния народ беше вчера, когато за да честват паметта на ВАСИЛ ЛЕВСКИ на т.н. ''елит'' му трябваха полицейски кордони, за да се отдели от народа... минути по-късно - същата тази полиция приложи ужасяващо насилие над обикновенните граждани - падението на нашата държава...

МНОГО Е ПРАВ КОМЕНТАРА НАД МЕН ЗАТОВА ГО ПОСТВАМ ОТНОВО ..

Много сте прости всичките заклевам се !!! от 20 дена се вика по цяла България ОСТАВКА сега ревете като вдовица за ... за ГЕРБ ... от както са дошли на власт 4 години с 1 лв не са вдигнали заплатите , пенсиите , детските , а инaче тока , бензина , хранителната промишленост скача главоломно !!! и сега тия като избягат като страхливци от НАРОДНАТА ОБИЧ ... и ще станат едвали не жертвите хахаха !!! НАРОДЕ ПРОГЛЕДНЕТЕ !!! ГЕРБ СА ВИНОВНИ ЗА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СЛУЧВАСТОТО СЕ !!! На колко процента от вас ви трябват магистралките ( от които източиха милиони кражби ) ... а колко процента от народа няма днеска 1 парче хляб как да изяде ? нима тези пари нямаше как да се разпределят по правилно ? Станишев и Костов и Овчаров и всичките преди тях са виновни това го слушаме 4 години вече ... ами те какво свършиха защо не опитаха поне малка част от предишните грешки да се поправят ? Правят ми се ПИАР АКЦИИ как хванали контрабанди .. как незнам си какво ... КОЛКО УБИИСТВА РАЗКРИХА ? КОЛКО ПАЛЕЗХА НА КОЛИ РАЗКРИХА ? Колко от предварителните договори развалиха ( дори с цената на неустоика ) ??
ВЪН ЦЯЛАТА ПАСМИНА ОТ ГЕРБ ( ГРОБ ) !!! ОСТАВКА !! ОСТАВКА !!!
Последна промяна от tyranta на 20 фев 2013 10:17, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 20 фев 2013 10:16

Сега какво ? Ще гледаме филма на Станишев и еничарите ли ? Не , мерси! Аз лично тоя филм съм го гледал! Не струва....ама изобщо ! И си мисля , какво би ме задържало в България !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 фев 2013 10:16

И аз смятам, че действията на Б. Борисов са абдикиране - бягство от отговорност.
И още нещо си мисля ...
Дали с това вкарване на държавата в политическа ( изборна ) ... Криза, корпорациите-монополисти няма да излязат сухи !?

Защото, ако не беше този отчаян ход на правителството, то можеби щеше да се наложи, същото това правителство да предприеме мерки срещу този безконтролен монопол !
Тоест срещу хората, които толкова ревниво пазеха, и им слугуваха в последните 4-ри години.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 20 фев 2013 10:17

И кво ся подаде си оставката заради няколко платени келеша които хвърляха камъни по полицията?Просто клекна пред монополистите,най-вероятно сега ще чака да му се молят да остане на власт :oops:
Image

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 20 фев 2013 10:17

talpata написа:Сега е момента националистите да се обединят и аз ще гласувам за такава коалиция.
Въпреки оставката,протестите не трябва да спират докато не се промени основно ситуацията с монополите.

Много точно го каза само националисти и патриоти ще оправят тази държава.
"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/

"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 фев 2013 10:17

talpata написа:Сега е момента националистите да се обединят и аз ще гласувам за такава коалиция.

Обединят ли се ВМРО и Атака стават много силна и примамлива алтернатива ,но поотделно гласовете ще се размият .

Иначе ако изборите бяха днес бих гласувал за Атака 8-)

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 20 фев 2013 10:17

E*а ни се мамата!!!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 20 фев 2013 10:17

alexveselinov написа:Продължаваме с протестите работата е свършена едва на половина!!

Точно така - на половина и ако спрем до тук обезсмисляме всичко.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 фев 2013 10:18

veselin111 написа:Разгеле, отървахме се! Не знам какво толкова му се кефите на Бойко. За три години фалира малкия и среден бизнес, безработицата в страна се качи, инфлацията не спря нито за момент, доходите се замразиха, а на всичкото отгоре за този период изхарчи 4 млрд от резерва, със същия начин на управление максимум до две години фалираме, защото имаме едва 3млрд резерв вече :idea:

Тц, бяха 3 млрд. Онзи ден дръпнаха 1 млрд за да платят на зърнопроизводителите.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 фев 2013 10:19

ЕМИЛ написа:

Обединят ли се ВМРО и Атака стават много силна и примамлива алтернатива ,но поотделно гласовете ще се размият .

Иначе ако изборите бяха днес бих гласувал за Атака 8-)

ВМРО
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Свободна зона”